Persoonlijke teksten

20. mrt, 2020

Lieve mensen op Aarde,

Dit is een boodschap van Kyara van de dimensie waar ik me nu bevind. Ik ben geen enkel wezen maar een onderdeel van een collectief. Het is niet makkelijk dit uit te leggen en goed in woorden te vatten. Ik bevind me in de 9de dimensie (9D). Anita kan met haar gevoeligheid een kanaal voor ons zijn. Zij heeft op ons afgestemd en is gaan tekenen (zie de afbeelding onderaan de mail)

Wie is Kyara?
Ik ben vanaf het begin van het ontstaan van de planeet Aarde al alles wat betreft het menselijk ras aan het volgen en helpen. Ook was ik aanwezig bij het contact tussen de zielen, die graag op Aarde in de 3D wilde incarneren en de wezens die de mensen te hulp schoten.
De zielen hadden al 4 periodes van eonen achter de rug van incarnaties in mensachtigen wezens. Maar steeds mislukte het en was het DNA niet voldoende om uit te groeien tot het menselijke ras wat nu op jullie planeet leeft.

De buitenaardse wezens hebben jullie geholpen en een stuk van hun DNA beschikbaar gesteld. Dit stuk DNA heeft ervoor gezorgd dat jullie nu een geweldige planeet bewonen waarop jullie in de 3D jullie levenslessen hebben kunnen doorleven. Door jullie vele levens op Aarde in de 3D kunnen jullie groeien als ziel. Groeien naar de volgende dimensie op weg naar de hoogste dimensie. Het veld boven onvoorwaardelijke liefde. Het veld waar niks is en alles is. Het veld van volledige vrede en acceptatie.

Genezen
Deze periode is er veel angst onder jullie. Jullie hebben door het virus angst om ziek te worden en dood te gaan. Maar ik zeg jullie dat die angst onnodig is. Het virus is een zegen in vermomming. Het zorgt dat jullie nu geen last hebben van de dagelijkse beslommeringen van werk, sport en sociale contacten. Jullie worden even teruggeworpen op jezelf. Het geeft ruimte om naar binnen te keren. Jullie kunnen naar binnen kijken wat er aan oude pijn van dit leven & wellicht vorige levens in jullie zit. Dit zorgt voor de blokkades in jullie energie. En waar de energie blokkeert en niet goed kan doorstromen ontstaan pijnen en ziektes. En de angst ervoor zorgt ook voor een energiestroom die niet goed doorstroomt.

Kies!
Jullie kunnen nu kiezen goed naar binnen te keren en al het oude los te laten. Want in ieder van jullie zit een zelf genezend vermogen. Jullie kunnen jezelf helen. Met hulp van elkaar, Moeder Aarde & de Natuur. In de natuur is alles te vinden wat jullie kan genezen. Voedingsmiddelen en kruiden die helpen met reiniging, energie geven, blokkades opheffen enz. Want jullie zijn samen Moeder Aarde aan het transformeren. Transformeren naar de volgende dimensie. De 4de dimensie is de dimensie van het voelen. Voelen met je hart en een goede balans tussen hoofd en hart. Velen zijn allen met hun energie in het hoofd. Als je gaat voelen, kom je de oude pijnen tegen die nog in je systeem zitten. Als je dat doorvoelt, verwerkt en loslaat, ga je je steeds lichter voelen. En krijg je vervolgens de kans om door te groeien naar de 5de dimensie. In de 5D voel je dat je allemaal 1 bent. Je merkt dat je individuele wensen en verlangens niet meer belangrijk zijn. Maar je bent een onderdeel van het collectief. Het collectieve bewustzijn van alle mensen, Moeder Aarde en alle lichtwezens die met Moeder Aarde en de mensen zijn verbonden.

Jullie staan nu allemaal zelf voor deze keuze. Het is eigenlijk heel simpel:

Wat kies je:
A Hou je vast aan hoe het nu is in de maatschappij? Blijf je vooral met je energie in je hoofd? Hoe je vast aan hoe je nu bent? Blijf je gericht op de buitenwereld? Dan zal je in de 3D blijven hier op Aarde.

B Ga je in jezelf kijken door te mediteren, de stilte in de natuur op te zoeken? Ga je op zoek naar welke voedingsmiddelen, kruiden, heling je nodig hebt om jezelf te genezen en te kunnen wonen in je hart? Ga je verwerken & loslaten wat je nog aan oude pijn met je meedraagt? Dan zal je met Moeder Aarde samen doorgroeien en evolueren naar 5D. Doe wel je riemen vast, het wordt een bumpy ride.

Liefde & Licht
Deze boodschap is vol Liefde & Licht. Weet dat wij van de 9D onvoorwaardelijk houden van alle mensen op Aarde. Ieder van jullie is waardevol en een belangrijke schakel in de evolutie van jullie & jullie planeet. Ongeacht welke keuze je maakt.
Met heel veel Liefde & Licht groeten wij u allen.

De tekening bevat onze energie. Hang de tekening op een mooie plek. Het zal jullie helpen met contact maken met onze dimensie en zo de onvoorwaardelijke liefde te voelen.
Je kunt een kleurkopie van de tekening bestellen voor 15 euro.

Klik op deze link. https://www.via-akaija.nl/422255429/category/524836/webshop

Wacht met betalen totdat je een factuur ontvangt per mail. 
20. feb, 2020

Boem boem…  Boem boem…

Dit is de hartslag. Moeder Aarde heeft een hartslag. Niet op fysiek niveau, zoals wij mensen, maar in energie De energie golft. Het golft vanuit de kern van de Aarde. In de kern vind je een groot helder kristal, dat pulseert. Die pulsen zijn de hartslag van Moeder Aarde. Gevoelige mensen onder ons, kunnen dit merken.

Boem boem… Boem boem…

Ons fysieke lichaam kan hierop reageren. Je kan onrustiger zijn, je kan hartritmestoornissen hebben. Wees niet bang hiervoor. Je wordt beschermd. Het is tijdelijk. Als je twijfelt, dan natuurlijk altijd even door een dokter laten controleren. De frequentie van de Aarde is aan het stijgen. Door grote golven energie uit de Kosmos gaan de moleculen van de fysieke Aarde harder trillen. Daardoor stijgt de frequentie. De stijging gaat gepaard met energetische uitbarstingen. Op fysiek vlak ervaren we meer aardbevingen en vloedgolven door onderzeese bevingen. Dit geeft onrust op Aarde. Jullie kunnen angstig hiervoor worden. Maar weet dat het een doel heeft.

Mensen waren verblind door een sluier. De sluier gaf het gevoel dat je afgescheiden was van andere mensen. De sluier heb je gekregen bij ge geboorte. Je ging mee in de vaart van de maatschappij. Je wilde erbij horen en doen zoals iedereen het deed. Je ging leren praten en ging naar school. Er was minder ruimte om te spelen. Minder ruimte om te voelen. Om te luisteren naar je intuïtie en de zachte fluisteringen van je hart.  Minder ruimte om te verbinden met de natuur.

Ja lieve mensen dat wat jullie zijn. Jullie zijn onderdeel van de natuur. Ook al ben je er nu misschien niet altijd bewust van. Je bent het!! Er zijn veel afleidingen. Jullie hebben telefoons, tv, snacks die jullie lichaam niet ondersteunen. Dit geeft even rust van drukke gedachten. Maar dat is kortstondig. En de informatie die je ophaalt via tv, social media, gaat ook in je hoofd zitten. Dat geeft op ten duur alleen maar meer onrust, meer gedachten.

Ik vraag jullie eens naar je zelf en je leven te kijken. Wat doe je om te ontspannen? Om te verbinden met jezelf? Met wie je echt bent? Voel je je nog verbonden met de aarde? Met waar je bent? Hoe zou je dat meer kunnen doen?

Ga genieten van wat er op Aarde aan natuur is. Dat geeft echte rust, echte ontspanning. Zo kan je in de stilte jezelf zijn. En de fluisteringen van je hart horen. Als meer mensen gaan genieten van de natuur, ontstaat er ook meer natuur. Alles wat je aandacht geeft, groeit! Jullie energie is zo waardevol. Luister niet naar de gedachten van je ego. Dat je niet naar buiten kan. Dat het te koud is of te warm is of te winderig. Zo is er altijd wel wat. In de natuur kan je alle zwaarte die je wellicht heb opgepikt op het werk of in je gezin, loslaten.

Heb je weleens in alle rust je handen tegen een boom aan gelegd? Ik doe dat de laatste tijd regelmatig. Mijn handen gaan tintelen. Ik kan de energie van de sapstroom voelen. Ik laat het door mijn lichaam stromen. Dan voel ik de zwaarte uit mijn lijf via mijn voeten de Aarde in stromen. Vervolgens voel ik dat er uit de Aarde lichtere energie komt, die mijn lijf opvult. Dan ben ik helemaal opgeladen en vrolijk.

Het is zo helend! Zo fijn. De natuur geneest. De natuur geeft je alles. Laten we met zijn allen meer geven aan de natuur. Zo ontstaat er meer en meer natuur. En dat wil ik ook heel graag. Voor mezelf, voor jou, voor alle kinderen, voor alle kinderen die onze kinderen mogen krijgen.

En met onze liefde voor de natuur en de Aarde houden we de wereld in de handen van Onvoorwaardelijke Liefde. En daar staan de handen voor op de tekening.

Lieve mensen, geniet van de Aarde en de natuur. Laat los wat je niet meer dient. De zwarte wolken op de tekening staan voor de zwaarte van de gedachten die we collectief nog hebben over het klimaat. Het klimaat is aan het veranderen. Dat is een natuurlijk proces. In de jaren 80 van de vorige eeuw zijn er al wetenschappers geweest die hebben aangetoond dat het een natuurlijke cyclus is dat het warmer wordt op Aarde. En na deze warmte stijging zal er weer een ijstijd komen. Maar wees niet bang, dat zal nog duizenden jaren duren.

Wij mensen mogen goed voor Moeder Aarde en ons zelf zorgen. Dan zal Moeder Aarde ook goed voor ons zijn. Met onze westerse levensstijl, onze wegwerp mentaliteit, vervuilen we het oppervlak en de lucht. Dat zorgt ervoor dat ons voedsel van mindere kwaliteit wordt. Een vervuilde bodem kan geen gezonde groente e.d. voortbrengen. En door verarming van de grond, bevatten het voedsel ook per kilo minder nodige vitamines en mineralen.

Dus als we onze manier van leven gaan veranderen, zal de kwaliteit van de lucht en de bodem nog meer verbeteren. We zijn al op de goede weg, maar het kan nog beter. Dat zal zorgen dat we gezonder kunnen leven. Onze lichamen worden gezonder. We krijgen meer energie. De lucht wordt schoner. We kunnen daardoor vrijer ademen.

Maar weet, lieve mensen, dat er in het Universum. Energie in overvloed is. Er komt een tijd dat ieder huishouden over voldoende energie kan beschikken. Er wordt een uitvinding gedaan, zodat iedereen daarover kan beschikken. Dan is het gedaan met stijgende prijzen voor energie. Gedaan met zorgen over dat de energie beperkt is. Gedaan met zorgen maken over dat de fossiele energiebronnen opgaan. Ieder huishouden zal daar echt over kunnen gaan beschikken.

En tot die tijd is de opdracht aan mij en aan ieder mens: Ontdoe je van zware energie. Energie uit het verleden. Zo zullen de zwarte wolken van zware energie, die nu boven de Aarde zweven oplossen. Je hoeft het niet bij een boom te doen net als ik. Er zijn zoveel mooie methodes ontwikkeld door mensen waarbij je zware lasten kunt loslaten. Mensen die healing geven door energetische healing bijvoorbeeld. Ga maar eens op internet kijken. Je zal verbaasd zijn hoe groot het aanbod is. Ga maar zoeken wat bij je past en wordt zo steeds lichter. Zo gaan we dan met de Aarde mee. Die ook steeds lichter wil worden.

Hoe lichter, hoe meer Liefde er kan doordringen. Alles wat we nodig hebben is Liefde. Liefde voor onze prachtige planeet, liefde voor onszelf, liefde voor de ander.

Onvoorwaardelijke Liefde

Je wordt gezien

Je wordt beschermd

Je bent geliefde

Lieve mensen

Laat maar los

Wees dankbaar

Omarm alles in Liefde

Lieve mensen. Leef!!!!

Amen

 

 

27. jan, 2020

Blog 1: Hoe maken we de Aarde een stukje mooier?

Vandaag heb ik gewandeld in het Lage Bergse Bos. Dit was tot voor kort een heerlijk gebied in Bergschenhoek. Het is een bosrijk gebied met veel water, en een kudde schotse hooglanders. Zo vaak als ik kan ga ik daar wandelen. Vooral door de weeks als het heerlijk rustig is.  Het is ook nog eens lekker dichtbij dus is een heerlijke uitvalsbasis om even lekker de natuur in te gaan.

Maar het kostte me vandaag veel moeite om positief te blijven. Het eerste wat ik zag toen ik uit de auto stapte, was een heel kaal stuk, met nog maar een enkele boom. Het voelde eenzaam. Er is namelijk een schimmelziekte, de Essentaksterfte, onder de Essen ontstaan. En uit voorzorg worden de Essen in het gebied gekapt. En het zijn er heel veel. Het ziet er nu kaal en troosteloos uit.

Ik zette me er overheen en ging met een positieve instelling weer verder. En daar stond aan de begin van het pad een bord. Het bord gaf aan waar er wordt gewerkt aan de A16. Een heel stuk van het gebied is opgeofferd zodat de verbinding A13/ A16 er kan komen. Ja want de economie moet wel doorgaan natuurlijk en met deze verbinding lossen we files op en gaat alles sneller. Ik werd nu toch wel een beetje opstandig. Waarom moeten we sneller en sneller? Vergeten we dan niet een heel belangrijk iets? Dat dit ten koste gaat van de natuur en dat wij mensen de natuur ook heel hard nodig hebben?

Ik ging niet verder mee in deze gedachtegang en liet mijn ogen dwalen naar het moois wat er wel was. Ik liet mijn voeten gaan, waar ze wilden gaan. Wel gaf ik de opdracht dat ik ongeveer 3 kwartier wilde lopen. Ik wilde ondanks wat ik had gemerkt eerder, genieten!! Genieten van de rust, de natuur en de energie die ik ervan krijg. Want ja, als sensitief persoon, heb ik het nodig dagelijks in de natuur te zijn. Daar kan ik mezelf zijn. Daar kan ik voelen dat ik een onderdeel ben van de natuur. Ik voel me dan verbonden met alles. Dat geeft me iedere keer weer een heel blij gevoel. Een gevoel dat ik leef en er mag zijn! De bomen, de vogels, het water. Het is er gewoon. Het heeft geen oordeel, het geeft geen zwaarte. En ook vandaag gebeurde dat. Ik liet me dus leiden waar mijn voeten wilde gaan.

Ik liep door een stuk waar nog geen bomen waren gekapt. En mijn blik werd als vanzelf naar een boom getrokken. Ik ging van het pad af en liep tussen de bomen door. Ik kwam bij de boom en boog mijn hoofd. Ik vroeg in mezelf, mag ik mijn handen op je stam leggen? En ik kreeg een ja, dus ik legde mijn handen zachtjes aan weerszijden van de stam. De ja voelt voor mij als een prettige tinteling aan de achterkant van mijn hoofd. Langzaam zakte ik met mijn voorhoofd tegen de stam, die was bedekt met zacht mos. Ik voelde energie stromen via mijn handen. Mijn handen en voorhoofd gingen tintelen. Ik kreeg een onrustig gevoel in mijn hoofd. Ik vroeg me af: Van wie is deze onrust? In een flits zag ik een beeld van een netwerk van bomen. Ze waren via hun wortels met elkaar verbonden en konden zo communiceren. Ik wilde helpen en vroeg om energie vanuit de aarde. Ik voelde energie stromen doordat mijn voeten gingen tintelen. Dit gevoel ging omhoog via mijn benen, romp, armen & handen. De energie ging via mijn handen naar de boom. Langzaam werd de onrust minder. De energiestroom werd minder. Toen ik mijn handen kouder voelde worden, liet ik de boom weer los. Ik bedankte de Aarde. Ik fluisterde nog even: de mensen die hebben besloten een groot deel van jullie te kappen weten niet beter. Maar jullie zijn sterk, het komt goed. Ik zal een stuk schrijven om mensen hiervan bewuster te maken.

En daarom schrijf ik deze blog!! Het netwerk van bomen is sterk genoeg om ziektes te overwinnen. Ja dat denk ik echt! Ze hebben alleen tijd en ruimte nodig dit ook gezamenlijk te doen. De bomen zijn samen met de Aarde krachtig genoeg dit te overwinnen. Wij mensen hoeven hier geen interventies te plegen. We mogen leren dit over te laten aan de natuur zelf. De Aarde is niet alleen een planeet, het heeft ook een eigen bewustzijn. Ik noem dit Moeder Aarde. En Moeder Aarde is enorm krachtig. Als wij met respect met Moeder Aarde omgaan, kunnen we er met zijn allen een prachtige wereld van maken. Wij mensen mogen en móéten ons hier bewust van gaan worden. Wij leven als gasten op de Aarde. Wij leven van de lucht en de grond. Dan is het ook van het grootste belang dat we de lucht en de grond gezond houden. De bomen houden de lucht gezond door CO2 op te nemen en zuurstof af te geven.

Het is nu tíjd om hier bewuster mee om te gaan.

Ik hoop dat ik met deze tekst jullie aan het denken zet. Daarbij doe ik een oproep: Als je bij alles wat je doet en besluit je afvraagt of je daarmee met respect met de Aarde omgaat en of dit bijdraagt aan een gezondere lucht en bodem, is het al een prachtige eerste stap. Welke bijdrage kan jij zijn?

                                       

17. nov, 2019

Ik schreef deze tekst terwijl ik aan het werk was tijdens het eten. Ik kon niet anders dan gaan schrijven. Mijn kruin tintelde en dat is voor mij het teken dat ik mag schrijven. Dan is er informatie die ik gevraagd heb. De vraag was: Ik wil NU de energie doorkrijgen van de blauwe straal. Wat doet dit met mij?

De blauwe energie is hoog frequente energie. Daarom stuiter je nu ook zo lieve Anita. Je bent nu zo hyper omdat er grote hoeveelheden informatie doorkomt. Dit mag je helemaal voelen. Laat het maar toe. Het is goed. Alles is goed. Je hoeft nergens bang voor te zijn meisje. Voel maar hoe je nu heel snel weer in je lijf zakt. Hoe snel je je weer lekker voelt. Laat alles en iedereen maar even los. Wees niet bang voor wat anderen misschien gaan zeggen. Dit is helemaal voor jou. Na het schrijven, is het aan jou wat je ermee doet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tussendoor kwam er een klant die klaagde over pijn. Ik heb hem aangeraden een massage te doen met warme olie. Het was een donkere man die het heel koud had. Ik heb ook verteld dat ik ontspanningsmassages geef en hem mijn kaartje gegeven. Dus ben benieuwd!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Blij he, word je hier van. Dit is wat afstemming & het loslaten van angst met je doet. Laat het nu echt maar gaan. De angst mag je laten zakken. Via je voeten, laat het maar de Aarde in zakken. Moeder Aarde neemt het met liefde op. Zodra je echt alle angst weg laat stromen, gaan je boodschappen steeds zuiverder worden. De angst komt nu extra omhoog om te kunnen worden losgelaten. Het is helemaal goed. Het blauwe licht of zo je wil de blauwe straal is hier om je te helpen. Dat mag je echt aannemen. Je hebt je bang laten maken door de meningen van andere mensen. Door te geloven dat het dwingend is wat wij doen. Maar dat is niet zo lieverd. Het is veilig, het is liefde, het is puur, het is zuiver. Zuiver & puur. Laat het maar gebeuren. Het is allemaal goed.

Nu heb ik zin om de blauwe energie te gaan tekenen.

Dat kan, maar doe rustig aan. Brand je zelf niet op. Doe het stap voor stap. Het is goed.

 

 

 

26. sep, 2019

Ik kijk nu naar buiten en het regent weer… de lucht is grauw en het is benauwend. Ik ga naar buiten naar de supermarkt. En daar in de rij gebeurd het. De mensen hebben klagen over het weer. Dat het zo donker is. En je ziet het aan de gezichten. Mensen zijn geirriteerd.

Maar lieve mensen, het kan ook anders! Hoe leuk is het om in de regen te lopen!! De regen verfrist je gezicht. Het spoelt het stof weg. Laarzen aan.. lekker zingen… plassen stampen en plezier maken!

Na een regenbui ruikt het zo lekker buiten. Alle is weer opgefrist. En als de zon dan weer doorbreekt, glinsteren de druppels als diamantjes. Alles ziet er helderder uit.

Zo maak je van een donkere dag een lichte dag. En zo kan je het ook doen met je humeur. Wordt je naar wakker? Schud dan dat gevoel van je af. Neem een douche en laat de zware energie van je afspoelen. Zet een lekker muziekje aan en zing lekker mee. Zo kan je ook alles van je af zingen. En een huilbui kan ook even lekker opluchten…

En jij wat doe jij om de bui de baas te worden?...