8. jun, 2020

Vandaag heb ik gewandeld direct vanuit mijn huis. Het was heerlijk buiten. De lucht was wat vochtig, er stond bijna geen wind en een heerlijk zonnetje. Het is zo mooi dan, nog heerlijk rustig. Ik genoot van het gevoel van vrijheid. Van mijn voeten op de grond, van de tintelingen die door mijn lijf gingen. Door het lopen maak je beter verbinding met de aarde en zo voelde ik de energie via mijn voeten, mijn lijf in stromen. Heerlijk.

Gisteravond had ik ook een heerlijke ervaring. Ik was het hondje Timo, van onze wat oudere overbuurvrouw, aan het uitlaten. En opeens voelde ik een stilte neerdalen. Het was een heel apart moment. Het was om ongeveer over 9 uur. Er was even helemaal niemand te zien, de wind was stil. Er bewoog bijna niets. De hond hief ook zijn kop op en stond helemaal stil. Het was stil… ik kreeg ook even helemaal geen gedachten… zo puur en zuiver voelde het…

En toen kwam er een zachte stem… de stem van Moeder Aarde. Ze zei: De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met opruimen en schoonmaken. Jullie mensen zijn even stilgezet. En in deze periode heb ik heel hard gewerkt om alle onzuiverheden uit de bodem, de lucht en het water te halen. Alles is nu een stuk schoner. En de mensen, de dieren en de planten profiteren hier ook heel erg van. Dit is veel beter voor jullie lichamen. De schone lucht zorgt dat je beter kunt ademen. Schonere lucht zorgt voor meer zuurstof in je lichaam. Je organen profiteren ook van de gezondere lucht.

De onzuiverheden in jullie lichamen kunnen beter afgevoerd worden. Daardoor zal het milieu in en om jullie lichaamscellen verbeteren. Dit zorgt voor een beteren energiedoorstroming en spijsvertering. Dit zorgt ervoor dat er minder ziektes kunnen ontstaan. Want ziekte is eigenlijk het gevolg van energie die niet goed kan doorstromen. Het niet goed kunnen schoonhouden van het milieu rond en in de cellen. Dat zorgt voor ziektes. En het begint bij de stoffen die jullie eten, drinken en inademen. Ik heb heel hard gewerkt hiervoor. Zodat jullie en alle volgende generaties ook hier nog mogen en kunnen leven.

Maar nu roep ik jullie op mensen!! Nu is het aan jullie!!!!  Hoe gaan jullie het doen, om het anders te gaan doen? Het kan niet zo zijn, dat het harde werken weer teniet wordt gedaan, omdat jullie weer in de ratrace stappen en de vervuiling van de bodem, de lucht en het water weer opnieuw begint. Want dat kan echt níét zo langer doorgaan. Het milieu wordt onleefbaar voor alle wezens. Dus het is nú tijd. Tijd om het ANDERS te gaan doen.

Wees jullie bewust lieve mensen wat je allemaal doet op een dag. Hoeveel water gebruik je? Wat eet je en welke stoffen krijg je daarbij binnen? Zijn deze stoffen puur en zuiver zodat je lichaam ook zuiver wordt en blijft?

Ga het de komende tijd maar onderzoeken. Welke stoffen werken goed voor JOU!!! Waar voelt jouw lichaam zich prettig bij? En dan ben ik zo benieuwd wat dit ook voor jullie immuunsysteem doet. Dit zal ook sterker worden. Dan kan de angst om ziek te worden minder worden. Want ziekte is geen straf. Ziekte is een teken dat je lichaam uit balans is. Dat je signalen krijgt dat er iets niet klopt. Dat je de dingen anders kan doen, zodat je goed zorgt voor je lichaam.

En met een beter immuunsysteem kan je ook nog eens heel goed besparen op de gezondheidszorg. Je hebt minder doktersbezoek nodig, minder medicijnen.

En stel je voor dat 1% van alle mensen op Aarde dit zouden doen. Wat zou dat betekenen. Dan wordt de wereld mooier en mooier. Dan kunnen mensen die nog wel in de ratrace blijven lopen, naar die 1% kijken en denken. Daar zit toch wel iets van waarheid in. Als het met die mensen zo goed gaat. Hoe doen ze dat! En wordt het percentage gezonde en veerkrachtige mensen steeds hoger en hoger.. En wat gaat dat betekenen voor de wereld? Dan zijn we stappen aan het zetten naar een wereld waarin het voor mensen, dieren en planten goed leven is.

Kortom mensen: Wordt wakker!! HET IS DE HOOGSTE TIJD

 

 

31. mei, 2020

Gedicht geschreven 25 mei 2020

Echo's in mijn hoofd
Echo's van weleer
Het licht in mij verdoofd
Maar ik kies het nu niet meer

Een rozentuin is mij niet beloofd
Maar het licht raakte ik kwijt
In het donker heb ik nooit geloofd
Maar van het leven heb ik geen spijt

De rugzak wordt lichter & lichter
De zwaarte was nooit van mjj
Ik kom alsmaar dichter & dichter
Elke dag weer meer & meer vrij

Het leven is van donker & licbt
De energie gaat nu door me heen
De zon valt op mijn gezicht
Ik vraag waar gaat dit heen?

Ik droom van de hemel op aarde
Van Liefde, verdraagzaamheid & zijn
We laten elkaar in onze waarde
En verlossen elkaar van oude pijn

Voor mezelf en voor iedereen hier
Wil ik de verlichter zijn
Mijn deur staat altijd op een kier
Blijf niet lopen met je pijn

Wees niet bang, je mag er zijn
Laat de tranen lopen lieve jij
Het verlost je van de pijn
Meer & meer voel je je vrij

Alles is hier om ons te helpen
Ook al is de ervaring nog zo zwaar
Laat het bloeden nu maar stelpen
Het dragen van de last is nu klaar

Wij mogen onszelf bevrijden
Kom genieten van al wat is
We hoeven niet meer te lijden
Opnieuw beginnen, helemaal fris

Loslaten van pijn is zuiver & puur
Het wordt ontvangen door de aarde
Je mag het geven aan Moeder Natuur
Dat is van onschatbare waarde

Mijn deur staat nu wijd open
Met alle liefde sta ik klaar
Ik zal er niet meer voor weglopen
Ik maak een uitnodigend gebaar

Ik geef me over aan de stroom
Doe wat er mag ontstaan
Ik leef vanaf nu een prachtige droom
Dus kom je heir een keer aan?

Lieve jij, ik wens je een lichter leven
Een leven in een fijne stroom
Daarvoor zal ik alles geven
Zodat allen kunnen leven in een droom

Namasté

Liefs Anita & Spirits

27. mei, 2020

BOODSCHAP VAN AE MICHAEL

(De tekst cursief is van mezelf)

Met wie heb ik nu verbinding?

Met AE Michael, de Aarde Engel van de hoogste frequentie.  Ja lieve Anita, je ziet het zoals het is. Jullie gebruiken het woord Aartsengel, en dat stamt af van Aarde Engel. Wij zijn de Engelen verbonden met Gaia, de planeet Aarde. Onze energie is ontstaan om de Aarde en de mensen te ondersteunen. In deze periode van grote veranderingen zijn wij extra actief om het proces te begeleiden. Nu wil ik doorgeven hoe wij jullie zien en zo de mensen helpen om meer bewust te worden van het bestaan van een ongeziene wereld. De spirituele wereld.

De mensen op Aarde zijn eonen lang in het ongewisse gelaten. Jullie wisten niet van hoe het is. Alles wat jullie zien is energie en vibreert. Ook jullie zien wij als energie. Jullie hebben een lichaam en daarom heen een grote bol van licht. Zo mooi. In het midden is de energie het meest dicht en is het lichaam. En dat is wat jullie zien. Maar eromheen is licht. In de meest prachtige kleuren. Het is zo mooi.

Wij Aartsengelen begeleiden jullie nu in het proces om brokjes energie die zijn achtergebleven elders in dit leven of in vorige levens, terug te krijgen. Het is zo dat je zonder te weten energie achter laat overal waar je gaat en staat. En ook in de nacht als je droomt en je energie buiten je lichaam gaat, kan je energie achterlaten.

Wij zijn vol vreugde dat steeds meer van jullie leren over energie. Dat steeds meer van jullie de verbanden gaan zien. Dat jullie steeds meer wakker worden en zien dat er meer is dan wat je met je fysieke ogen kunt zien. Alles is energie, liefde & licht. In de spirituele wereld, of ongeziene wereld, is alles alleen maar licht & liefde. Als jullie je lichaam verlaten en achterlaten op Gaia, dan gaat jullie licht naar de spirituele wereld. Velen hebben hier geen weet van. Maar jij Anita ben hier een keer geweest. Je hebt nog de energie in je lijf van deze ervaring.

Oh ja, het gevoel wat ik had toen ik wakker werd na de operatie van mijn baarmoeder was magisch. Alles was licht en liefde. Ik voelde me helemaal fantastisch. Ik werd wakker op de Intensive Care en begreep niet wat er met me was gebeurd. Er werd me verteld dat de artsen hebben gevochten voor mijn leven. Ze hebben me gered en zich met hart en ziel ingezet. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik daar nu nog voor ben. Maar in het begin voelde ik me niet dankbaar. Ik had heel erge heimwee naar het gevoel wat ik had toen ik niet meer in mijn lichaam was. Het was alleen maar Licht & Liefde. Ik heb zoveel moois gezien. Samen met mijn zoontje Jasper, die in mijn buik is overleden, heb ik de mooiste dingen gezien. De mooiste kleuren, die hier op aarde geen naam hebben. En ik ben daar niet gebleven. Ik wilde heel graag terug. Ik wilde er zijn om de mensen wakker te maken. Om de mensen te leren dat ze niet bang hoeven te zijn. Dat je na dit leven verder gaat en alleen je lichaam achter laat. Je lichaam is je voertuig op deze planeet. We zijn allemaal stuk voor stuk prachtige kleurrijke zielen. Grote bollen van licht, zoals AE Michael dit net zo mooi beschrijft.

En in de tijd dat ik thuis was en herstelde van het verlies van Jasper, voelde ik me vaak zo verloren. Ik verlangde zo naar het lichte, liefdevolle gevoel. Maar met de tijd merkte ik dat ik hier op aarde nog niet klaar was. Ik had nog een missie. En dat is wat ik zo graag wil uitdragen lieve mensen.

Wij zijn niet alleen maar een lichaam, maar je bent zo prachtig en mooi. Deze heftige periode is voor ieder van ons een uitnodiging om naar onze eigen lichtbol te kijken. Hoe ziet deze eruit. Is hij helemaal mooi rond? Zitten er gaten in de bol? Zijn er blokkades in de stroom van energie die ervoor zorgen dat de bol niet mooi rond is?

 

Lieve mensen, ga eens kijken naar wat er niet goed stroomt en ga zoeken en vragen. Vraag aan de prachtige wezens die je omringen om hulp. Je zult zien dat er opeens mensen op je pad komen die je kunnen helpen met het herstellen van je lichtbol.

En ook ik ga daar mijn steentje aan bijdragen! Met het geven van healing, zowel in mijn praktijk als op afstand & het maken van tekeningen van Gidsen.

Heel erg bedankt voor het helemaal uitlezen van dit artikel. Het was geweldig dit samen met AE Michael te mogen doen.

Namasté – Ik zie het licht in jou

 Anita & AE Michael

23. mei, 2020

Back to Nature

Lieve lezers,

Dit wordt een lange pittige blog. Iets wat jullie nog niet eerder van mij gezien hebben. De laatste weken gaat mijn eigen ontwikkeling snel. Ik heb nu het gevoel dat ik 10 lagen tegelijk aan het loslaten ben.

Ik merk dat ik angst van vroeger weer voel, van toen ik kind was. Het komt omhoog. Het is heel intens af en toe. Maar nu laat ik de emoties gewoon stromen. Ik huil, ik dans, ik schreeuw en ik ontlaad. Daardoor voel ik me steeds lichter en lichter. Ik word ook enorm gesteund door mijn Gidsen, Beschermengelen & Overleden dierbaren. Het voelt zo goed. Ik noem dat mijn spirit team. Het voelt nu ook alsof er een hele groep achter me staat. Zo warm en zo licht. Ik heb hier de airco aan in mijn praktijkruimte, maar het blijf zo ongelofelijk warm aan voelen.

Als kind voelde ik al… wat is deze wereld hard en koud. Mensen kijken boos op straat. Ze lopen je voorbij zonder iets te zeggen. Kinderen op school zijn hard en pesten mij. Omdat ik anders ben. Omdat ik rustig ben. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik voor mijn slaapkamerraam stond. Ik was denk ik iets van 6 of 7 jaar. Ik keek naar de donkere lucht vol sterren. Ik zuchtte en voelde een warmte en lichtheid van de sterren komen die door me heen spoelde. Wat voelde dat fijn zeg. En ik dacht… waarom kan ik daar niet heen? Daar is het zo warm en licht….

Op die leeftijd kon ik het niet onder woorden brengen. Ik zei weleens iets wat ik voelde of doorkreeg maar werd dan van gezegd: Heb je haar weer met die wijsheid. Waar haal je dat toch vandaan! En dan werd ik toch bang. Ik concludeerde dat ik raar was dat ik dat zei. En ik ging steeds minder zeggen. Ik werd zo bang voor het oordeel van anderen mensen dat ik stilviel.

Maar dat ligt NU achter me! Ik hou me niet meer in. Ik ga door de angst heen en ga!!

Ik voel de roep van Moeder Aarde. Door het virus ben ik steeds meer lekker naar buiten aan het gaan alleen. En dan voel ik zo goed de verbinding met de natuur. Met de bomen, met de bloemen. Als ik door een laan met bomen loop voel ik de energie. De bomen zijn met elkaar verbonden. Bomen zijn so wie so toch geweldig? Ze staan met hun wortels in de Aarde en geven zuurstof af aan de lucht. De dieren en de mensen leven van de zuurstof. Dus alles is met elkaar verbonden!!!

Door mijn gevoeligheid (ook wel HSP genoemd) merk ik dat de energie door mee heen stroom als ik tegen een boom aan sta. Mijn voeten gaan tintelen, ik voel de energie daarna om hoog gaan, door mijn lichaam en dan via mijn hart, naar mijn armen en handen. Mijn handen worden steeds warmer en geven de energie van de aarde ook aan de boom. En dan gaat er ook een energie de andere kant op lopen. Ik verzamel zware energie dat nog in mijn lijf zit en stel me voor dat deze zwaarte via mijn handen naar de boom gaat. Ik vraag de boom dan ook: wil je deze energie dan ook via je sapstroom weer aan de Aarde geven? En dit zo fantastisch om te doen. Ik voel nog uren daarna mijn handen tintelen. Het is echt geweldig.

En dit wil ik toch echt niet meer missen!! Dus ik ben ongelofelijk kwaad dat er in mijn directe buurt zoveel bomen gekapt worden.. in onze straat staat geen enkele boom meer. Op het kleine stukje groen wat er nog was, zijn huizen neer gezet Prachtige huizen hoor, maar de oude populieren die er stonden en die prachtig hoog waren, zijn ook maar meteen weggehaald. Dus weer minder zuurstof in de buurt. En dan over het bos waar ik regelmatig kom. Ook daar is van alles gaande. Er wordt een snelweg aangelegd dwars door het gebied. Echt belachelijk!!!! Leren wij mensen het dan nooit? De Aarde is onze levensbron!!! Waarom zijn we lucht en bodem aan het vervuilen zo erg? Zo erg dat de lucht niet meer gezond is? Dat we allemaal klachten krijgen aan onze luchtwegen? En allemaal daar aan gerelateerde ziektes? Wie kan er nu nog zeggen dat hij helemaal perfect gezond is? Niemand!!!

Het voedsel wat we eten is ook al niet meer zo puur en zuiver! Er zitten bestrijdingsmiddelen op de groentes. In het vlees zitten allerlei stoffen die niet goed voor je zijn. Dieren worden vaak heel ver vervoerd en komen onder de stress in het slachthuis. Door de stress stijgt het adrenaline gehalte in het bloed en dus ook in het vlees. Ik merk sinds dat ik minder dagen vlees eet per week, dat ik ’s avonds minder stress en heb daardoor beter slaap.

Dus ik roep iedereen op!! Mensen wordt wakker!! Kijk niet naar de overheid voor aan welke regels je je moet houden!! Denk zelf na en kijk wat je zelf kan doen om gezond te worden en te blijven. Onderzoek wat werkt voor jou!!!! En zoek ook de mensen op die zich inzetten om te helpen!!!

Ik heb me lang laten leiden door angst en ik luisterde ook naar die gedachten. Maar nu voel ik in mijn hart de roep van Moeder Aarde. Moeder Aarde wil veranderen en groeien. De mensen zijn liefdevol stilgezet en de fysieke aarde heeft zo ruimte gekregen enigszins te herstellen. En dat is te merken. Alles groeit en bloeit, de lucht is schoner. Als je er zo naar kijkt, is er zoveel moois! En dit is hoe ik het voor me zie. Een blauwe planeet waar we met heel veel mensen in vrede en liefde kunnen leven. Iedereen kan doen waar zijn of haar talenten liggen. En zo ontstaat er een perfecte harmonie tussen mens & natuur.

Ik hoop zo erg dat we nu niet weer allemaal gelijk in de rat race mee gaan doen, maar dat we bewuster gaan kijken. Genieten van de natuur en er voor opkomen!

Doe je mee?

Anita & Spirits

14. mei, 2020

Goeiemorgen Andere

Hey Anita. Zo jij bent krachtig bezig. Wat heb je veel geleerd de afgelopen tijd. Kijk eens terug en kijk hoeveel sterker je nu al bent?

Ja dat is zo. Ik vind dat ik heel sterk ben. Ik ben krachtig, licht & liefdevol. Dat is zo mooi! ….. Er kwam een idee in me op net, daarom stopte ik met hier schrijven.

Ja lieverd. Je bent zo streng voor jezelf. Je bent ook een mens op aarde. Je kunt niet alles doen en dan ook nog perfect. Geef & gun jezelf wat rust lieverd. Kijk nou eens goed. Wat doe je allemaal en vind je dat je moet doen?

Wow ja, ik wil alles doen. En alles tegelijk. En door dat moeten, loopt mijn energie weg.

Ja precies. En weet je wat je gisteren spontaan deed? Jezelf aarden, goed ademen en energie uit de Aarde trekken? Dat was fijn hè? Je vulde in één keer jezelf op met energie van de Aarde. En wat deed je met de energie?

Oh ja, ik was vol energie en wilde het gelijk weer geven en een ander helpen.

Ja precies lieverd. Het is heel erg lief van je. Maar ook je valkuil. Probeer volgende keer te luisteren naar je intuitie, je onderbuikgevoel. Neem een rust moment. En zorg goed voor jezelf. Dan ga je zulke mooie dingen kunnen doen!! Zorg dat je je in je eigen centrum blijft. Je bent veilig in je eigen systeem en hier op Aarde. Je wordt geholpen door je spirits. Door mij & ons. Het is mooi om dit te doen.

Oh telefoon… nu ben ik even de verbinding kwijt…

Och dat valt best mee lieverd. Kijk eens hoe je het nu weer oppakt. Je spirit team is zo mooi en zo liefdevol. Voel maar hoe ze nu om je heen staan….

Ja goed zo, adem het maar helemaal in! Ja fijn nu ben je helemaal licht & krachtig.

Ja het voelt heerlijk! Ik ben zo ongeloofelijk dankbaar vor de kracht en het licht. Het voelt als en team. Ik voel me nu niet meer zo alleen.

Graag gedaan kanjer. Met alle Liefde. Ga nu maar stop voor stap verder. En neem de ruimte om vanuit je intuitie, vanuit jouw prachtige liefdevolle hart keuzes te maken die goed voelen voor jou. Dat geeft kracht & zelfvertrouwen. Wees niet bang om nieuwe dingen te doen. Daar heb je alles in dit leven & vorige levens voor gedaan. Je bent al zo ver lieverd. Zie maar eens!

In alle licht & liefde

Amen