Dagboekfragment / channeling 2 juli

1. okt, 2018

Geschreven op 1 oktober om 9.45 uur. Dit is een hele persoonlijke channeling... de boodschap is puur op mij van toepassing.. maar wie weet maakt het iets in je los waar je wat aan hebt. 

Lieve Anita

Jij bent een pure zuiver ziel. Je straalt vrede uit… er zijn geen woorden voor om te omschrijven.

Als we dit proberen gaan we mee in de dualiteit. De dualiteit tussen Liefde en Angst

Maar je weet dat er een veld is, een Bron, een Goddelijke essentie waar alles uit ontspringt.

In dit veld is geen Liefde zoals dit wordt beleefd op Aarde. De liefde die eist en de Liefde die uit Angst is ontsprongen. Het is een vrede, het is gewoon Zijn.

De zielen die in dit veld verbleven, waaronder ook jouw essentie, vonden dit saai en wilde ervaren… wat is het om Liefde en Angst te kennen. Hoe voelt Liefde?

En om dat te kunnen ervaren zijn de zielen aan een lange reis begonnen. Een reis naar de derde dimensie. De dimensie waar het grootste deel van de mensen op Aarde zich in bevinden.

In deze dimensie ben jij ook afgedaald lieve Anita. Jouw pure zuivere essentie wilde dit ervaren.

Maar zoals je nu weet lieverd, is er bij jou een enorme weerstand ontstaan tegen Angst. Je mind heeft de les niet goed begrepen. Je hebt Angst als iets slechts gezien. Angst is wat je in je jeugd voortdurend hebt ervaren. Dit was jouw keuze lieverd. Om ten volle de Angst te ervaren zodat je kunt leren wat Liefde is.

Maar je hebt juist je afgekeerd van de schaduwzijde van de Angst.  En ook in je praktijk merk je dat. De mensen komen niet om dat je de Angst wegstopt. En dat is juist voor je klanten ook voelbaar. Het geeft ze niet de ontspanning en liefde die ze zoeken. Maar ze merken wel dat die puurheid en zuiverheid in je zit. En dat is wat je mag gaan ontwikkelen lieve Anita.

En de kaart die je net hebt getrokken: Tijd om te beslissen… is een hele intense boodschap. Iets wat je nu hebt opgepikt… En wij je helpers zijn súper trots dat je dit begrijpt…er zullen maar weinig zielen zijn die dit kunnen begrijpen… maar we gaan je wel vragen nu deze boodschap uit te typen en door te geven. Heb vertrouwen dat we dit met de allergrootste zuiverheid en puurheid zullen doen.

Het is Tijd om te Beslissen Lieve Anita, lieve ziel. Wil je je kennis over Angst en Liefde op Aarde uitdragen. Zodat er meer zielen zullen zijn die daarvan leren. Of wil je dit vanuit lichtwereld doen?

Je hebt een keer voor de keuze gestaan. Toen je bijna aan de andere kant was heb je die keuze ontvangen. Maar je hebt toen niet de keuze kunnen maken of niet zo stevig als zuiver zou zijn. En daarmee kwam je terug op Aarde met een been op Aarde en een been in de Hemel. En dat geeft instabiliteit, wiebeligheid en onzekerheid en Angst.

Dus lieve Anita: Het is tijd om te beslissen… tijd om Ja te zeggen tegen wat je kiest….

IK KIES:

Ik kies leven hier op Aarde. Ik kies om dienstbaar te zijn aan de zielen op Aarde die in Angst leven. Als ze hulp vragen en hier komen omdat ze dat voelen, ben ik er.

25. sep, 2018

Lieve Anita,

Hier een boodschap die via jou de wereld in mag. Ga het verspreiden en wees niet bang.

Je wordt heel goed bescherm door je engelen, helpers en overleden dierbaren. Blijf het pad bewandelen en laat je niet bang maken. We zijn er voor je! Dus vraag ook om de hulp. Als mens op Aarde heb je een vrije wil gekregen. En je mag altijd anders kiezen, maar vandaag zien we dat je de droom van de Hemel op Aarde weer helemaal door je heen voelt stromen. Deze channeling zal daar zeker en steen op misschien wel rotsblok aan bijdragen. Wees niet bang voor de golven die je daarmee maakt. Dat is juist goed. De zware energieën die er loskomen, mogen allemaal aan het licht komen.

Lieve lezers,

Oh we zullen ons eerst even voorstellen.

Het Blauwe Genootschap is een samenwerking in energieën tussen Moeder Maria, Moeder Aarde en Arcturianen. Arcturianen zijn blauwe wezens of buitenaardse zoals jullie dat noemen. Zij zijn op hetzelfde punt geweest waar jullie nu zijn. Ze zijn geëvolueerd en in staat met lichtschepen te reizen. Anita heeft een Arcturiaan als gids. Er zijn Arcturianen aanwezig met hun lichtschepen vlak buiten onze dampkring. Ze zijn er om ons te helpen. We proberen dit zo begrijpelijk mogelijk uit te leggen. Het is voor jullie als mens niet altijd te bevatten. In het Universum heeft de Bron prachtige mogelijkheden gecreëerd. De Aarde is een plek waar je als ziel kunt groeien, leren en genieten. In de loop der tijden is die kennis verloren gegaan. En is het leven op Aarde vaak een strijd. Maar het is nu tijd om deze strijd te staken! Jullie hoeven niet meer elkaar naar het leven te staan. Het is tijd dat de schellen van de ogen vallen en dat we zien dat we strijden tegen onze eigen soort. Dat jullie strijden tegen je medemens.

We zijn enorm verheugd te zien dat steeds meer mensen wakker worden, dat de sluier voor hun ogen oplost en dat ze wakker worden. Het wakker worden en voelen ervaren dat je meer bent dan een lichaam. Dat je lichaam het voertuig is van je ziel en je energielichaam.

Voor de zielen die dit lezen en je voelt dat dit waar is voor jou. Je voelt dat je hart een sprongetje maakt, of je voelt tintelingen, of je wordt heel blij. Luister dan naar deze ervaring. Het wijst je de richting uit die je ziel wil. En ga dan op zoek naar de innerlijke stem, de goddelijke vonk in jezelf. Deze vonk heeft ieder mens. Alleen is het niet altijd goed te voelen door de lagen die eromheen zitten.  Zie het maar als een ui waar de Bron in het midden zit. Steeds gaat er een laagje af waardoor je steeds dichter bij je kern komt. En in die kern zit je goddelijke oorsprong. De oorsprong zit dus in jezelf. Je hoeft het niet buiten je zelf te zoeken. Keer naar binnen. En kom je dan lagen tegen? Kom je er zelf niet door heen? Zoek dan hulp om die lagen af te pellen. Er zijn nu zoveel prachtige zielen die je daar mee kunnen helpen. Zij worden ook wel lichtwerkers genoemd. Ook Anita is hier mee bezig. Wij steunen haar om haar talenten en gaven te ontwikkelen. Het is niet altijd makkelijk en ook voor haar is het soms door alle afleidingen, dagelijkse beslommeringen niet makkelijk die innerlijke roep te horen.

Maar zei heeft die droom. De droom van een maatschappij waar iedereen in vrede met elkaar leeft. Dat de mensen elkaar vertrouwen. Dat de mensen elkaar respecteren, dat de mensen van het positieve uitgaan. Dan wordt de maatschappij zoveel mooier dan nu!! En dan zullen jullie ook respectvol omgaan met de natuur. Met Moede Aarde.

Dit is waar we voor staan. Deze samenwerking gaat daarvoor. We combineren onze energieën en spreken de zielen aan die hiervoor openstaan en met ons willen samenwerken.

Lieve lezers van deze channeling! Jullie worden opgeroepen de lagen van je ui te gaan afpellen. En daarbij belangrijk: voel wat werkt voor jou! De mogelijkheden zijn eindeloos. Is er een cursus, of een behandeling die je tegenkomt en het voelt goed? Niet twijfelen maar doen!

Lieve lezers, tot de volgende keer!

In Liefde en Licht,

Het Blauwe Genootschap

22. jun, 2018

Lieve Anita,

Hier spreekt je spirit team. We geven deze boodschap gezamenlijk… we bundelen onze energie... de informatie kan zo beter doorkomen..

We zien je worstelen met jezelf en het leven… het is niet makkelijk in deze tijd… Moeder Aarde is aan het evolueren. De kosmische energieën worden hoger in frequentie.. voor jou als gevoelig persoon met gevoelige cellen een zenuwen is dit goed voelbaar….

Vooral deze dagen stijgen de energieën heel erg. Dan is het belangrijk je rust te pakken.. Geef je Hoofd rust en daal af naar je hart… leg je handen op je hart en voel… voel dat het klopt… voel de pure energie, de zuiverheid en de rust die over je neerdaalt.. stuur liefde naar je lichaam.. zeg dat de zware energieën die er nog vast zitten los mogen…. Voor jou werkt het ook goed om muziek aan te zetten en te gaan dansen… dan gaan al je cellen bewegen en trilllen en laten ze de zwaarte los… doe dit eens in veilige omgeving thuis..  doe het zo vaak als goed voelt.. het geeft je nieuwe levensenergie en haalt je uit je hoofd… uit de verwarring en uit je ego en uit je verstand….

Kijk eens hoe goed je je daarna voelt…

En voor iedereen die dit leest.. voel eens wat er gebeurt met je energie en je lichaam deze tijd. Met de langste dag vandaag… met al dat licht…. Neem eens rust zonder afleiding.. dus zonder al die elektronische apparaten waar jullie mee communiceren… geniet van wat de natuur, Moeder Aarde heeft te bieden… kijk hoe Moeder Aarde zorgt voor nieuwe zuurstof, planten en bomen en bloemen. Dieren om lief te hebben en om liefde van te ontvangen.. water om te drinken… voedsel om te eten..

Kijk wat de mensen doen met het aardoppervlak en de lucht laag er boven….Hoe lang blijven jullie doorgaan met het vervuilen van de lucht.. het onvruchtbaar maken van de bodem? Kijk eens goed om je heen hoeveel prachtige mensen er bezig zijn dit al beter te maken? Schenk eens aandacht aan de positieve ontwikkelingen op dit gebied? En schenk eens aandacht aan de technische mogelijkheden die er zijn om energie op te wekken zonder verspilling en uitstoot van vervuilde lucht en water. De mogelijkheden zijn er. Dus ik roep de technische mensen op hier meer onderzoek naar te doen. Hoe kunnen we energie halen op een zo schoon mogelijke manier.

NU is het moment aangebroken hier alles op alles te gaan zetten. Jullie hoeven niet bang te zijn dat Moeder Aarde het niet aankan. Alleen het aardoppervlak, jullie eigen ruimte maken jullie vies en ziekmakend.  De energie binnen in de aarde en het bewustzijn van Moeder Aarde samen maken alles schoon, zodat jullie hier kunnen leven. Maar het tempo van de vervuiling gaat soms erg snel. Dus als dat tempo omlaag kan en tot helemaal nul. Dat is het STREVEN….

Het is mogelijk te leven in een PARADIJS!! Leven in het pure bewustzijn dat jullie bewoners zijn van een prachtige planeet. Waar jullie mooie leerzame prachtige ervaringen kunnen hebben. Maar wees dan bewust van hoe jullie levensstijl jullie leefomgeving beïnvloed.

Het is echt nog niet te laat. NU is de tijd de levensstijl te veranderen en met respect, liefde en aandacht om te gaan met alles wat Moeder Aarde ons heeft te bieden.

 

Hoe kunnen we onze leefomgeving nog mooier en zuiverder maken?

 

 

20. apr, 2018

Lieverd,

We willen met je gaan werken. En wie zijn we?

We zijn energie en de energie is afkomstig van een samenwerking tussen onze soort de Acturians, de energie van het lichtwezen die jullie kennen als Moeder Maria en de energie van Gaia (Moeder Aarde). Je mag deze boodschappen regelmatig gaan ontvangen lieverd. We willen dat je dit vaker gaat doen. Eerst nog op papier en later ook gesproken. Maar dat is voor later.

Voor deze dag willen we dat je het volgende doorgeeft:

De Acturians zijn aanwezig. We kunnen reizen met een lichtschip en zijn steeds maar een gedachte bij jullie vandaan. We zijn aanwezig in de buurt van jullie blauwe planeet. Wij vinden jullie planeet prachtig en julie zijn zulke dappere zielen dat jullie er voor gekozen hebben in deze tijd van Transformatie ook echt in de 3e dimensie op Aarde te leven. Wees trots en dankbaar voor jezelf en deze keuze. We zijn veel zielen die hiermee worstelen. Wat doe ik hier? Waarom is er zoveel negativiteit?

Maar weet dat jullie in de greep worden gehouden door de media. Door wat jullie kijken op jullie schermen zie je alleen wat er minder goed gaat op de Aarde. Maar met zoveel liefdevolle zielen op aarde gebeuren er ook zoveel prachtige dingen. Steeds meer mensen laten via hun liefdevolle hart liefdevol en geneeskrachtig licht schijnen. Mensen nemen initiatieven. Er is zoveel waar je nu terecht kan. Dus lees je dit en heb je hulp nodig? Ga op zoek naar deze mensen. En je kan zelf al beginnen door vanaf nu gezonder te gaan leven. Dus kijk eens welke informatie neem je tot je? Probeer dat tot een minimum te beperken. Kijk niet meer naar negatieve berichten en schermen. Ga de verbinding aan met gelijkgestemden.

Ook ons kanaal Anita bijvoorbeeld geeft healing avonden. Dat wordt door de mensen zo gewaardeerd. En zo zijn er nog veel meer van dit soort initiatieven.

Ook is er veel zorgen energie wat rond gaat over de Aarde over het klimaat en de aarde. Maar weet dat het klimaat altijd veranderd. Dat het een normaal verschijnsel in de cyclus dat de aarde opwarmt. Moeder Aarde is heel krachtig en sterk en kan dit echt aan. De vervuiling van de lucht en het water zal de Aarde niet tenonder laten gaan. Wel is vervuiling voor alles wat op het oppervlak leeft. Voor mens, dier en de planten is het belangrijk dat jullie dampkring schoner gaat worden. En de mogelijkheden en de technologisch kennis is hiervan ook al aanwezig bij de mensen. Alleen wordt er soms tegengewerkt door mensen die vastzitten in het oude. In het geloof in fossiele brandstof, in het geloof dat er niet meer mogelijk is. Maar wees hierin open minded. Door de transformatie komen er steeds meer mogelijkheden om energie te winnen.

Blijf geloven lieve zielen!

En de quote die bij deze tijd zo past:

 

Alles wat ik zie en doe, bekijk en doe ik met Liefde en Mededogen.

 

13. mrt, 2018

Nu zit ik weer lekker klaar om te channelen. Muziekje aan. Rustig in mijn eigen ruimte.

Ik voel de energie wervelen rond mijn benen. Een heerlijk tintelend gevoel. Ik ervaar hoe Moeder Aarde omhoogkomt en naast me komt staan. Het voelt als een vrouw. Blauw dun gewaad. Ik ervaar handen op mijn schouder en ik ga typen. Ik zet mijn verstand opzij en ga typen.

Lieve mensen,

Ik ben verheugd dit kanaal weer te kunnen gebruiken. Ze is onzeker maar weet niet half hoe goed ik haar kan gebruiken. Haar energie is zuiver en puur en dat is zeldzaam. Ze is uniek. Mijn boodschappen komen zo goed door. Ik ben blij dat je de moeite neemt deze tekst te lezen. Het is belangrijk dat de mensen bewust worden van hun dagelijks leven.

Ik zie veel mensen die de aarde als vanzelfsprekend nemen. Ze leven het dagelijks leven. Ze gebruiken alle dingen maar beseffen niet hoeveel dit kost aan fossiele brandstoffen van onze planeet. Alles wat je doet kost brandstof. Dus ik vraag de mensen word bewust van je dagelijks doet. Kijk naar wat je gebruikt en hoeveel afval dit geeft. Hoeveel elektriciteit gebruik je om alles te doen wat je op een dag doet? Probeer het eens wat minder te doen? Veel mensen zijn vergeten hoe het is om met elkaar te genieten. Ga genieten met elkaar en geniet van alles wat er op het oppervlak is. De natuur is zo prachtig en zuiver en puur van energie. Geniet ervan. Op die manier wordt die zuivere en pure energie ook groter en groter. Laat je lichaam vol lopen met deze energie en draag het vervolgens uit naar je medemens. In plaats van klagen en zeuren wat anderen niet goed doen. Ga dit licht dat je op hebt gedaan dan uitdragen. Wees liefde vol naar alles wat is. Alles wat je ziet is aanwezig. Alles werkt met elkaar samen.

Het kanaal gaat in dit voorjaar en zomer weer wandelingen organiseren. Dit weet ze nog niet, maar ik zal haar hierover inlichten. Jullie genieten dan samen van de natuur en van elkaars energie.

In dit jaar zal er veel veranderen. Het is heftig en je kan het ervaren als heel zwaar. Maar weet dat na die zware periode er een periode van licht en liefde zal komen. Het is een transformatie. Ik wil dat onze planeet transformeert. Ze wordt lichter en lichter en ook de bewoners gaan hier in mee. Ik vraag jullie de zwaarte te aanvaarden en te doorleven. Weet dat er licht is aan het eind van de tunnel. Maak steeds als je de keus hebt, de keus voor wat licht voelt. Kan je kiezen tussen blijven zitten op de bank voor een scherm of naar buiten de natuur in. Vraag dan in jezelf aan het licht in je zelf wat de lichtste keuze is. Misschien wil je wel slapen of drinken of eten of wandelen.

Het is nu juist heel belangrijk om goed in je lichaam te zitten. Velen van jullie zitten niet goed in je lichaam. De aandacht gaat naar het hoofd en de gedachten die hier in rond tollen. Deze gedachten mag je minder aandacht geven. Het is belangrijk meerdere keren per dag de energie te laten zakken in je lichaam. Haal diep diep adem en adem zuivere energie in. En adem daarna de zware energie uit. Dan ontstaat er ruimte in je lichaam waar je hogere zelf in kan neerdalen. Het kan zijn dat er toch wat blokkades nog zitten. Ga daar mee aan de slag. Als je hulp nodig hebt, prima. Ook dit kanaal is heel erg bedreven met healing geven. Dus aarzel niet als het nodig is om een healing te ondergaan.

Blijf na het lezen van deze tekst even rustig zitten met je ogen dicht. Je kan de kleur roze gaan zien. Dit is de kleur van de onvoorwaardelijke moederliefde. Het licht van Moeder Aarde en Moeder Maria. Moeder Maria is jullie oermoeder. Laat dit roze licht door je heen gaan. En laat het opruimen wat je niet meer nodig hebt. Dat mag je in de Aarde laten zakken.

 

Lieve mensen, ik buig mijn hoofd in dankbaarheid. Dankbaar dat jullie op hier nu zijn en met mij de transformatie willen aangaan.

Blijf in vrede. In Liefde en Licht