Persoonlijke teksten

5. jul, 2019

Doe nu eens niet je best voor een ander uit angst dat je niet goed genoeg bent. Je bent goed, prachtig, krachtig & liefdevol. Je doet het prima. Het hoort allemaal bij het proces. Laat het maar gebeuren. Je bent aan het ontluiken. Als een mooie rode roos.

Van wie krijg ik nu informatie?

Van Maria Magdalena. Je mag jezelf laten zien. Geloof in jezelf en je spirits. Je kan het, wil het en mag het. Laat al die anderen maar denken, praten. Jij mag zijn wie je bent. De wereld en de mensen hebben je nodig.

Lieve lieve schat. En het is heel menselijk als je je af en toe klein voelt. Dat is het kleine kind in jou wat aandacht wil. Je hoeft je tegenover andere mensen en ten opzichte van je spirits niet meer klein te maken. Dat patroon heb je niet meer nodig. Geef dat maar aan Moeder Aarde.

Oefening: houd je handen hoog en tel tot 12! Bij 12 sla je je handen naar beneden. Alsof je natte handen hebt en deze droog wil slaan. En je zegt erbij: Bij 12 sla ik alles wat we me niet meer dient weg en geef het terug aan Moeder Aarde.

Zo dat geeft rust. Dank dank dank. En schaam je niet deze tekst te delen. Laat anderen maar vinden wat ze ervan vinden. Dit is informatie wat jij als kanaal doorkrijgt. En al is er maar 1 ander mens door geholpen of geïnspireerd. Geïnspireerd om ook te gaan schrijven. Dan is het al heel erg waardevol. De wereld, de mensen, de zielen en Moeder Aarde hebben dit soort informatie nodig. En jij hebt de gave deze informatie te kunnen ontvangen en delen.

Alles wat je tot nu toe hebt ervaren, was om deze gave te ontwikkelen. Het was om jou als kanaal te vormen. Dus lieverd laat het idee los dat je teveel open staat. Dat je je af moet sluiten.

Ga eens spelen met deze gave. Merk en leer hoe je het kunt toelaten. Hoe je kan filteren en hoe je rust kunt inbouwen. Spreek met je spirits en begeleiders af wanneer je wilt ontvangen. En spreek af wanneer je rust wilt. Je kan en mag dat zelf trainen. Vraag mij en Kasper hierbij om hulp.

Dit is genoeg voor vandaag. Iedere keer als je schrijf, zet een intentie. Wil je een boodschap, zo ja voor wie?

Dank je wel lieve Anita.

Dank je wel Maria Magdalena. Dank dank dank Amen.

27. jun, 2019

Boodschap van de collectieve bomenziel

Ontvangen door: Anita van den Bulk-Kaiser / Via Akaija op 27 juni 2019

Tijdens het schrijven in mijn dagboek toen ik bijna wilde stoppen, bleef mijn hand als vanzelf doorgaan met schrijven en veranderde het handschrift. Dat is een teken dat er een boodschap is voor ons. Dit keer van de bomenziel. Dat is een collectieve energie/ veld waarin de bomen allemaal in de energie met elkaar zijn verbonden.

Goedendag Aardbewoners,

Wat is deze verbinding heerlijk & fijn. Wij willen graag informatie doorgeven voor de mensen in jouw omgeving. Wees niet bevreesd dat mensen het niet begrijpen. Voor velen van jullie is dit soort communicatie nog niet te bevatten. Het geeft angst. Het is angst voor het onbekende. Angst voor monsters. Dat is wat jullie hebben meegekregen bij het kijken naar films en boeken. Vooral de films waar wij bomen kunnen lopen en praten. Dat geeft ons veel plezier maar is niet wat wij zijn.

Wij bomenzielen zijn vredig & liefdevol. Wij zullen nooit bewust angst verspreiden. Wij zijn op Aarde om alle bewegende wezen te voorzien van zuurstof. Zodat jullie kunnen ademen, bewegen, spelen & genieten. Want zo is het leven hier op Aarde bedoeld. Jullie mensen denken zoveel. Wij zien volle hoofden en zwarte wolkjes boven jullie hoofden.

Als jullie wandelen langs ons bomen, hebben jullie geen aandacht voor ons. De aandacht zit vaak in jullie hoofd. Of in jullie telefoon. Weet, lieve Aardbewoners, dat jullie mogen genieten van onze schaduw om af te koelen. Van onze stammen om tegen te zitten. Van onze sapstromen om energie los te laten, om piekergedachten los te laten. Van onze groene bladeren die zo prachtig glinsteren tegen een blauwe lucht. Van onze zuurstof die gewoon als vanzelf in de lucht komt. Jullie mogen meer genieten van ons.

En ook mogen jullie je mond & stem gaan gebruiken. Je hebt gezien dat in jullie omgeving er steeds meer van ons worden gekapt & verwijderd. En helaas wordt dat gedaan uit angst. Angst van jullie dat ziektes zich verspreiden. Maar dat is niet nodig. Wij zijn als collectief in staat om de ziekte te overwinnen. Dit zal ons sterker maken en de volgende keer dat de ziekte komt kunnen we dit beter aan. En het geeft ook weer ruimte voor nieuwe bomen. Het is een kans om te veranderen en om ons aan te passen aan het veranderende klimaat. Jullie doen het met de beste bedoelingen. Maar het zomaar zonder aandacht & gevoel een aantal van ons verwijderen is intens.

Wij roepen jullie op. Laat ons staan en vertrouw op ons.

Vertrouw op de kracht van ons.

Vertrouw op de kracht van de natuur.

Vertrouw op de energie.

Ok het gaat misschien niet snel maar in het tempo van de natuur. In het tempo van Moeder Aarde. In het samenspel van alle energieën. De planten, de dieren, de aarde, de maan, de zon en de sterren.

Wij collectieve bomenziel roepen jullie op!

STOP met verwijderen van ons bomen. Jullie hebben ons hard nodig. Minder van ons betekend, minder zuurstof, meer last van de luchtvervuiling, meer last van aandoeningen aan de luchtwegen. Meer geld wat aan gezondheidszorg besteedt moet worden om beter te worden. Maar onze zuurstof & schaduw, steun & energie is gratis!

Dus STOP met kappen. Het is genoeg zo. Deze boodschap zal overal verspreid worden.

Lees & doe er iets mee!

We zijn dankbaar voor het kunnen communiceren via een menselijk kanaal.

We zijn dankbaar voor de verbinding.

Amen

De collectieve bomenziel.

 

3. jun, 2019

Kasper is de ziel van ons op 6 januari 2007 overleden zoontje en broertje

Het verdriet zit nog in je hart lieve mama. Je bent het nog aan het verwerken. Het was en intense ervaring voor zowel jou als voor mij. Je hart heeft zich gesloten om het te beschermen. Nu je bezig bent met het zakken in je lichaam merk je dat je hart nog zeer doet. Er zit nog oude pijn. Nu merk je het verdriet in je keel. Het is goed dit verdriet nu te laten stromen, lieve mama. Je hoeft het niet weg te slikken. Het is niet voor niks dat je nu stil gezet bent.

Merk je nu dat mijn energie nu anders is?

Ja lieverd het voelt nu meer als energie en minder dicht. Ik kan het niet anders verwoorden. Ik ben zo blij dat ik dit voor je kon doen, schat. En zo fijn dat we zo nog contact kunnen hebben. Ik was even heel erg bang dat ik je kwijt was. Dat ik je niet meer kon bereiken. Maar dit is een heel nieuw gevoel. Zo dankbaar dat ik nu wel de rust heb, dat ik dit zo mag voelen. Echt heel erg fijn lieverd.

Ja het is hier zo mooi. Ik kan het je nu niet laten voelen, want je bent nog niet klaar hoor mama. Je mag echt nog zulke mooie dingen gaan neerzetten. Laat je niet meer klein maken hoor. Wij zien hier hoe prachtig en zuiver je energie is. Ga maar lekker veel schrijven en tekenen. Daar word je toch zo mooi van!

Ja dat klopt lieverd, ik word hier enorm blij van! Echt zo super.

Ja en doe het gewoon dat je lekker zelf kan genieten. Dan stijgt je energie en ga je meer en meer stralen. En dat stralen is wat zo mooi is. Vanaf mijn plek hier ziet dat er zo mooi uit. Je bent dan echt een heel mooi zuiver licht in de duisternis. Echt met kleuren waar op Aarde geen namen voor zijn.

En ik wil samen met jouw mama vaker boodschappen gaan doorgeven. Het is zo nodig dat meer mensen zich bewust worden dat er meer is dan alleen het leven op Aarde. Het is zo nodig dat de angst daarvoor minder wordt. Als jij het gaat opschrijven mama en gaat verspreiden dan zullen er steeds meer liefdevolle zielen wakker worden en zien dat het ook anders kan. Dat het mogelijk is dat mensen in vrede gaan leven met elkaar.

Dus ik mag gewoon lekker veel tijd nemen om te schrijven?

Ja dat is wat je mag mama. Het voelt het zo lekker dan in de stroom. Voel het maar eens. Doe maar nu je ogen dicht. Er is een engel die je helpt met schrijven. Het is een van je begeleiders. Het is een prachtige mooie engel. Hij geeft je energie zodat het typen ok heel erg makkelijk gaat. Lekker toch?

Ja Kasper het voelt echt heel erg fijn dit. Ik kan niet anders zeggen. Ik voel alle tintelen om me heen en word zo enorm blij.

Lieve mam die blijheid is ook waar ik en alle je ander helpers je mee willen ondersteunen. Jouw licht is zo nodig in de wereld. Neem elke dag tijd voor jezelf in je eentje. Je angst om alleen te zijn is al zo veel minder nu. Het is niet voor niks dat je nu alleen bent wat vaker. Koester die tijd dat je in alle rust aan je zelf kunt werken en kunt schrijven. En met mij contact kunt maken.  Laat de druk van alles van buitenaf van je af glijden. Het brengt je van je pad af. O als je toch eens kon zien wat wij hier zien over je mogelijke toekomst. Het is zo gaaf.

Zet elke dag maar een stap mama. Het schrijven is al een grote stap. Het is iets wat je mag doen op het moment dat je het voelt. Dan is het wel handig als je elke dag even de rust en stilte alleen pakt en dat dan gaat doen. Dan maak je ook je hoofd leeg. Het is nu zo lekker aan het stromen

Er staan hier zoveel lichtwezen klaar om ook te gaan channelen. De informatie mag meer gaan stromen tussen Hemel en Aarde. Dus het is zo nodig om dit ook te gaan uitbreiden. Blijf maar lekker schrijven. En je mag dit ook gaan leren aan andere mensen. Je hebt al een paar keer signalen gekregen om dit te gaan doen. Jij kan het lieve mama! Er zijn mensen die jouw volgen en ook willen channelen. Dit dient namelijk het hoogste goed. Door het geven van een training gaan ook wij ontdekken wie er de gave heeft van nature om goed te kunnen channelen.

Ga deze training maar opzetten. Het hoeft echt niet meteen vandaag. Je mag de rust pakken om goed op te zetten. Maar je kunt wel vaker channelen.

En wat je channelt geeft dit ook meteen door. Dan is de energie er nog helemaal in. En je mag er ook een energietekening bij maken. Dat hoeft niet de perfecte mooie tekening te zijn. Zet de energie uit. Mijn energie en de energie van alle lichtwezens die klaar zijn om hun boodschappen te gaan delen met de mensen die de gave van het channelen hebben.

Dank je wel lieve Kasper.

(Toen vroeg ik om een grappige groet, wat hij wilde horen. En toen hoorde ik dit. Wat ik dus ook regelmatig zeg tegen mijn zoon en dochter)

Bye bye koeienvlaai🙂

 

 

 

16. mei, 2019

Arcturiaan, die ik heb getekend. Ben je er?

Ja ik ben er. Het is wennen dit contact. Energie kennen wij maar het doorgeven van informatie is even zoeken en afstemmen op de juist energie.

Je kunt de energie laten stromen naar mij. Laat het stromen in mijn hoofd maar op een rustig tempo. Doe het me energie ligamenten. Daar ben ik ook bekend mee. Ik gebruik deze ligamenten om te scannen omdat ik me niet zo veilig voelde hier op Aarde. Ik ben ooit voordat ik ging incarneren op Aarde, begonnen op Arcturus. En deze herinneringen krijg ik nu omhoog uit mijn systeem. Het voelt zo fijn. Het gevoel van hier niet horen, het hier niet thuis voelen. Hier weg willen snap ik nu. Maar ik weet nu dat ik hier wat te doen heb. Ik mag boodschappen doorgeven over energie en hoe dit gaat op Aarde en wat wij mensen hier nog aan willen en kunnen verbeteren. Het is een fantastisch gevoel om jullie energie, van de Arcturianen te mogen doorgeven. Maar het is wel zaak, dat we het samen gaan opbouwen en laten gebeuren. Ik wil niet overspoeld raken en heb tijd nodig om mijn Aardse lichaam te laten rusten, slapen en voeden. Dus ik zal duidelijk aangeven als ik informatie wil ontvangen. Ik zal dan de tekening neerzetten die ik heb gemaakt van jou en ik vraag Oma Kaiser om me te helpen alleen die informatie van jou door te geven.

Dat is helemaal geweldig. Je bent als kanaal heel puur en zuiver. Wat fijn dat we met je mogen werken. Het is fantastisch. Wij Arcturianen zijn vlakbij de Aarde en houden het proces in de gaten. Het proces waarin de Aarde over gaat van de 3de dimensie naar de 5de dimensie.

Ja ik merk ook zeker dat dit proces aan de gang is. Mijn lichaam reageert er zeker op. Veel oude angsten komen omhoog en die mag ik aankijken. Die angsten zijn oud vanuit mijn kindertijd. Toen voelde ik me zo alleen en alles voelde zo zwaar. Ik durfde geen ruimte in te nemen, wilde niemand tot last zijn. En ik kon aan niemand uitleggen hoe dit zat. Ik hield altijd mijn mond erover. Stel dat iemand me gek vond? Dan zouden ze me opsluiten. De angst die mijn familie daarover had, voelde ik sterk en nam het gewoon over. Dat doe je als kind. Dan denk je dat het zo hoort. Maar wat heb ik me als kind naar en donker en alleen gevoeld.

Maar je was niet alleen. Ook ik was er altijd. Mijn energie heb je wel gemerkt. Weet je nog dat je naar school fietste en het gevoel had dat er iemand van boven af naar je keek en je volgde? Je werd er inderdaad angstig van dat gevoel en we bleven op de achtergrond. Maar je bent voorbestemd om een kanaal te zijn. En deze missie heeft je ook altijd op de been gehouden en dat toont aan hoe sterk je bent. Besef dat maar. Dat je nu ervoor uitkomt dat je een kanaal bent en dat je met ons wilt werken. Met de Arcturianen.

Ik heb al een naam aan jou gegeven. Het is Ashtar. Mag ik deze naam ook gebruiken?

Een naam is helemaal goed als dat voor jou ook goed voelt. Maar besef dat de naam Ashtar ook al in jullie historie en bekende naam is en dat het andere mensen in verwarring dan kan brengen. Heb je geen andere naam die er sterk op lijkt?

Ja dat kan ik natuurlijk zeker bedenken. Wat vind je van Azira?

Weet dat ik alle namen prima vind. Het is alleen voor jou handig om de energie te kunnen benoemen. Weet dat wij Arcturianen energetische wezens zijn. Dat alles echt 1 is bij ons. Dat als je contact hebt met mij je dus verbinding hebt met alle informatie die wij Arcturianen in de loop der tijd hebben verzameld. In alle richtingen van tijd en ruimte. Dit is opgeslagen in wat jullie Akasha kronieken noemen. Deze kronieken worden beschermd door andere lichtwezens. Je hebt dus eigenlijk toegang tot al deze informatie. Maar wees gerust, je kunt deze informatie nu niet in 1 keer downloaden. Dat zou veel te veel zijn. Jullie systemen kunnen die hoeveelheid niet in 1 keer tot je nemen.

Is er nog meer wat jullie nu willen delen? Mijn energie is aan het opraken en deze channelings doen we in stukken zodat het ook voor de mensen waarmee ik het deel, behapbaar blijft.

Heel goed dat je je grenzen aangeeft. Maar laat je niet weerhouden door de stemmen in je mind. Deze willen alles bij het oude houden en je klein houden, zodat je veilig bent. Deze overtuiging ben je nog niet helemaal kwijt. Maar je gaat binnenkort deze doorbreken. En je weet nu zelf al bij wie en wanneer. Je hebt ons gevraagd en wij hebben het contact tussen jullie tot stand gebracht. Dus blijf vooral vragen aan ons om je te helpen. Ook met praktische zaken, die op jullie Aarde nu belangrijk zijn.

Wij Arcturianen zijn een oud ras. Ooit waren we ook wezens in de 3D. We hebben ons ontwikkeld tot wat het nu is. We zijn energetische wezens met een collectief bewustzijn. Als je het vanuit de 3D bekijkt, zijn we geëvolueerd tot het niveau van boven de aartsengelen. Onze energie voelt ook voor mensen vergelijkbaar met de engelen energie. Maar engelen zijn wezens/ energieën die nooit in een 3D lichaam zijn geïncarneerd. Enige uitzondering daargelaten. Wij reizen door de dimensies via licht schepen en via portalen. Zo is ons ras verspreidt over alle 12 dimensies. Maar in de energie staan we allemaal met elkaar in contact door ons collectieve bewustzijn. Dat klinkt ongelofelijk maar is waar. We kennen geen geheimen, geen onbegrip, geen conflicten. Alles gebeurd in alle openheid en is direct ook toegankelijk voor alle Arcturianen.

Jullie mensen kennen nog conflicten, omdat de informatie die jullie van elkaar krijgen, door filters heen gaat, door overtuigingen heen gaat en verstaan jullie elkaar vaak verkeerd. Dit geeft dus kleine conflicten, grote geheimen en zo ontstaan ook oorlogen. Wij zijn in jullie dimensie al langer actief. We begeleiden groepen mensen die net als jij informatie door geven. Jullie aantal zal alleen maar stijgen. Blijf deze informatie ook gewoon door geven. Het kan nooit teveel zijn! Veel mensen op Aarde hebben deze informatie nog niet gekregen en mogen dit echt gaan horen.

Ik weet dat je het moeilijk vind, dat mensen het niet begrijpen wat je doet, dat mensen er een oordeel over hebben. Laat deze oordelen van je af glijden. De mensen doen dit uit onwetendheid. Er is zoveel informatie nog beschikbaar die altijd voor jullie verborgen is gebleven. Er zijn ook energetische wezens actief in jullie maatschappij die jullie proberen gevangen te houden in de 3D. Ze willen alle mensen in hun macht krijgen. Deze wezens hebben een reptielachtig uiterlijk. Ze kunnen volwassen mensen manipuleren en helemaal in hun macht krijgen. Het zijn vooral mensen die nog laag in bewustzijn staan en vooral uit zijn op macht en materiele rijkdom. Zij raken verblind daardoor. Het zijn ook juist mensen die nu jullie regeringen belangrijke posities innemen.

Maar weet dat dit langzamerhand aan het licht zal komen. Het is dus heel belangrijk dat er steeds meer mensen wakker worden en ervaren en zien dat deze leiders niet zuiver en puur zijn, maar beïnvloed worden.

Dus Anita het is zéér belangrijke en wenselijk dat deze boodschap zoveel mogelijk verspreid wordt. Ga dit dus ook doen! Je bent iemand die heel veel kennis heeft op dit gebied. Dus verspreid deze boodschap zoveel mogelijk!!!

Lieve lezers van deze boodschap, deel dit bericht verder en verder, zodat er zoveel mogelijk mensen hierover lezen.

Dank dank dank voor de ontvangst, het doorgeven en delen van de informatie. Eenieder die dit deelt, kan een positieve zuiverende en helende energie gaan merken.

Azira sluit het af. Gegroet Aardbewoners

19. apr, 2019

Ik wil graag informatie van mijn hogere zelf en beschermengel.

Ik zit met vragen en loop er tegen aan. Ik merk zoveel gebeuren. Ik merk angst bij mezelf om door te pakken. Ik merk angst voor het manifesteren en vragen van dingen. Ik kan toch niet zoveel kracht hebben? Dat mag en kan niet!

Lieve Anita, verstandelijk weet je dat je energetisch een oneindig wezen bent. Je bent zoveel groter dan je je nu laat zien. Maar je hebt nog wat laagjes op je ziel waar je door heen mag gaan. Je zit nu op de laag dat je de oude angst voelt van een vorig leven. Een leven waarin je koos om je gaves te gebruiken om mensen rijk te willen maken of een relatie aan te trekken. Of een verloren geliefde weer terug hebt gewonnen. Eerst waren je intenties heel nobel maar het werd steeds sterker en stereker richting het duister. Je hebt in dat leven duistere krachten aangeroepen en daarmee dingen in gang gezet waardoor mensen verder van het licht afdreven.

Ik voel nu aai over mijn wang. Het voelt intens dit.

Ja je gidsen en beschermengelen staan nu achter je en geven je kracht hierdoor heen te gaan. Lieve Anita laat het maar gebeuren.

Ok, dat geeft wat lucht en ontspanning. Dank je wel allemaal!

Je voelt nu hoe je energie ook meer in je lijf zakt. Je bent nu goed gegrond. Laat het maar gebeuren. Sluit je ogen zodat je mind zich er wat minder mee bemoeit en de boodschap vertroebeld. Je merkt nu al dat je nu ook gewoon kan typen. Voel maar hoe je vingers geleid worden. Hou je ogen dicht, blijf goed door ademen en blijf door typen.

In dit leven leefde je in een warm land. Je was op Atlantis. Je was daar heel erg krachtig met je gaven. Je was een hoge prietsteres. Maar op een gegeven moment veranderde de liefdevolle gemeenschap. Een deel van de priesteressen, waaronder ook jij, gingen hun krachten ook anders inzetten. Inzetten om de mannen te onderdrukken. Het ging zelfs zover dat de mannen werden gemarteld. Op verzoek van vrouwen ging je mannen die iets bij de vrouwen hadden gedaan, de mannen straffen. Maar weet Anita je deed het niet alleen. Een heel groep priesteressen heeft de donkere kant gekozen. Deze laag merk je nu nog. Deze energie en angst heb je ook meegenomen in dit leven. Je mag dit gaan los laten. Geef alle energie die hiermee verband houdt, terug aan Moeder aarde. Zij kan het omvormen en er kan healing plaatsvinden op dit gebied. Op de plek waar Atlantis zich nu fysiek bevindt heerst duisternis. Deze plek mag geheeld worden. Je mag dit gaan healen in een meditatie. Je kunt vragen of mensen hiermee resoneren en dit dan met jouw samen willen doen in een meditatie. Je kunt een datum en tijdstip afspreken en dan samen met deze vrouwen en mannen die zich aangesproken voelen hiermee de fysieke plek van Atlantis is helen en alle zwaarte weer teruggeven aan Moeder Aarde. Dit zal heel veel betekenen voor Moeder Aarde en voor de mensheid die zich nu op jullie planeet bevindt.

 

Ga deze channeling uitwerken en ga dan dit delen op social media. Prik een rustig moment waarop je die meditatie wil gaan doen.

Amen