Bestel het via de Webshop

Het is zo helend, het geeft troost, licht en kracht!

 

Ik stem af op de persoon of overleden dierbare. Dan maak ik een tekening / schilderij. Dan maak ik de tekst er bij.

Hieronder die ik voor mezelf heb gemaakt:

 

Jasper is nu bij me en geeft door: lieve mama dit was voor mij ook zwaar om te ervaren. Ik voelde zoveel liefde bij jou en vond het zo fijn daar in je buik. Maar ik heb er voor gekozen dit te ervaren. Hoe raar dit voor de mensen ook mag klinken. Deze ervaring heeft me heel veel geleerd. En ook voor jullie als papa en mama heeft het veel kennis opgeleverd. Kennis waar jullie nu aan toe zijn om te leren. Het heeft jullie doen beseffen dat er meer is tussen Hemel en Aarde. Ik heb jullie gekozen als papa en mama. Jullie zijn prachtige wezens met een hele mooie energie. Alleen is het nu op Aarde zo dat je dat bij de geboorte vergeet. Je weet niet meer dat je een onstertfeljke ziel hebt en dat je gekozen hebt om op Moeder Aarde te leven. Dat je dat mag ervaren is een keuze. Lieve mama, ik weet dat je nu wel eens boos bent. Dat je de negatieve energie hier moet ervaren. Je had zo graag al veel eerder naar het Licht gewild. Maar lieve mama je mag op Aarde nog zoveel doen. Samen met gelijkgestemden de energie op Aarde verbeteren. Door te schrijven en tekenen doe je dit al mama. Voel eens hoe blij je er van wordt en hoe licht het voelt? Je weet dat ik bij je ben lieve mama. En wees niet bang dat je teveel beroep op mij doet. Dat is niet zo! Je kan me altijd alles vragen. En als het niet de bedoeling is, blijf gewoon vragen aan de anderen van je spirits mama. Je bent zo mooi zoals ik je zie. En je wordt door zoveel prachtige zielen ondersteund. Blijf vragen mama, blijf om hulp vragen….. Liefs van jullie eigen Jasper.

Lieve Anita,

Laat het zware gevoel en energie maar los. Je mag je hart openen voor de liefde en wijsheid die via je hart naar buiten wil. Je weet nog toch? Dat je iets van 6 jaar was en uit het raam naar buiten keek? Je zag de sterren en voelde een heerlijke liefdevolle stroom over je een komen. Dat was de onvoorwaardelijke liefde vanuit de Bron. Je zag en voelde deze liefde niet als klein meisje. Het contact met de Bron, de onschuld ben je toen verloren. Maar je bent bezig dit weer
terug te vinden. Maar het gaat je ook zeker lukken lieverd!

Weet je nog toen je op de middelbare school zat? Dat je niet meer kon schrijven tijdens de economie les? Je blokkeerde omdat het geleerde niet overeenkwam met de waarheid in je hart. Maar de angst was opdat moment sterker. De angst om jouw waarheid te zeggen en te delen. Je voelde toen al de roep van Moeder Aarde. Moeder Aarde wilde al via jou haar boodschappen doorgeven.

En nu je zo goed bezig bent met loslaten, kan je haar stem weer horen. En kan je haar boodschappen door gaan geven. Zorg dat je daarvoor regelmatig de rust opzoekt in je eigen ruimte, zodat je daar de informatie kan laten stromen. Zeg ook helder en duidelijk tegen je gezinsleden en anderen dat je dan niet gestoord wil worden. De boodschappen komen dan zo zuiver en puur mogelijk door. Dat is geen afsluiten wat je doet, maar beschermen van jou zelf als kanaal en de pure energie.

Als je het vaker doet, zal je merken dat je het ook steeds makkelijker kan doen als er mensen om je heen zijn, of als er rumoer om je heen is. Maar je mag dit gaan uitbouwen!!

Ga ga ga! !!! Stroom stroom stroom!! Drijf mee op de energie van Moeder Aarde en je spirits.

πŸ’–πŸ™πŸ’–πŸ™πŸ’–πŸ™πŸ’–πŸ’–πŸ™

Sekhmet - krachtig en liefdevol

Krachtdier

Mijn krachtdier Aruna!

Persoonlijke energietekening.