Persoonlijke teksten

15. jan, 2019

Welkom Moeder Aarde, wat fijn dat ik met je mag verbinden en informatie mag doorgeven.

Dank je wel lieve aardbewoonster. Wat fijn dat je nu de informatie kan ontvangen en doorgeven. Het is geen makkelijk iets wat je doet. Wees niet te hard voor jezelf in gedachten. Het is een transformatie waar je door heen gaat. En dat is zeker niet gemakkelijk als aardbewoner. Je bent gewend aan vaste structuur zoals jullie in de westerse wereld leven.

Jullie leven met de klok. Elke dag dezelfde tijd wakker worden. Elke dag om geregeld tijden eten. Het is in jullie maatschappij algemeen goed. Maar weet dat het NU tijd is dit te veranderen. Kijk maar eens een keer naar de natuur in jullie westerse maatschappij. Kijk nu eens uit je raam. Wat zie je?

Je ziet bomen zonder bladeren. Het is buiten kouder. De bomen hebben hun bladeren afgeworpen. Ze hebben alles losgelaten om tot rust te komen. De natuur trekt zich als het ware terug in de winter. Er is minder tijd aan licht van de zon en het is de bedoeling van de cyclus van de natuur om tot rust te komen. Kijk nu eens naar je eigen leven van de afgelopen maanden? Heb je geluisterd naar de roep van je lichaam om meer rust te nemen? Om je terug te trekken en te ontspannen? Want zoals alles op mijn oppervlak zijn jullie een onderdeel van de natuur. Jullie lichaam is opgebouwd uit bouwstenen die op mijn oppervlak zijn. Jullie hebben de lichamen gecreëerd. Het is als het ware een vervoersmiddel voor je energetisch wezen. Je energetisch wezen heeft er voor gekozen hier te komen in je lichaam. Je ervaart dat er voor elke vorm van groeien actie nodig is.

Maar hoe goed is je lichaam verbonden met mij? Kom je regelmatig buiten om frisse lucht in te ademen? Kom je regelmatig buiten om alle indrukken, gevoelens, energie van anderen, los te laten en aan mij terug te geven?

Het is NU tijd mensen om je meer met de natuur te gaan verbinden. Het is tijd dat mensen die zich geroepen voelen opstaan en hun stem gaan laten horen. De mensen die jullie land besturen, zijn hier niet van doordrongen. Zij denken puur in materie. Het moet alsmaar sneller in het verkeer, de economie moet blijven groeien om iedereen in welvaart te laten leven?

Maar wat hebben jullie aan die welvaart als er straks voor jullie nageslacht geen gezonde lucht meer is? Geen schoon water meer?

Kortom: Sta op lieve mensen!! Ga met elkaar verbinden. Voel je je geroepen en verbind je met gelijkgestemden. Je hoeft niet zoals vaak gebeurde met agressie je mening te verkondigen. Maar jullie mogen met de liefde in jullie harten en met het zwaard van rechtvaardigheid jullie mening laten horen. Ieder mag dit doen op zijn of haar unieke manier. Ga ontdekken wat past bij jou en ga je verbinden met gelijkgestemden. Voel in je hart, wat deze boodschap met je doet!

 

25. dec, 2018

Goedemiddag wie is er hier om een boodschap door te geven?

Ik ben het, de energie van Moeder Maria. Ik ben de incarnatie van de Moedergodin Isis. Isis staat voor vrouwelijkheid, vruchtbaarheid, het doorgeven van liefde, licht en kracht. In de loop der tijd zijn de beeltenissen van Isis beschadigd. Door mannelijke brute energie zijn de beeltenissen beschadigd en is het vrouwelijke gekleineerd. De mannelijke wezens van jullie ras hebben de vrouwen van hun eigen ras gekleineerd en gereduceerd tot tweederangsburgers.
In de loop der tijd zijn de vrouwen hiertegen in verzet gekomen. Zo is er al eonen lang een strijd gaande tussen de vrouwelijke en mannelijke energie.

Maar weet lieve aardbewoners, in ieder van jullie is mannelijke en vrouwelijke energie aanwezig. Alleen bij je geboorte kies je een lichaam met een vrouwelijk of mannelijk uiterlijk. Deze verschillen zijn bedoeld om jullie ras voor te laten bestaan. Jullie kunnen kleine kinderen op geboren laten worden door de uiterlijke verschillen in jullie lichamen. Maar in wezen zijn jullie allemaal kinderen van het Licht. Jullie zijn veel meer hetzelfde dan nu gedacht wordt. In jullie jeugd zijn bij meisjes de vrouwelijke kenmerken benadrukt en vergroot en bij jongens de mannelijke. Jongens wordt geleerd dat ze stoer en sterk moeten zijn. Geen emoties mogen laten zien. En meisjes wordt de verzorgende kant benadrukt.

Nu merken jullie wel dat dit aan het veranderen is. Er worden meer mensen geboren die niet heel nadrukkelijk man of vrouw zijn. Eenieder wordt meer in zijn of haar waarde gelaten. De mannen die nu geboren worden zijn gevoeliger. Die gevoeligheid mogen wij wat van leren. Ben je een vader van een jongen die zo gevoelig is? Besef dat het een nieuwe generatie is. Laat het beeld van hoe een jongen zou moeten zijn los. Kijk en voel wat je kind nodig heeft en wat zijn talenten zijn. Het zijn talenten die de jongen nodig heeft om tot een mooie volwassenen uit te groeien. Een volwassenen met talenten die deze Aarde straks nodig heeft.

Is het moeilijk? Zoek een goeie coach en ga de dynamiek binnen het gezin veranderen. Voel en kijk en leer. Laat je vaste denkbeelden los.

Is er ook iets vergelijkbaars bij de meisjes die nu geboren worden?

De vrouwen die nu geboren worden zijn vooral om ook hun mannelijke energie te ontdekken. Dus heb je een meisje in je gezin en ben je zelf een vrouw? Ga bij jezelf op zoek naar je kracht. De kracht die je hebt in het centrum van je lichaam. Ga jezelf helen van de trauma’s, patronen en overtuigingen die nu toch tegenhouden wie je in werkelijkheid bent. Een prachtig krachtig en liefdevol wezen met een vrouwelijk lichaam. Je hebt al vele incarnaties doorlopen. Ook incarnaties waarin je man bent geweest. Je was dader van allerlei misdaden en ook slachtoffer. Al de pijn en karma die dit heeft veroorzaakt mag je nu aankijken en laten wegstromen. Geef het aan Moeder Aarde. Moeder Aarde heeft deze energie juist nodig. Zij gebruikt deze energie om de planeet in de 3D te kunnen handhaven. Zij geeft je er nieuwe frisse energie voor terug.

Zoek voor je zelf de methode, cursus, workshop, therapie op die werkt voor jou. Geniet van het vrouw zijn en weet dat je er wel komt. Stap voor stap kan je alles loslaten. Alle heftige ervaringen zijn er niet om je eronder te krijgen, maar juist om je krachtiger te maken. Als je het donker hebt gezien, weet je wat het is om Licht en liefde te ervaren.

Verbind je weer met andere vrouwen. In jullie huidige structuur van de maatschappij zijn vele vrouwen de verbinding met andere vrouwen kwijt. Je komt ze niet gauw tegen, omdat ook vrouwen werken. Ga elkaar opzoeken en vorm groepen. Praat, mediteer, zing, dans, geniet met elkaar! En heel elkaar. Zo kunnen de mannen dit ook doen. Dan worden de trauma’s in het mannelijke en vrouwelijke stuk opgelost. En kunnen de mannen en vrouwen elkaar weer vinden en verstaan.

Lieve mensen, dit was de boodschap van Moeder Maria, en ook de energie van de Godin Isis.

 

 

10. dec, 2018
 
 
Lieve mensen,
 
Voor velen van jullie is dit een zware periode. De dagen worden korter er is in minder licht. Velen hebben de neiging de sombere gedachten weer meer toe te laten. Het is voor velen een periode waarin je denkt aan de dierbaren mensen en dieren die niet meer onder jullie zijn.
Maar voel dat ze er wel zijn. Ze staan naast en achter jullie. Ze geven jullie liefde, warmte en licht. En ook de lichtwezen zijn er voor jullie. Als jullie het maar vragen aan ons.
 
Vraag gewoon eens in jezelf: lieve en dan de naam van je dierbare, help me om me deze dagen lichter en liefdevoller te voelen. En laat het vervolgens zoveel als mogelijk los.
 
Dit is ook een vorm van bidden. En voel dan eens wat er die dag en de dagen erna mag gebeuren!
Je zult zien dat het lichter wordt in je leven. Je zal je gesteund worden. Jullie dierbaren leggen hun energetische handen op je schouder. Ze verlossen van de zware energie en maken jullie hoofden leeg.
 
Laat hieronder weten hoe het is gegaan? Dat waarderen wij allemaal heel erg.
 
Liefs Anita en Maria Magdalena
2. dec, 2018

Lieve bewoners van de Aarde.

Wij zijn de spirits de via Anita een boodschap doorgeven. Anita fungeert als een kanaal voor onze informatie en boodschap. Zij zet zoveel mogelijk haar ego gedachten stil. Ze is een heel zuiver en puur kanaal en kan heel goed de ego gedachten niet laten mengen in onze boodschap.

Zij geeft dus puur en zuiver door wat erdoor te geven is. Natuurlijk zal er door haar opvoeding met taal wel iets op een bepaalde manier gezegd worden. Onze informatie is energie en in haar hoofd wordt het omgezet in woorden. En die woorden gaan via haar vingers razendsnel over het toetsenbord en zo ontstaat deze boodschap.

Vandaag is een intense dag. Een dag vol 2-en. 02-12-2018. Een dag waarop de sluier tussen het informatieveld (of God of de Bron, net hoe je het wil noemen) dunner is. Nu komt de informatie makkelijker door.

We hebben een boodschap. Voor jullie mensen is het in deze tijd belangrijk om de verbinding met de natuur weer op te zoeken. Jullie leven nu in jullie huizen, omdat het kouder is. Jullie verplaatsen je over het aardoppervlak met jullie voertuigen. Dan voel je niet de buitenlucht, je loopt niet met je voeten op de aarde.

 

Ga eens wat vaker naar buiten. Laat je lekker natregenen door het hemelwater. Voel dat je zo contact hebt met de natuur. Dan voel je je weer fris en helder. Van kou en toch kunnen jullie lichamen niet ziek worden. En het bewegen in de natuur zorgt dat je sombere gedachten kunt loslaten. Al eens geprobeerd tegen een boom aan te staan. Als je het vaker doet, ga je op een gegeven moment de energie voelen. Je voelt tintelingen en je voelt dat je daarmee de zware energie los kunt laten. De energie gaat via de boom, via de wortels de aarde in. Moeder Aarde kan deze energie transformeren en geeft je lichtere energie terug.

Ook al geloof je er nu niets van? Kijk eens naar je kinderen? Neem ze eens mee naar buiten en speel in de natuur. Gooi met de bladeren en zie hoe mooi het kan zijn. De natuur trekt zicht terug. De blaadjes vallen van de bomen. De bomen komen tot rust. Jullie mensen gaan in deze periode juist heel veel meer activiteiten ontplooien. Maar vraag eens aan je lichaam wat het nodig heeft? Hoe fijn zou het zijn als je deze maand heerlijk ontspannen en toch gezellig kan doorkomen? Zonder stress? Bescherm je kinderen tegen de stress. Zie wat zij NODIG  hebben en kijk niet naar de oude tradities. Het is allemaal aan verandering onderhevig. Probeer met de veranderingen mee te stromen. Kijk en voel wat je kinderen nodig hebben.

Zij zijn de toekomst. Zij zijn op aarde gekomen om een mooiere wereld te creëren. Deze periode is een periode van overgang. We gaan over van het geloof in de wetenschap, het geloof in het verstand, naar meer balans tussen alle verschillende geloven. Iedereen mag geloven wat hij of zij wil. Maar heb respect voor elkaar. Kijk naar waar je frustraties over anderen geloven vandaan komen. Wat als dit allemaal oude frustraties? Frustraties uit je jeugd? Of misschien wel nog ouder.

En heb je het gevoel het niet aan te kunnen? Blijf niet alleen in een cirkeltje rondlopen. Vraag een lichtwerker om hulp. Zij zijn op aarde gekomen om zielen te helpen. Er zijn zoveel prachtige lichtwerkers actief. Voor iedereen is er wel een fijne therapie, behandeling of informatie sessie voorhanden.

Ook bij Anita (Via Akaija) kan je terecht. Zij is zo bescheiden en heeft moeite geld te vragen voor haar werk. Maar ze steekt dagelijks enige uren in haar ontwikkeling. En dat allemaal om jullie te kunnen helpen je lichter te voelen. Dus maak er gebruik van! Sterk haar in het gevoel dat ze het kan, dat ze het waard is! Ze kan het niet alleen.

Lieve mensen, hier zullen we het bij laten. Anita zal nog vaker deze channelings gaan doen.

We weten dat jullie graag bewijs willen dat de informatie correct is. Maar voel de energie die spreekt uit deze woorden. Voel de boodschap en energie achter de woorden. Wij zijn de spirits die Anita helpen met haar ontwikkeling en geven haar advies en richting.

Jullie willen graag weten wie wij zijn. Maar in het Universum lopen de energieën door elkaar heen. Jullie willen graag orde en structuur om het te kunnen begrijpen. Anita krijgt de energieën door van Moeder Aarde, Moeder Maria, Maria Magdalena, Aartsengel Raphael, Aartsengel Michael, haar krachtdier Rose Blue en de Arcturianen. De Arcturianen zijn een buitenaards ras/ lichtwezens. Zij zijn ook ooit op dit punt in de ontwikkeling geweest. Zij zijn vele eonen verder. Ze leven nu als lichtwezens en kunnen reizen met de snelheid van het licht. Een aantal lichtschepen bevinden zich in onze nabijheid. Zij kijken en helpen waar nodig is met healing, informatie en advies. En haar overleden dierbare zoon Kasper en haar Oma Kaiser helpen haar bij het contact te leggen en geven lichamelijk sensaties aan haar zodat ze weet dat ze mag gaan channelen.

En heb je vragen? Stel ze dan! Anita krijgt via ons dan de antwoorden die jullie zoeken.

 

26. okt, 2018

Kasper is de ziel van mijn overleden zoontje. Hij gaat op zoek naar zielen met een boodschap. Dit is de eerste channeling op deze manier. 

Lieve Kasper, je hebt gisteravond al iemand voor me gevonden die ik mag channelen? Wie of wat is het?

Lieve mama, ik heb toch iets moois meegenomen. Het is de ziel van een oerboom. Heel erg mooi. Ik kan het niet uitdrukken in woorden maar voel je het?

Ja ik zie prachtige groene kleuren en hoor het geluid van het ruisen van de bladeren in de wind. Heel erg mooi en rustgevend. Ik kan dat nu wel gebruiken na een dag vol prikkels.

Doe maar rustig hoor mama. Wij hebben geen haast. Weet dat voor ons tijd geen rol speelt. Het is goed hoe je gisteravond hebt gezegd dat je er de energie niet voor had. Nu voel je ook best moe mama.

Ja dat klopt lieverd. Maar het voelt ook alsof het een belangrijke boodschap is voor mijn mede aarde bewoners. En wij leven wel met de tijd. Het voelt alsof het niet langer kan wachten.

Ja daar heb je een punt mam. Laten we maar beginnen.


 

Lieve boom ziel. Welkom hier bij mij. Hoe wil je dat ik je aanspreek?

(Diepe lage brom en zucht). Ik vind boomziel een mooi gevonden woord. Dit zullen jullie kunnen begrijpen.

Ok laten we dan beginnen. Ik zal eerst wat vragen stellen, zodat onze verbinding sterker wordt en kan blijven.

Dat is goed mijn mensenkind. Het kost veel energie om in deze dimensie informatie door te geven. Omgerekend naar jullie tijd heb ik een aantal eeuwen geleden op aarde geleefd. Ik was een oerboom in Alaska. In het zuidelijke deel. Ik stond redelijk dicht aan de kust. En proefde het zilte water in de lucht. Totdat er een heel naar zwart goedje in de zee dreef. Dat heeft alles vervuild. Toen konden de mensen niet anders dan mij weghalen en omhakken. Dat is met heel veel respect gedaan. Daar ben ik dankbaar voor.

Eeuwenlang heb ik op deze plek gestaan. Samen met alle andere bomen vormden we een netwerk van energie en waren we een veilige haven voor veel soorten dieren. We leefden in vrede en harmonie samen.

De mensen hebben met hun vervuilende stoffen heel veel kapot gemaakt. Dat is niet goed. Maar weet dat dit ook een doel heeft. Samen met Moeder Aarde is het voor jullie bedoeld om van te leren.

Jullie mogen hiervan leren, dat de huidige manier van leven en omgaan met Moeder Aarde en alles wat op haar groeit, vernietigend is. Maar vooral voor jullie zelf!

Omdat jullie steeds minder contact kregen met de natuur, raken jullie ervan vervreemd. Jullie zijn bang voor schepselen van Moeder Natuur. Jullie zijn bang voor de stoffen uit de natuur. Maar in de natuur is zoveel geneeskracht te vinden. Elke plant/ stengel of bloem bevat stoffen die geneeskrachtig zijn. Deze kennis is in jullie deel van de wereld helemaal verloren gegaan. De vrouwen die deze kennis hadden en van generatie op generatie hebben doorgegeven, zijn ter dood gebracht. De geschriften zijn verbrand. Alle kennis is verloren gegaan.

Ik wil jou vragen om hier iets mee te gaan doen lieve Anita. Je bent gevoelig en verbonden met Moeder Aarden. Je hebt de intelligentie om te gaan kijken welke planten en bloemen er groeien in jouw land.

Lieve boomziel, hier overval je wel even mee. Dat is niet niks. Dat is een taak die ik niet te licht op mag vatten.

Lieve Anita, nee zo zwaar hoeft het niet te zijn. Je bent niet alleen in jouw land. Jij bent de katalysator, de boodschapper die dit door mag geven. Jij mag mensen om je heen verzamelen met kennis over planten en geneeskrachtig van jouw land. Je bent al op de goede weg door over een paar maanden je kennis over voeding te gaan aanvullen. Je zult merken dat dit je heel goed afgaat. In eerdere levens had je deze kennis al opgedaan. En het is nu een kwestie van herinneren.

Lieve boomziel, ik krijg toch wel een eenzaam gevoel. Het gevoel dat ik moet gaan opboksen tegen de gevestigde orde.

Loop maar niet op de zaken vooruit. Weet dat wij er voor je zijn. Je beschermengelen, je gidsen, je krachtdier. Allemaal. En dit is ook steeds aan verandering onderhevig. Als je hier Ja op zegt, dan zullen er meer lichtwezen bij komen die je gaan helpen. En ook komen er mensen op je pad die je hiermee zullen gaan helpen.

Verspreid deze informatie zoveel je maar kan. Dat zoveel mogelijk mensen het gaan lezen. Van jong tot oud. Dat is in jullie tijd met die technologie erg snel en makkelijk. Dat is ook de reden dat is ontwikkeld. Informatie die is overal voor handen en kan zo razendsnel verspreid worden.

Wij voelen dat je nu minder energie krijgt. Het is zo mooi geweest. We zullen de verbinding verbreken. Laat het even lekker bezinken en zorg goed voor jezelf, lieve Anita.

Tot de volgende keer maar weer.

Dank je wel lieve boomziel. Ik zal je advies zeker ter harte nemen.