6. jan, 2021

Jasper / Kasper

Ik heb net een healing/ meditatie geluisterd. We gingen naar een tempel. Je was erbij hè Jasper? Op deze 14 e geboortedag van jou. Voor ons is dat een gedenkwaardige dag. Ik voelde je net bij me. Je bent zo vrolijk en blij. Je sprong rond en maakte radslagen. Ik werd zo blij.

Ja lieve mama, ik was erbij. Ik vind het zo fijn om jullie blij te zien. Ik vraag jullie ook vandaag vrolijk te zijn. Voel mijn energie en aanwezigheid. Vanmiddag is het perfect om mijn geboortedag te vieren. Voor mij voelt het als een blije dag. De dag dat ik eerst door een zwaar stuk mocht gaan en daarna verlost ben van een heleboel zwaarte. Het opende de weg om verder te gaan. Verder te gaan in mijn proces. En nu is dat op een mooi level mama. Ik ben nu Gids. Ik mag mensen op Aarde in deze tijd begeleiden. En ik mag beginnen met jouw mama. Ik ben nu altijd bij je. Ik ben maar een gedachte bij je vandaan. En weet dat ik zoveel Liefde en Dankbaarheid nu naar je uitstraal. Liefde voor jou omdat je me in je buik liet komen. En Dankbaarheid omdat je met zoveel Liefde hebt gedragen. Dankbaar dat je de kracht gaf om verder te gaan. Dat je mij kon loslaten en dat je me de ruimte gaf.

Weet dat we samen zulke mooie dingen aan doen. Je mag aan iedereen laten zien mama, dat de dood geen einde is. Dat je als ziel verder gaat. Als energie. Dat je dan verlost bent van pijn en emoties. Het is je gewoon niet voor te stellen. Het is alleen maar Liefde & Licht. Ook jij mama zult ooit zover zijn dat je voor eeuwig in deze prachtige energie of veld kan zijn. Ik ben er voor je mama en ik zal er altijd en eeuwig voor je zijn. In dit leven mag je leren om angsten los te laten. Angsten om te laten zien wie je echt bent. Die angst is heel oud hoor. Maar niet onterecht. In vele levens mocht je jezelf niet zijn en als je het toch deed werd het keihard afgestraft. Deze angst zit diep maar gaat steeds meer los. Je bent zo sterk en dapper en krachtig mama en het gaat je lukken.

Deze periode mag je bijkomen en even helemaal naar binnen keren. Om jezelf, je ziel weer te voelen en te horen. Deze periode zal de eerste 2 maanden ongeveer zijn van dit jaar. En daarna mag je weer vol gas gaan met je plannen. Dus gebruik deze maanden om te mediteren, te schrijven, boodschappen te ontvangen van mij.

Daarna ben je klaar om met mij samen boodschappen te gaan schrijven. Het zal steeds meer in een flow komen. Dus geef je er maar aan over. Het is goed. Het is veilig. Het is. Het is Liefde & Licht.

Vanmiddag ben ik weer bij mijn feestje!! Dank je lieve mama.

Amen