Wie is hier getekend?

Hiernaast zie je de Gids van mijn dochter. Mijn dochter was er eigenlijk 1 van een tweeling. Bij de eerste echo was daar een leeg vruchtzakje. En deze ziel is bij mijn dochter gebleven. Toen ze nog klein was zat ze uren rustig in de box te spelen. Eerst snapte ik er niks van. Maar later leek het alsof met iemand speelde. Ze had een ontzichtbaar vriendinnetje. Die hielp haar. EN nu weet ik dus dat het haar Gids is. Zo mooi. Hij gaat op haar kamer een mooi plekje krijgen. 

 

Mijn gezin is beste heftig soms, met 4 gevoelige mensen in 1 huis. Mijn zoon bijvoorbeeld was als kleine jongen heel bang om te gaan slapen. En als moeder slaap je dan ook slecht. Je wilt dat het goed gaat. Gelukkig was ik goed in uit mijn hoofd verhalen vertellen en dat hielp. Toen ging hij beter slapen. En nu hij groter is, luistert hij luisterboeken en dat gaat ook prima. 

 

Hoe kan een tekening mijn angstige kind helpen?

Herken je dat ook dat je kind gevoelig is? Slaapt het slecht? Ziet het kind overleden mensen of zijn beschermengel of Gids in zijn kamer, die je als ouder niet ziet?  Zit je met je handen in het haar omdat jullie geen rust krijgen? Ben je bezig met de reguliere zorg en kom je daar niet verder mee? Blijf er niet mee zitten! Laat mij een tekening maken voor je kind. Je kind zal de Gids / beschermengel of overleden dierbare herkennen. Hij zal blij zijn dat jullie nu begrijpen wat er aan de hand is. Je kind voelt zich gezien en gehoord. Je kind kan echt een band opbouwen met een Gids of beschermengel. En zeker voor gevoelig mensen is dit bijna onmisbaar in deze toch wel harde wereld. Het zal beter gaan slapen. Jullie als ouders ook. 

Een tekening kost 77 euro, inclusief materiaal, en boodschap voor de ouders/verzorgers  Bestellen gaat heel makkeiijk via de Webshop

Moeder Aarde met lichtwezens. Te bestellen als poster in de webshop.

Gidstekening

Dit is een tekening van een vlinderkindje. De ziel van een kind wat gekozen heeft op een heel kort leven. Tijdens de bevalling of in de buik van de moeder overleden.

Krachtdier Raaf met kleurpotlood en pastelkrijt