Challenge (nieuwe datum volgt)

Waarom?

Deze periode is voor iedereen intens. We hebben er allemaal mee te maken. Ook al heb je een dak boven je hoofd, voeldoende te eten. edereen wordt geconfronteerd met zijn of haar onzekerheden, angsten. Je wordt teruggeworpen op jezelf. Iedereen gaat op zijn of haar eigen manier hier mee om. Maar wat ik wel zie is dat mensen zoekende zijn. 

Zoals ik er naar kijk: De balans in de maatschappij was zoek. De snelheid van het leven, van wat de maatschappij van ons verwachtte, breekt ons op. Vooral de generatie tussen 35 een 55 jaar. Je hebt de zorg voor een gezin, met of zonder kinderen. Je hebt je werk, je hebt familie waar je voor moet zorgen. Kortom het is opeens allemaal anders! Je vraagt je af waarom? Waarom is dit zo gebeurd?

Volgens mij gebeurd dit allemaal omdat de balans zich wil herstellen. Wij mensen hebben door de snelheid van het leven, niet goed geluisterd naar wat we echt nodig hebben. Hebben we deze snelheid nodig? Hebben we al de stress die er van komt nodig?  Nee!!

En hoe zorg je er nu voor dat je ook nog blijft Genieten?

Hoe kom je er achter wat jij prettig vind om te doen?

Door aan deze Challenge mee te doen!

Aanmelden: klik op DEZE link.

Praktische info

4 dagen lang gaan we tools leren EN uitwisselen die ons weer een lichter gevoel geven. Je leert tools hoe je zaken uit het verleden kunt loslaten. Je leert hoe je kunt genieten van de Stilte!!

In een besloten Facebookgroep kom ik dagelijks LIVE. De tijden maak ik later bekend. Ik deel dan de tool van de dag. De eerste dag gaan we heerlijk creatief aan de slag en maken we een box om de verschillende tools in te doen.

Het wordt een heerlijk kleurrijke iets om je tools in te bewaren. Die kan je vanaf die dag dagelijks gebruiken. Je pakt een tool uit wat je zelf hebt gemaakt en het geeft je meteen een mooie boost om de dag goed te beginnen. En het Universum zorgt er voor dat je ALTIJD precies de tool pakt die voor jou op dat moment heel waardevol is.

Kosten

44 euro, ex BTW

Wil je graag meedoen en is de prijs een belemmering? Laat het me weten.