Soorten massages die we bieden:

Ontspanningsmassage

Shantala massage

Voetreflex massage

Energetische body massage (ESSE)

 

 

Ontspanningsmassage

In een verwarmde ruimte lig je op een massagetafel met indien gewenst een verwarmde onderdeken. Je krijgt een massage ter ontspanning met nadruk om rug, schouders en nek. Heerlijke massage met verwarmde olie. Vooral fijn als je last hebt van stress en spanningspijn, spanningshoofdpijn en nekklachten.

Wil je meer informatie? Neem contact op!

Shantala massage


Ook bij deze massage lig je op een massage tafel. Maar nu met kleding aan. Door strijkende handen die over je lichaam gaan op een ritmische manier kom je tot een volledige ontspanning.

Echt heerlijk voor mensen die het niet prettig vinden om zonder kleding aangeraakt te worden. Dat respecteren we en we vinden dat we daar ook iets voor aan moeten bieden! 

Voet reflex massage NIEUW!

Deze massage gebeurd bij de voeten. Eerst worden je voeten heerlijk los gemaakt en ontspannen ze volledig. Het werkt door op je hele lichaam. In je voeten zitten allemaal uiteinden van zenuwen die corresponderen met organen en lichaamsdelen. Elk orgaan heeft een reflex zone op je voet. In de praktijk hangt een kaart waarop je dit kunt zien. Door de reflexzones stevig aan te drukken stimuleer je de energiebaan. De energie gaat lopen en blokkades die aanwezig zijn, kunnen opgelost worden. Met specifieke klachten kan het herstellend vermogen gestimuleerd worden door mininmaal 3 x een voet reflex massage te ondergaan.