Bestel het via de Webshop

 

Ik stem op je af. Ik pak papier en mijn kleuren en ga tekenen puur op mijn intuitie. Dan onstaat er een kleurrijke tekening waar allerlei symboliek in zit. Het bevat de energie hoe je lichaam en energielichamen nu zijn. En als je er naar kijkt, komt de genezende troostende energie naar je toe. Kijk er regelmatig naar. Ook geef ik een tekst er bij van 1 A4 tje met wat ik in de tekening zie en er kunnen ook inzichten en tips bij staan.

Hieronder wat voorbeelden.

 

Lieve Anita,

Laat het zware gevoel en energie maar los. Je mag je hart openen voor de liefde en wijsheid die via je hart naar buiten wil. Je weet nog toch? Dat je iets van 6 jaar was en uit het raam naar buiten keek? Je zag de sterren en voelde een heerlijke liefdevolle stroom over je een komen. Dat was de onvoorwaardelijke liefde vanuit de Bron. Je zag en voelde deze liefde niet als klein meisje. Het contact met de Bron, de onschuld ben je toen verloren. Maar je bent bezig dit weer
terug te vinden. Maar het gaat je ook zeker lukken lieverd!

Weet je nog toen je op de middelbare school zat? Dat je niet meer kon schrijven tijdens de economie les? Je blokkeerde omdat het geleerde niet overeenkwam met de waarheid in je hart. Maar de angst was opdat moment sterker. De angst om jouw waarheid te zeggen en te delen. Je voelde toen al de roep van Moeder Aarde. Moeder Aarde wilde al via jou haar boodschappen doorgeven.

En nu je zo goed bezig bent met loslaten, kan je haar stem weer horen. En kan je haar boodschappen door gaan geven. Zorg dat je daarvoor regelmatig de rust opzoekt in je eigen ruimte, zodat je daar de informatie kan laten stromen. Zeg ook helder en duidelijk tegen je gezinsleden en anderen dat je dan niet gestoord wil worden. De boodschappen komen dan zo zuiver en puur mogelijk door. Dat is geen afsluiten wat je doet, maar beschermen van jou zelf als kanaal en de pure energie.

Als je het vaker doet, zal je merken dat je het ook steeds makkelijker kan doen als er mensen om je heen zijn, of als er rumoer om je heen is. Maar je mag dit gaan uitbouwen!!

Ga ga ga! !!! Stroom stroom stroom!! Drijf mee op de energie van Moeder Aarde en je spirits.

πŸ’–πŸ™πŸ’–πŸ™πŸ’–πŸ™πŸ’–πŸ’–πŸ™

Sekhmet - krachtig en liefdevol

Krachtdier

Mijn krachtdier Aruna!

Persoonlijke energietekening.