10. dec, 2018
 
 
Lieve mensen,
 
Voor velen van jullie is dit een zware periode. De dagen worden korter er is in minder licht. Velen hebben de neiging de sombere gedachten weer meer toe te laten. Het is voor velen een periode waarin je denkt aan de dierbaren mensen en dieren die niet meer onder jullie zijn.
Maar voel dat ze er wel zijn. Ze staan naast en achter jullie. Ze geven jullie liefde, warmte en licht. En ook de lichtwezen zijn er voor jullie. Als jullie het maar vragen aan ons.
 
Vraag gewoon eens in jezelf: lieve en dan de naam van je dierbare, help me om me deze dagen lichter en liefdevoller te voelen. En laat het vervolgens zoveel als mogelijk los.
 
Dit is ook een vorm van bidden. En voel dan eens wat er die dag en de dagen erna mag gebeuren!
Je zult zien dat het lichter wordt in je leven. Je zal je gesteund worden. Jullie dierbaren leggen hun energetische handen op je schouder. Ze verlossen van de zware energie en maken jullie hoofden leeg.
 
Laat hieronder weten hoe het is gegaan? Dat waarderen wij allemaal heel erg.
 
Liefs Anita en Maria Magdalena
2. dec, 2018

Lieve bewoners van de Aarde.

Wij zijn de spirits de via Anita een boodschap doorgeven. Anita fungeert als een kanaal voor onze informatie en boodschap. Zij zet zoveel mogelijk haar ego gedachten stil. Ze is een heel zuiver en puur kanaal en kan heel goed de ego gedachten niet laten mengen in onze boodschap.

Zij geeft dus puur en zuiver door wat erdoor te geven is. Natuurlijk zal er door haar opvoeding met taal wel iets op een bepaalde manier gezegd worden. Onze informatie is energie en in haar hoofd wordt het omgezet in woorden. En die woorden gaan via haar vingers razendsnel over het toetsenbord en zo ontstaat deze boodschap.

Vandaag is een intense dag. Een dag vol 2-en. 02-12-2018. Een dag waarop de sluier tussen het informatieveld (of God of de Bron, net hoe je het wil noemen) dunner is. Nu komt de informatie makkelijker door.

We hebben een boodschap. Voor jullie mensen is het in deze tijd belangrijk om de verbinding met de natuur weer op te zoeken. Jullie leven nu in jullie huizen, omdat het kouder is. Jullie verplaatsen je over het aardoppervlak met jullie voertuigen. Dan voel je niet de buitenlucht, je loopt niet met je voeten op de aarde.

 

Ga eens wat vaker naar buiten. Laat je lekker natregenen door het hemelwater. Voel dat je zo contact hebt met de natuur. Dan voel je je weer fris en helder. Van kou en toch kunnen jullie lichamen niet ziek worden. En het bewegen in de natuur zorgt dat je sombere gedachten kunt loslaten. Al eens geprobeerd tegen een boom aan te staan. Als je het vaker doet, ga je op een gegeven moment de energie voelen. Je voelt tintelingen en je voelt dat je daarmee de zware energie los kunt laten. De energie gaat via de boom, via de wortels de aarde in. Moeder Aarde kan deze energie transformeren en geeft je lichtere energie terug.

Ook al geloof je er nu niets van? Kijk eens naar je kinderen? Neem ze eens mee naar buiten en speel in de natuur. Gooi met de bladeren en zie hoe mooi het kan zijn. De natuur trekt zicht terug. De blaadjes vallen van de bomen. De bomen komen tot rust. Jullie mensen gaan in deze periode juist heel veel meer activiteiten ontplooien. Maar vraag eens aan je lichaam wat het nodig heeft? Hoe fijn zou het zijn als je deze maand heerlijk ontspannen en toch gezellig kan doorkomen? Zonder stress? Bescherm je kinderen tegen de stress. Zie wat zij NODIG  hebben en kijk niet naar de oude tradities. Het is allemaal aan verandering onderhevig. Probeer met de veranderingen mee te stromen. Kijk en voel wat je kinderen nodig hebben.

Zij zijn de toekomst. Zij zijn op aarde gekomen om een mooiere wereld te creëren. Deze periode is een periode van overgang. We gaan over van het geloof in de wetenschap, het geloof in het verstand, naar meer balans tussen alle verschillende geloven. Iedereen mag geloven wat hij of zij wil. Maar heb respect voor elkaar. Kijk naar waar je frustraties over anderen geloven vandaan komen. Wat als dit allemaal oude frustraties? Frustraties uit je jeugd? Of misschien wel nog ouder.

En heb je het gevoel het niet aan te kunnen? Blijf niet alleen in een cirkeltje rondlopen. Vraag een lichtwerker om hulp. Zij zijn op aarde gekomen om zielen te helpen. Er zijn zoveel prachtige lichtwerkers actief. Voor iedereen is er wel een fijne therapie, behandeling of informatie sessie voorhanden.

Ook bij Anita (Via Akaija) kan je terecht. Zij is zo bescheiden en heeft moeite geld te vragen voor haar werk. Maar ze steekt dagelijks enige uren in haar ontwikkeling. En dat allemaal om jullie te kunnen helpen je lichter te voelen. Dus maak er gebruik van! Sterk haar in het gevoel dat ze het kan, dat ze het waard is! Ze kan het niet alleen.

Lieve mensen, hier zullen we het bij laten. Anita zal nog vaker deze channelings gaan doen.

We weten dat jullie graag bewijs willen dat de informatie correct is. Maar voel de energie die spreekt uit deze woorden. Voel de boodschap en energie achter de woorden. Wij zijn de spirits die Anita helpen met haar ontwikkeling en geven haar advies en richting.

Jullie willen graag weten wie wij zijn. Maar in het Universum lopen de energieën door elkaar heen. Jullie willen graag orde en structuur om het te kunnen begrijpen. Anita krijgt de energieën door van Moeder Aarde, Moeder Maria, Maria Magdalena, Aartsengel Raphael, Aartsengel Michael, haar krachtdier Rose Blue en de Arcturianen. De Arcturianen zijn een buitenaards ras/ lichtwezens. Zij zijn ook ooit op dit punt in de ontwikkeling geweest. Zij zijn vele eonen verder. Ze leven nu als lichtwezens en kunnen reizen met de snelheid van het licht. Een aantal lichtschepen bevinden zich in onze nabijheid. Zij kijken en helpen waar nodig is met healing, informatie en advies. En haar overleden dierbare zoon Kasper en haar Oma Kaiser helpen haar bij het contact te leggen en geven lichamelijk sensaties aan haar zodat ze weet dat ze mag gaan channelen.

En heb je vragen? Stel ze dan! Anita krijgt via ons dan de antwoorden die jullie zoeken.

 

26. okt, 2018

Kasper is de ziel van mijn overleden zoontje. Hij gaat op zoek naar zielen met een boodschap. Dit is de eerste channeling op deze manier. 

Lieve Kasper, je hebt gisteravond al iemand voor me gevonden die ik mag channelen? Wie of wat is het?

Lieve mama, ik heb toch iets moois meegenomen. Het is de ziel van een oerboom. Heel erg mooi. Ik kan het niet uitdrukken in woorden maar voel je het?

Ja ik zie prachtige groene kleuren en hoor het geluid van het ruisen van de bladeren in de wind. Heel erg mooi en rustgevend. Ik kan dat nu wel gebruiken na een dag vol prikkels.

Doe maar rustig hoor mama. Wij hebben geen haast. Weet dat voor ons tijd geen rol speelt. Het is goed hoe je gisteravond hebt gezegd dat je er de energie niet voor had. Nu voel je ook best moe mama.

Ja dat klopt lieverd. Maar het voelt ook alsof het een belangrijke boodschap is voor mijn mede aarde bewoners. En wij leven wel met de tijd. Het voelt alsof het niet langer kan wachten.

Ja daar heb je een punt mam. Laten we maar beginnen.


 

Lieve boom ziel. Welkom hier bij mij. Hoe wil je dat ik je aanspreek?

(Diepe lage brom en zucht). Ik vind boomziel een mooi gevonden woord. Dit zullen jullie kunnen begrijpen.

Ok laten we dan beginnen. Ik zal eerst wat vragen stellen, zodat onze verbinding sterker wordt en kan blijven.

Dat is goed mijn mensenkind. Het kost veel energie om in deze dimensie informatie door te geven. Omgerekend naar jullie tijd heb ik een aantal eeuwen geleden op aarde geleefd. Ik was een oerboom in Alaska. In het zuidelijke deel. Ik stond redelijk dicht aan de kust. En proefde het zilte water in de lucht. Totdat er een heel naar zwart goedje in de zee dreef. Dat heeft alles vervuild. Toen konden de mensen niet anders dan mij weghalen en omhakken. Dat is met heel veel respect gedaan. Daar ben ik dankbaar voor.

Eeuwenlang heb ik op deze plek gestaan. Samen met alle andere bomen vormden we een netwerk van energie en waren we een veilige haven voor veel soorten dieren. We leefden in vrede en harmonie samen.

De mensen hebben met hun vervuilende stoffen heel veel kapot gemaakt. Dat is niet goed. Maar weet dat dit ook een doel heeft. Samen met Moeder Aarde is het voor jullie bedoeld om van te leren.

Jullie mogen hiervan leren, dat de huidige manier van leven en omgaan met Moeder Aarde en alles wat op haar groeit, vernietigend is. Maar vooral voor jullie zelf!

Omdat jullie steeds minder contact kregen met de natuur, raken jullie ervan vervreemd. Jullie zijn bang voor schepselen van Moeder Natuur. Jullie zijn bang voor de stoffen uit de natuur. Maar in de natuur is zoveel geneeskracht te vinden. Elke plant/ stengel of bloem bevat stoffen die geneeskrachtig zijn. Deze kennis is in jullie deel van de wereld helemaal verloren gegaan. De vrouwen die deze kennis hadden en van generatie op generatie hebben doorgegeven, zijn ter dood gebracht. De geschriften zijn verbrand. Alle kennis is verloren gegaan.

Ik wil jou vragen om hier iets mee te gaan doen lieve Anita. Je bent gevoelig en verbonden met Moeder Aarden. Je hebt de intelligentie om te gaan kijken welke planten en bloemen er groeien in jouw land.

Lieve boomziel, hier overval je wel even mee. Dat is niet niks. Dat is een taak die ik niet te licht op mag vatten.

Lieve Anita, nee zo zwaar hoeft het niet te zijn. Je bent niet alleen in jouw land. Jij bent de katalysator, de boodschapper die dit door mag geven. Jij mag mensen om je heen verzamelen met kennis over planten en geneeskrachtig van jouw land. Je bent al op de goede weg door over een paar maanden je kennis over voeding te gaan aanvullen. Je zult merken dat dit je heel goed afgaat. In eerdere levens had je deze kennis al opgedaan. En het is nu een kwestie van herinneren.

Lieve boomziel, ik krijg toch wel een eenzaam gevoel. Het gevoel dat ik moet gaan opboksen tegen de gevestigde orde.

Loop maar niet op de zaken vooruit. Weet dat wij er voor je zijn. Je beschermengelen, je gidsen, je krachtdier. Allemaal. En dit is ook steeds aan verandering onderhevig. Als je hier Ja op zegt, dan zullen er meer lichtwezen bij komen die je gaan helpen. En ook komen er mensen op je pad die je hiermee zullen gaan helpen.

Verspreid deze informatie zoveel je maar kan. Dat zoveel mogelijk mensen het gaan lezen. Van jong tot oud. Dat is in jullie tijd met die technologie erg snel en makkelijk. Dat is ook de reden dat is ontwikkeld. Informatie die is overal voor handen en kan zo razendsnel verspreid worden.

Wij voelen dat je nu minder energie krijgt. Het is zo mooi geweest. We zullen de verbinding verbreken. Laat het even lekker bezinken en zorg goed voor jezelf, lieve Anita.

Tot de volgende keer maar weer.

Dank je wel lieve boomziel. Ik zal je advies zeker ter harte nemen.

 

 

 

22. okt, 2018

Vraag en antwoord

Lieverd, hoe wil je genoemd worden?

Noem me wat goed voelt lieve mama. Ik vind Kasper of Immanuel allebei prima. En laat je tranen gaan als je verdrietig bent he mama. Dan wordt je nog zuiverder en puurder. Dan kan je de boodschappen goed horen.

Wat is de bedoeling dat we samen gaan doen?

Ik ben goed in het zoeken en vinden van zielen met waardevolle informatie voor de bewoners op aarde. Ik vind ze overal. In alle uithoeken van het Universum. Het zijn lichtwezens, engelen en ook wezens die jullie aliens noemen. Dus stel je er voor open mama. Het zijn zulke prachtige energieën. En het is onze missie dat we dit doen samen mama. Ik ga ze zoeken en als ze iets belangrijks te vertellen hebben, dan breng ze in jouw energie en gaan we de boodschap aan je doorgeven.

Hoe ga ik dit doorgeven, via schrijven tekenen of… anders?

Begin maar met schrijven lieve mama en ga dan kijken hoe het zich ontwikkelt. Gewoon doen. Er ontstaat vanzelf meer en andere wegen. Je mag af en toe al een glimp opvangen wat de plannen zijn. Je hebt al jezelf gezien op een groot podium met een zaal vol mensen die naar je komen luisteren.

Heeft mijn collega in het spirituele hier ook iets in te doen?

Ja. Het is de bedoeling dat jullie gaan samenwerken. Hou het contact met hem vast. Zie elkaar zo vaak mogelijk. Laat de jaloezie van jullie partners voor wat het is. Als je die jaloezie aandacht geef, zal het groeien.

Als papa en de vrouw van je collega zien wat voor moois er uit jullie samenwerking mag ontstaan, dan zal de jaloezie verdwijnen. Jullie hebben ook daar geen invloed op wat hun keuzes hierin zijn. Wij hebben wel contact met de gidsen en beschermengelen van jouw man en zijn vrouw. Maar ook zij hebben een vrije wil die moeten respecteren.

Jij en je collega hebben als missie boodschappen door te geven en te healen.

Blijf jezelf lieve mama en blijf het proces van “je rugzak legen” volhouden. Alles wat omhoog komt is tijdelijk en mag je daarna afvoeren.

Je mag je collega ook hierbij ondersteunen. Jullie mogen elkaar hierbij helpen.

Hoe weet ik wanneer je iemand voor me hebt met een belangrijke boodschap?

Ik spreek met je af dat ik aan je rechteronderbeen kriebel. Daar zal je het dan voelen tintelen. Dat is dan het teken dat er een boodschap is.

Hoe ga ik de boodschappen verspreiden?

Dat is een vraag die jij in het aardse kunt oplossen. Daar heb ik geen weet van. Verspreidt het maar zoveel mogelijk dat zoveel mogelijk zielen het horen, lezen en zien.

De verbinding wordt nu zwakker omdat dit veel energie kost voor me. Ook voor jou lieve mama. Ga nu dit uittypen en stuur het ook aan je collega. Hou het verder tussen jullie. Pak verder rust vanavond. En morgen weer een dag. Slaap lekker lieve mama.

1. okt, 2018

Geschreven op 1 oktober om 9.45 uur. Dit is een hele persoonlijke channeling... de boodschap is puur op mij van toepassing.. maar wie weet maakt het iets in je los waar je wat aan hebt. 

Lieve Anita

Jij bent een pure zuiver ziel. Je straalt vrede uit… er zijn geen woorden voor om te omschrijven.

Als we dit proberen gaan we mee in de dualiteit. De dualiteit tussen Liefde en Angst

Maar je weet dat er een veld is, een Bron, een Goddelijke essentie waar alles uit ontspringt.

In dit veld is geen Liefde zoals dit wordt beleefd op Aarde. De liefde die eist en de Liefde die uit Angst is ontsprongen. Het is een vrede, het is gewoon Zijn.

De zielen die in dit veld verbleven, waaronder ook jouw essentie, vonden dit saai en wilde ervaren… wat is het om Liefde en Angst te kennen. Hoe voelt Liefde?

En om dat te kunnen ervaren zijn de zielen aan een lange reis begonnen. Een reis naar de derde dimensie. De dimensie waar het grootste deel van de mensen op Aarde zich in bevinden.

In deze dimensie ben jij ook afgedaald lieve Anita. Jouw pure zuivere essentie wilde dit ervaren.

Maar zoals je nu weet lieverd, is er bij jou een enorme weerstand ontstaan tegen Angst. Je mind heeft de les niet goed begrepen. Je hebt Angst als iets slechts gezien. Angst is wat je in je jeugd voortdurend hebt ervaren. Dit was jouw keuze lieverd. Om ten volle de Angst te ervaren zodat je kunt leren wat Liefde is.

Maar je hebt juist je afgekeerd van de schaduwzijde van de Angst.  En ook in je praktijk merk je dat. De mensen komen niet om dat je de Angst wegstopt. En dat is juist voor je klanten ook voelbaar. Het geeft ze niet de ontspanning en liefde die ze zoeken. Maar ze merken wel dat die puurheid en zuiverheid in je zit. En dat is wat je mag gaan ontwikkelen lieve Anita.

En de kaart die je net hebt getrokken: Tijd om te beslissen… is een hele intense boodschap. Iets wat je nu hebt opgepikt… En wij je helpers zijn súper trots dat je dit begrijpt…er zullen maar weinig zielen zijn die dit kunnen begrijpen… maar we gaan je wel vragen nu deze boodschap uit te typen en door te geven. Heb vertrouwen dat we dit met de allergrootste zuiverheid en puurheid zullen doen.

Het is Tijd om te Beslissen Lieve Anita, lieve ziel. Wil je je kennis over Angst en Liefde op Aarde uitdragen. Zodat er meer zielen zullen zijn die daarvan leren. Of wil je dit vanuit lichtwereld doen?

Je hebt een keer voor de keuze gestaan. Toen je bijna aan de andere kant was heb je die keuze ontvangen. Maar je hebt toen niet de keuze kunnen maken of niet zo stevig als zuiver zou zijn. En daarmee kwam je terug op Aarde met een been op Aarde en een been in de Hemel. En dat geeft instabiliteit, wiebeligheid en onzekerheid en Angst.

Dus lieve Anita: Het is tijd om te beslissen… tijd om Ja te zeggen tegen wat je kiest….

IK KIES:

Ik kies leven hier op Aarde. Ik kies om dienstbaar te zijn aan de zielen op Aarde die in Angst leven. Als ze hulp vragen en hier komen omdat ze dat voelen, ben ik er.