13. mrt, 2018

Nu zit ik weer lekker klaar om te channelen. Muziekje aan. Rustig in mijn eigen ruimte.

Ik voel de energie wervelen rond mijn benen. Een heerlijk tintelend gevoel. Ik ervaar hoe Moeder Aarde omhoogkomt en naast me komt staan. Het voelt als een vrouw. Blauw dun gewaad. Ik ervaar handen op mijn schouder en ik ga typen. Ik zet mijn verstand opzij en ga typen.

Lieve mensen,

Ik ben verheugd dit kanaal weer te kunnen gebruiken. Ze is onzeker maar weet niet half hoe goed ik haar kan gebruiken. Haar energie is zuiver en puur en dat is zeldzaam. Ze is uniek. Mijn boodschappen komen zo goed door. Ik ben blij dat je de moeite neemt deze tekst te lezen. Het is belangrijk dat de mensen bewust worden van hun dagelijks leven.

Ik zie veel mensen die de aarde als vanzelfsprekend nemen. Ze leven het dagelijks leven. Ze gebruiken alle dingen maar beseffen niet hoeveel dit kost aan fossiele brandstoffen van onze planeet. Alles wat je doet kost brandstof. Dus ik vraag de mensen word bewust van je dagelijks doet. Kijk naar wat je gebruikt en hoeveel afval dit geeft. Hoeveel elektriciteit gebruik je om alles te doen wat je op een dag doet? Probeer het eens wat minder te doen? Veel mensen zijn vergeten hoe het is om met elkaar te genieten. Ga genieten met elkaar en geniet van alles wat er op het oppervlak is. De natuur is zo prachtig en zuiver en puur van energie. Geniet ervan. Op die manier wordt die zuivere en pure energie ook groter en groter. Laat je lichaam vol lopen met deze energie en draag het vervolgens uit naar je medemens. In plaats van klagen en zeuren wat anderen niet goed doen. Ga dit licht dat je op hebt gedaan dan uitdragen. Wees liefde vol naar alles wat is. Alles wat je ziet is aanwezig. Alles werkt met elkaar samen.

Het kanaal gaat in dit voorjaar en zomer weer wandelingen organiseren. Dit weet ze nog niet, maar ik zal haar hierover inlichten. Jullie genieten dan samen van de natuur en van elkaars energie.

In dit jaar zal er veel veranderen. Het is heftig en je kan het ervaren als heel zwaar. Maar weet dat na die zware periode er een periode van licht en liefde zal komen. Het is een transformatie. Ik wil dat onze planeet transformeert. Ze wordt lichter en lichter en ook de bewoners gaan hier in mee. Ik vraag jullie de zwaarte te aanvaarden en te doorleven. Weet dat er licht is aan het eind van de tunnel. Maak steeds als je de keus hebt, de keus voor wat licht voelt. Kan je kiezen tussen blijven zitten op de bank voor een scherm of naar buiten de natuur in. Vraag dan in jezelf aan het licht in je zelf wat de lichtste keuze is. Misschien wil je wel slapen of drinken of eten of wandelen.

Het is nu juist heel belangrijk om goed in je lichaam te zitten. Velen van jullie zitten niet goed in je lichaam. De aandacht gaat naar het hoofd en de gedachten die hier in rond tollen. Deze gedachten mag je minder aandacht geven. Het is belangrijk meerdere keren per dag de energie te laten zakken in je lichaam. Haal diep diep adem en adem zuivere energie in. En adem daarna de zware energie uit. Dan ontstaat er ruimte in je lichaam waar je hogere zelf in kan neerdalen. Het kan zijn dat er toch wat blokkades nog zitten. Ga daar mee aan de slag. Als je hulp nodig hebt, prima. Ook dit kanaal is heel erg bedreven met healing geven. Dus aarzel niet als het nodig is om een healing te ondergaan.

Blijf na het lezen van deze tekst even rustig zitten met je ogen dicht. Je kan de kleur roze gaan zien. Dit is de kleur van de onvoorwaardelijke moederliefde. Het licht van Moeder Aarde en Moeder Maria. Moeder Maria is jullie oermoeder. Laat dit roze licht door je heen gaan. En laat het opruimen wat je niet meer nodig hebt. Dat mag je in de Aarde laten zakken.

 

Lieve mensen, ik buig mijn hoofd in dankbaarheid. Dankbaar dat jullie op hier nu zijn en met mij de transformatie willen aangaan.

Blijf in vrede. In Liefde en Licht

25. jan, 2018

Lieve Anita,

Eerder hebben we je laten weten dat we aan jou de boodschappen willen doorgeven. Je bent een prachtig liefdevol zuiver kanaal. Maar je laat je nog veel afleiden mijn lieve kind.

Ga meer rust en ontspanning pakken. En dan echt rust. Dat je helemaal alleen in je eigen ruimte bent. Ga daar ongestoord alles helen wat er nog in je zit. Je zoekt het nog teveel buiten jezelf. Terwijl je een krachtige healer bent. Je kunt het lieverd! Ga elke dag in je eigen praktijk ruimte zitten of liggen en ga healen mediteren en bewegen wat JIJ wilt. Wat goed voelt voor JOU. Wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Je hebt dit vandaag al heel goed gedaan door een hele dag alleen te zijn. Dit kost je nu nog moeite maar is wel heel erg goed. Je bent nooit alleen mijn lieve kind. Ik Moeder Maria ben bij je en ook Moeder Aarde is er voor je. Ze steunt je, ze voedt je, ze ontvangt je energie en geeft er mooie nieuwe energie voor terug.

De kleuren

Vandaag heb je het gedurfd. Je durft nu naar buiten te treden met de nieuwe kleuren. Bij je laatste healing sessie bij Saskia heb je de kleuren gekregen. Roze blauw en groen. Deze kleuren passen bij jou. Als kind zag je deze kleuren voor je ogen als bolletjes. Je mag met deze kleuren gaan werken. Blauw voor energie, Roze als ondersteuning liefde en onvoorwaardelijke liefde en de groene voor heling. Met deze 3 kleuren voeden wij je. Laat deze energieën door je heen stromen en daarmee heal je jezelf. En als je helemaal geheeld en volgestroomd bent, kan je ook anderen daarmee healen. En je hebt alle tools in huis. Je kunt het lieve Anita. De opleiding die je nu bent gestart is heel goed. Die kan je goed combineren in je praktijk. Mensen willen graag ontspannen maar zijn vaak nog huiverig voor alles wat maar zweverig zou kunnen lijken. Maar met voetreflex zet je de mensen weer op aarde neer.

De blauwe energie komt van de Acturians, de roze is van Moeder Maria en de groene energie van Moeder Aarde. Deze samenwerking is het blauwe genootschap.

Het schilderij wat je vorig jaar hebt gemaakt bevat deze kleuren en energieën. Je hebt nu deze connectie begrepen. Je mag met deze kleuren/energieën gaan healen, tekenen, schilderen!

En nu gaan we er mee stoppen want het kost je nog veel energie lieve Anita. Laat onze informatie door je heen stromen en zet je angst / ego aan de kant. Dan kost het zo min mogelijk energie en is de informatie zuiver en puur.

Vraag: Kan ik deze boodschap delen?

Ja, je kunt hem delen. Voel wat voor jou nu genoeg is. Ik zie dat je het gaat plaatsen op je website en een link daarnaar toe gaat via social media worden verspreid. Dat is voor ons moeilijk te begrijpen mijn lieve kind. Voor ons is alle informatie beschikbaar als we er om vragen. Dat is waar de mensen ook naar toe gaan. De huidige technologie verbindt al heel veel informatie met elkaar. Dit gaat meer en meer worden. Tot dat de mensen er achter komen dat ze zonder hulpmiddelen toegang hebben tot welke informatie dan ook.

 

Vraag: Is het goed als ik nu stop? Ik word moe en voel dat het dan niet meer zuiver is. Dat ik dan me terug trek uit mijn lichaam.

Antwoord: Ja, dat is goed. We zullen het voor nu hierbij laten mijn lieve kind. Ga met regelmaat rustig zitten voor een channeling. Voor jou als mens is het goed dit echt in te plannen. Anders krijg je heel veel onrust in je hoofd en lichaam omdat de informatie als het ware om en in je lichaam is.

 

 

 

 

15. jan, 2018

(transcriptie van lezing gegeven door Pamela Kribbe ter gelegenheid van boekpresentatie “Ode aan de Aarde, Ode aan Jezelf, 2012 )

 

Lieve mensen,

 

Ik ben de stem van de aarde. Ik groet jullie allen. Met grote vreugde ben ik hier, bij jullie, in jullie, in alles wat je omgeeft. Er is een diepe band tussen jou en mij. Ik help jou je ziel gestalte te geven via je lichaam, via de materie. Samen voeren wij een dans op, een dans van hemel en aarde, een dans van ziel en lichaam.

 

Toch is deze dans nu voor velen een worsteling geworden, een strijd. Mens zijn is een strijd geworden. Dit doet mij verdriet. Er is in mij een diep verlangen om jou te ontvangen, met je samen te spelen in dit korte leven op aarde. Te dansen, te genieten, volledig tot bewustzijn te laten komen wie je in de kern bent: een ster van licht, een goddelijk wezen, hier gekomen om het avontuur van incarnatie aan te gaan. Je daalt af in mijn sfeer. Je neemt een lichaam aan van vlees en bloed. Waarom doe je dit?

 

Wat is het belang, de betekenis van dit avontuur?

Je doet dit uiteindelijk vanuit liefde. Vanuit liefde ben jij ooit geboren uit de schoot van God. Je bent begonnen aan een hele lange reis: jij als unieke ziel om te ontdekken, om alles te ervaren waar de schepping rijk aan is. Op deze lange reis heb je ooit gekozen om hier te komen. Je licht hier te laten stralen. En juist hier op deze planeet, op mij, de aarde, zijn zovele invloeden werkzaam. Ook invloeden die jou hebben ontmoedigd. Er is hier sprake van een groot spel van krachten op aarde. Duister en licht, leven en dood, allerlei tegenstellingen, spelen hier een grote rol.

 

De herinnering aan wie je echt bent, aan wie je was toen je werd geboren en uit de sfeer van het goddelijke kwam, is versluierd geraakt. In het mens worden ben je hier en daar de weg kwijtgeraakt. In deze tijd is er een roep voelbaar in de harten van mensen. Er is een verlangen, een oprecht verlangen om diep in jezelf te vinden wie je bent. Niet bepaald te worden door invloeden van buitenaf. Geen speelbal te zijn van alles wat je van buitenaf wordt verteld. Maar terug te keren naar de kern van wie je bent. Een ziel, een ster van licht. En ik wil je iets vertellen over dat avontuur dat je bent aangegaan op aarde, op mij.

 

Het is in het samenspel met mij dat je jezelf  terugvindt en jezelf hier kunt ontplooien. Je bent nu en hier een mens. De kunst van het leven op aarde is jouw ziele-energie helemaal door te laten stromen in je mens-zijn. Je ziel helemaal te ontvangen op aarde. Heel vaak is jullie aangeleerd in het verleden dat de ziel iets hogers was dat je alleen kon bereiken door je menselijke aard te vergeten. Heel veel strenge oordelen zijn er geweest in het verleden naar je aardse menselijke natuur.

 

Juist door religieuze en spirituele tradities die spreken over de ziel, zijn mensen vervreemd geraakt van hun diepste aard, hun natuur, hun hartstochten, hun passie, hun seksualiteit, hun begeertes. Hoeveel verboden en oordelen zijn er niet naar die menselijke aard. Er is jou als mens een instrument gegeven om te leven: je lichaam, je spontaniteit, je natuurlijke

emoties. En wat gebeurt er als je van jongs af aan wordt aangeleerd dat je dit instrument, dit radar niet mag vertrouwen? Dat je je beter afstemt op leerstellingen, principes, die je van buitenaf krijgt aangereikt, in je opvoeding, door school of kerk of culturele denkbeelden. De sporen van de traditie reiken ver in vele mensen en ook al zijn ze niet bewust gelovig meer, heerst er nog een oordeel naar hun eigen spontane aard.

 

Veel mensen zijn vervreemd van hun diepste emoties, hun diepste verlangens en gevoelens. Ik zie eenzaamheid in mensen, verlorenheid, en een diep heimwee. En zelfs een niet meer weten waarnaar de heimwee uitgaat. Er is een terugverlangen naar evenwicht, naar rustig jezelf kunnen zijn, spontaan zijn zoals een kind. In ieder van jullie leeft dit verlangen, dit heimwee en tegelijk zijn jullie vervreemd geraakt van het meest geschikte instrument dat je ter beschikking staat: je lichaam, je gevoel, je oorspronkelijke aard. Het is dat deel van jou dat ik wil aanspreken. Dat wijst je de weg terug naar huis. Waarbij huis, of thuis, staat voor samenvallen met wie je bent. Je één voelen. Accepteren wie je bent. Van jezelf houden. En van daaruit liefde en harmonie om je heen verspreiden. Zo simpel is het.

 

Ik nodig je uit de stroom van je ziel te ervaren. Velen van jullie verlangen naar contact met je eigen ziel. Jullie verlangen ernaar vanuit vreugde en hartstocht te leven op aarde. Voor velen van jullie geldt dat je eerst ontwaakt voor de stroom van je ziel in je hoofd. Je bent op zoek naar meer. Naar  betekenis in wat je ziet en ervaart. Je gaat kennis maken met nieuwe denkbeelden. En dan komt er een doorbraak naar het hart, naar je gevoel. Op een dieper niveau ga je kennis maken met het licht van je ziel. Vaak is het zo dat er dan grote veranderingen in je leven plaatsvinden. Je ziel nodigt je uit alles wat vanzelfsprekend is nader te bekijken. Misschien zelfs omver te werpen. Kijk eens of je in je hart een opening kunt ervaren naar die stroom van de ziel die bij jou wil komen en die niet alleen je hoofd wil prikkelen maar ook je hart wil openen. Het is via het lichaam dat je deze stroom kunt ervaren. Laat haar maar verder zakken, je buik in. De buik is de zetel van je emoties, van je gevoel. Jouw ziel kan zich pas echt verankeren op aarde, kan zich pas echt ontplooien en pas echt deelnemen aan het leven op aarde, als zij tot in de buik mag doorstromen. Werkelijk thuiskomen in jezelf betekent toestaan dat de stroom van je ziel helemaal landt in je lichaam, in je buik.

 

Kijk eens of je in je buik een kind ziet zitten. Dat staat symbool voor jouw oorspronkelijke natuur en je emoties; niet beïnvloed door wat je hebt aangeleerd gekregen. Ooit was je dit kind, onbekommerd, vrij. Het draagt een heel oorspronkelijk deel van je ziel in zich mee. Kijk eens of je dit kind kunt zien zitten in je buik. En hoe het eruit ziet. Hoe voelt het zich? Blij en vreugdevol? Of bedrukt en bang? Of misschien juist boos en onbegrepen.

 

Hier in dit heel menselijke deel van jou, in het menselijke kind, ligt de sleutel naar huis. Kijk eens of je het aan kunt kijken. Of je contact kunt maken, je hand naar haar of hem uitsteken. Wat heb jij nodig om te kunnen ontspannen? Waar verlang jij naar, hier en nu op dit moment? Laat je eens zien. Je krijgt van mij de ruimte. Neem dit kind bij de hand. Voel het in je armen. Het wil bij jou zijn, zorg voor hem of haar.

 

Kijk nu eens naar een probleem of een vraagstuk wat je ervaart in je leven, in je dagelijks leven. Er is altijd wel iets waar je mee worstelt, waar je mee strijdt. En vaak ontstaat die strijd omdat je heel veel nadenkt en piekert over wat je te doen staat, hoe je ergens uit moet komen. Of er is een hardnekkig oordeel dat je hanteert ten aanzien van jezelf. Je wilt iets veranderen in jezelf, in je leven, en het lukt bijvoorbeeld niet. Door daar veel over na te denken ontstaat er vaak geen uitweg. Eerder draai je jezelf vast. Het denken biedt geen uitweg. Het denken komt vaak van buiten. Keer je nu eens naar het kind binnenin jou. Hoe ervaart het kind dit probleem? Wat zijn haar of zijn emoties erbij? En wat heeft het het meeste nodig van jou? Neem ruimte en stilte om dit deel van jezelf te ontmoeten.

 

Velen van jullie worden doorheen de dag zo met je aandacht naar buiten getrokken dat er weinig ruimte is om het innerlijk kind te ontmoeten in jezelf. Maar juist daar ligt de sleutel. Ook al is het kind boos of verdrietig of voelt het zich eenzaam....wanneer het contact ervaart met jou, verandert er iets. Door je bewust te zijn van je diepste emoties, gesymboliseerd door dit kind, kun je beter jezelf trouw blijven, jezelf begrijpen.

 

Velen van jullie voelen diep in jezelf ontheemding, een gevoel van thuisloos zijn. En je zoekt buiten je naar een tijdelijke oplossing, een verlichting van je pijn. Niemand wil die pijn ervaren, de pijn van eenzaamheid, je verloren voelen. Je wilt die pijn uit de weg gaan. Daarom keer je je vaak naar buiten, naar prikkels, impulsen, relaties of omgevingen die een leegte in je vullen ook al is dit maar voor even.

 

Wees eerlijk tegen jezelf en zie hoe je dit doet. Heb ook mededogen met dat in jou wat dit steeds opzoekt, steeds zich laat wegtrekken van je kern. Begrijp waarom dat gebeurt. Er is een diepe pijn in de mensenziel. Het is moeilijk die vol onder ogen te zien. Het lijkt als het vallen in een zwart gat, zonder uitzicht op vaste bodem. Het lijkt simpel om je toe te keren naar het kind dat leeft in jouw buik. Het is echter niet simpel. Het vraagt om totale eerlijkheid en het loslaten van de buitenwereld als oplossing van je probleem. Het uiteindelijke thuiskomen in jezelf is iets wat innerlijk gebeurt. Het is een totaal ja zeggen tegen alles wat je bent. Niet alleen dat wat succesvol is, veilig aanvoelt in je leven, maar ook de donkere stukken, de pijn, de eenzaamheid, het niet weten, het niet begrijpen: daar jezelf naar toe te keren. Dit stuk te omarmen vraagt om moed en doortastendheid. Dat is wat de ziel van jou verlangt, wat jouw ziel verlangt. En waarom verlangt jouw ziel dit? Omdat alleen zo, via het aankijken van je eigen diepste pijn en heimwee, de ziel echt jou van binnenuit kan belichten en doorstralen.

 

Veel mensen zijn tegenwoordig gegrepen door spiritualiteit en zoeken naar de zin van het leven. Heel vaak zie je dat dat begint in het hoofd, het lezen van boeken, het uitwisselen van nieuwe ideeën, en dat ook het hart wordt geopend na verloop van tijd. Maar dan komt de buik; de ziel wil nog dieper indalen. En daar kom je de moeilijkste stukken tegen in jezelf. Daar waar je ooit diep gekwetst bent geweest, als kind in je jeugd, en misschien verder daarvoor, in vorige levens. Ver en diep reikt de reis van de ziel. Toch zijn de oplossingen dichtbij. De waarheid, het antwoord op je verlangen naar huis, ligt als het ware voor je voeten. In het contact maken met je aardse mens zijn, je emotie, ook waar die verstopt is, daar ligt de mogelijkheid van een terugkeer. Een terugkeer naar wat ik het paradijs noem. Er is een oud verhaal in de bijbel dat de mens verstoten is geraakt uit de tuin van Eden. Het paradijs, die tuin van Eden, is de natuur, de aarde in ongerepte staat. Vrij en wild en groen. En ook de mens, vrij, onbekommerd zichzelf zijnd.

 

Toen kwam daar op een gegeven moment het oordeel: de duisternis zou je kunnen zeggen. Het verstoten raken uit het onvoorwaardelijke gevoel van liefde, en onbekommerd je eigen natuur kunnen volgen. Waar is die tuin van Eden? Was ze er ooit op aarde? Konden we haar maar vastpakken. Ik zeg jullie, de tuin van Eden ligt als belofte in jullie aller harten. Het is juist nu in deze roerige tijden de bedoeling dat je het paradijs van ooit, van weleer gestalte gaat geven in jouw eigen leven, hier en nu op aarde. En dat begint bij jezelf. Door te durven afdalen in de diepste hoeken van je wezen. Daar je licht te durven laten schijnen, niet terug te deinzen. De middelmatigheid los te laten en radicaler te zijn. Want je ziel en jouw diepste verlangen is radicaal.

 

Wat er gebeurt als je de roep van je ziel alleen hoort in je hoofd en tot op zekere hoogte in je hart is dat je scheef gaat leven. Je weet het ergens wel, je voelt het ergens wel, maar als het aankomt op het werkelijk gestalte geven aan de diepste roep van je hart deins je terug en is er een grote angst, een kloof, om de stap te zetten. Daar bots je op de angsten, op de weerstanden die in het gebied van de buik verborgen liggen. Daarom vraagt spiritualiteit nu om een andere kijk op het mens zijn en het vrede sluiten met je voelende menselijke aard. Niet bang zijn voor diepe emoties, voor diepe hartstochten, voor diepe verlangens, daar echt naar durven kijken. Niet leven vanuit leerstellingen die van buitenaf worden gedicteerd, niet leven vanuit theorieën ook al klinken ze hoog en spiritueel. Maar echt leven vanuit je hart, vanuit je buik, vanuit je mens zijn. Daar de ziel in laten durven doorstralen. Dat is wat er nu gebeurt op aarde. Dat is de uitnodiging aan jullie allen en het geeft enorme vreugde wanneer je de stap zet van buiten naar binnen. Terug naar huis.

 

Ik nodig jullie uit, en hou het simpel, hou het eenvoudig. Het vraagt om moed om deze weg te gaan en tegelijk kan het vreugdevol, stap voor stap weer vertrouwen op wie je bent. De signalen van je lichaam, van je emoties waarnemen. Luisteren naar het innerlijk kind. Durven opstaan voor wie je echt bent. Jezelf niet langer verbergen. Jij bent nodig. Ooit heeft jouw ziel zich voorgenomen hier haar licht te willen belichamen, hier te stralen, hier je sterrenlicht te verspreiden. Dat geeft jou vreugde. En het geeft anderen vreugde. Want een geïnspireerd mens wekt ook inspiratie in anderen. Vat daarom moed. Vertrouw het licht van je ziel. Voel de wijsheid en kracht die jou eigen is. Sluit vrede met je menselijke aard. Durf je kracht helemaal te belichamen, hier op aarde. Ik ben er voor jou. Voel mijn kracht eens. De kracht van de natuur.

 

Zie maar eens in gedachten een boom voor je, met krachtige ontwikkelde wortels die diep de aarde in reiken. Word die boom. Vertrouw op de bodem die je draagt. Voel de kracht in de stam, in de takken. En zie hoe die eindigen in een overvloedig gebladerte dat bloesem draagt, nu in deze lente. Vraag je ziel je een boodschap te geven en die manifesteert zich via je gevoel, via je lichaam. Echt, de taal van de ziel is heel dichtbij. Je vindt haar niet in de geleerdste boeken. Je vindt haar in jezelf. Zie weer het wonder van wie je bent, van het lichaam, dat jou draagt. Je bent mooi. Je bent een kind van de aarde en een kind van de hemel. Een brug tussen beide. Voel weer eerbied en respect voor het grootse wezen wat je bent. Ik vraag je niet om je klein te houden, maar juist om weer te vertrouwen. Om je eigen gids te worden en vanuit dat vertrouwen ook de hand van een ander te pakken. Zijn of haar schoonheid waar te nemen. Verder te kijken dan de buitenkant. Maar het kloppende hart te voelen van de mensen om je heen. Zo verbinden wij ons met elkaar. Via de menselijkheid wordt een nieuwe spiritualiteit geboren. Een spiritualiteit van de aarde.

 

 

© Pamela Kribbe – www.pamela-kribbe.nl

3. jan, 2018

Lieve bewoners,

Vandaag zal ik via Anita een prachtige boodschap voor jullie doorgeven. Dit nieuwe aardse jaar is begonnen. En wat een energie! Steeds meer een meer ervaar ik jullie energieën die jullie aan me geven. En dat vervult me met zoveel blijdschap en vreugde. Ik kan jullie energie zo goed gebruiken. Alles wat jullie op mijn aardoppervlak ervaren aan fijne ervaringen en heftige ervaringen geeft energie. En die energie word ik gewaar. Met deze energie voel ik me met jullie verbonden. Ik ervaar waar jullie mee bezig zijn, wat jullie uitdagingen zijn, wat jullie angst geeft en wat jullie vreugde geeft.

De energie die ik van jullie krijg is enorm gestegen en dat is fantastisch. Deze energie zet ik om in positieve energie. Het is compleet gezuiverd van alle zware energieën. Van de angsten die jullie meekrijgen op mijn oppervlak. Ik vraag jullie dan ook dit nieuwe jaar je steeds vaker met mij te verbinden.

Ga dan op een rustige plek zitten, het liefst in de natuur. Voel de wind door je haren, voel de lucht strijken langs je huid. Voel de zuiverende druppels op je haren…  laat je één worden met de natuur. Je kunt met je rug tegen een boom gaan zitten of staan. Haal een paar keer diep adem en ontspan je zoveel mogelijk. Laat nu alle zware energieën die je in dit leven hebt opgeslagen los. Laat deze energieën via je lichaam en je voeten naar mij stromen. Verbind je energie met mij. In mijn binnenste zet ik deze energie om. En je ontvangt ook via je voeten een heerlijke zuivere witte energie. Het kan ook zijn dat er rode energie of blauwe energie mee gaat. Dat hangt af van wat jij nodig hebt. Probeer er niet over na te denken maar wees gewaar wat er gebeurt met de energie. Het zal misschien niet meteen de eerste keer lukken maar hou vol! Je kunt het zo vaak doen als maar kan.

Neem er regelmatig de tijd voor. Als het weer op mijn oppervlak zich er niet voor leent, zoek dan een rustige plek op in je huis. Zuiver dan eerst de energie in je huis. Dit kan je doen door Aartsengel Michael te vragen: Aartsengel Michael: “Ben je er? Neem alle zware, negatieve energieën mee naar het licht en zuiver deze ruimte waar ik me nu in bevind. Zuiver mijn energielichamen van alle zware energieën en neem ze mee naar het licht. Dank je wel.”

En nu kan je verder met de energie loslaten aan mij en nieuwe zuiverende energie ontvangen.

Hoe zou het zijn als steeds meer van jullie aardbewoners dit regelmatig gaan doen? Wat zou er gebeuren met alle heftige zaken die nu omhoogkomen?

Het is zo, in deze tijd ben ik, de planeet Aarde, aan het veranderen. Mijn trilling in de energie is zich aan het verhogen. Omdat de trilling op de planeet waar jullie op verblijven hoger wordt, is het voor jullie lichamen ook goed voelbaar dat de trilling omhoog gaat. Jullie moleculen trillen ook op een steeds hogere frequentie. Dit zorgt ervoor dat oude pijnen, angsten, trauma’s los getrild worden. En de bedoeling is dat dat op een makkelijke manier van je af gaat stromen. Als je deze energieën vasthoudt wordt een enorm zwaar heftig proces. En dit hoeft dus niet zo te zijn. Ga je regelmatig ontdoen van oude energieën. Er zijn nog veel meer methodes om dit te doen. En het zou nu voor deze channel Anita te ver zijn dit allemaal te gaan beschrijven. Al wil ik wel meer en meer met haar gaan werken om mijn boodschappen te gaan doorgeven.

Dus spreken we af dat wie dit leest en zich hiermee verbonden voelt, dit regelmatig gaat doen? Dan worden jullie lichamen steeds schoner en schoner. Dan worden jullie gedachten steeds schoner en positiever. En als voldoende van jullie dit gaan doen, gaan we op weg naar een prachtige omgeving hier op mijn aardoppervlak. Een omgeving met de prachtigste natuur. Nog mooier dan jullie je nu kunnen voorstellen. En iedereen is vrij van angst, woede, jaloezie. Er is geen ruzie, oorlog, geweld, drama meer. Jullie leven in harmonie en vrede.  Zie dit voor je!!!

 

Hoe zou dit zijn, prachtige lieve bijzondere Aardbewoner?

 

 

 

18. dec, 2017

Lieve bewoners,

Het is deze dag een donkere dag. De laatste donkere dag van dit aardse jaar. In deze donkere periode roept dit veel zware energie op. Het is vooral zware energie vanuit het verleden. Het is energie wat vast zat in je lichaam. Velen van jullie hebben niet geleerd om zware energie die ontstaat bij menselijke heftige ervaringen af te voeren. Jullie geven/ nemen geen ruimte om die energie die ontstaat bij emotionele gebeurtenissen af te voeren. En in deze periode, in deze periode van donker, resoneert dit met de zware energie in jullie lichamen. De energie komt los. Lieve mensen, neem de tijd voor jezelf om deze energie af te voeren. Dan zal het aardse dagelijkse leven chaotisch worden, maar dat is dan maar even zo. Het is goed de zware energie te gaan afvoeren.

Als je dan je rugzak hebt leeg gemaakt, dan is er ruimte voor licht. Lichte energieën. En velen van jullie zijn al bezig om technieken te gebruiken om zware energieën af te voeren. En weet dat er geen enkele methode de beste is. Voor iedereen is er een geschikte methode. Of je nu technieken gebruikt van de lichtmeesters. Of je energetische healing doet. Of dat je zelf je lichaam laat bewegen zodat het zweet van je af druipt. Alles is goed. Neem deze tijd echt voor jezelf. Iedereen kan voelen wat goed is voor je. En er zijn dit jaar ook heel veel prachtige zielen die klaar staan om anderen te helpen. Iedere ziel draagt zijn steentje bij. Ben je zelf iemand die dit jaar gestart is met methodes om anderen te helpen met de rugzakken te legen? Fantastisch!!!

Weet dat de zware energieën door mij, Moeder Aarde, worden opgenomen en getransformeerd. Je krijgt er prachtig zuiver licht voor terug. Het is een periode die ook als zwaar wordt ervaren. Veel zware herinneringen, trauma’s komen los. Maar weet dat dit een doel heeft. Het is niet om jullie te pesten of te testen. Het doel is dat het leven hier op deze prachtige planeet een waar paradijs gaat worden.

Ieder mens heeft de keuze hier mee te gaan. Maar het is een keuze uit vrije wil. Ieder mens heeft bij het incarneren hier op aarde deze vrije wil gekregen van de Bron. Dus laat mensen ook vrij in deze keuze. Er zijn zielen die kiezen om de lessen niet in dit leven aan te gaan. Maar te kiezen om dit leven “uit te zitten”. En dat kan voor anderen onbegrijpelijk zijn. Maar heb respect voor deze zielen. Ieder heeft een vrije wil en mag dit leven. Hoe zwaar dit ook voor de dierbaren mag zijn.

De komende jaren gaat ook jullie planeet zich ontdoen van zware energieën. Weet dat dit dan heftige reacties kan geven. Stormen, aardbevingen, aardverschuivingen. Dit alles hoort erbij. 

Maar jullie kunnen dit dragen. Jullie hebben gekozen dit proces mee te maken.

Dit is ook een oproep aan de lichtwerkers/ lichtdragers. Het licht wat jullie uitdragen is van de Bron afkomstig. Het is Puur en Zuiver. Ga hier mee door en wees een voorbeeld voor anderen!