7. aug, 2020

Boodschap van Gids Andere

Goedemorgen Anita, ik ga je even een compliment maken. Wat ben je een doorzetter. Heel erg knap. Ondanks je volle drukke hoofd doe je er alles om je beter te voelen en te doen waarvoor je hier op aarde bent. Kijk eens naar de tekening die je hebt gemaakt. Het roze wezen heeft geen handen. Het is met de polsen aan elkaar gebonden. Zijn helende handen zijn gebonden. Er kan nu even niks mee gebeuren. Eerst mag de zwaarte uit het hart gebied druppelen. Dit gaat over jouw lichaam lieve Anita. Je hebt hele fijne helende handen. En dat weet je als sinds je een klein meisje bent. Denk maar eens terug aan de tijd dat je nog bij je vader op schoot zat. Dat je je handen in zijn pijnlijke nek legde. Je zachte energie gaf ontspanning en troost. Je liet je leiden door je gevoel en dat was goed lieverd.

Wees niet bang dat je daardoor op de plek van je moeder bent gaan staan. Dit was zoals het was. En het was goed. Alles was goed. Alles is gebeurd om jou te doen laten inzien welke richting je op mag gaan. Met welke intentie je prachtige ziel naar de Aarde is gegaan. Vele levens heb je je helende energie ingezet Maar steeds weer werd je dat niet in dank afgenomen. Menig leven is niet op een hele zachtzinnige manier geëindigd.

Lieve Andere, goeiemorgen. Zo, wat een stroom aan informatie. Ik kan het bijna niet bijhouden met typen. Nu weet ik wel waarom ik zo goed heb leren typen. Dat scheelt een stuk. Maar ik wil heel graag dat de informatie wat geleidelijker en rustiger naar me toekomt. Je bent een prachtig wezen en ik ben ook ontzettend blij met dit contact. Ik ben zo blij omdat ik als kind zo bang was voor alle energieën die ik merkte. Ik heb me afgesloten en klein gemaakt. Maar dat is verleden tijd. Nu kan ik mezelf beter afschermen en vragen om hulp. Wat wil je me nog meer vertellen? Wat is belangrijk nu?

Adem maar even diep door. Voel je voeten op de grond. Voel hoe de energie uit je hoofd naar je voeten gaat en de aarde in gaat. Laat het maar gaan lieverd. Het is goed. De aarde vangt het met liefde op en transformeert het naar wit puur zuiver kristallijne licht.

Ja heerlijk he. Nu ben je rustig. En zit je als het ware in het midden van de storm. Het stormt nu in de energie op aarde. De aarde is door het heelal aan het gaan en komt morgen aan bij de Leeuwenpoort. Op 8 augustus 2020. Dit zal een bijzonder dag zijn. Wees er maar rustig onder. Je wordt geholpen door al je spirits lieverd. Laat het maar gebeuren. Geef je eraan over.

Verder ook wel belangrijk dat je heel veel rust neemt. En laat anderen maar denken wat er ze ervan mogen denken. Het gaat heel goed met je. Zeg dat maar een paar keer tegen jezelf, nu.

En wat je net zag in de tekening klopt. De zwaarte (het zwarte) loopt uit je hart zo naar de Aarde. Je hart huilt al het vuil eruit. Je handen zullen loskomen van de binding en je zult je handen weer mogen gebruiken voor healing. Want weet je nog hoe ongelofelijk blij je hiervan wordt? Ja precies, voel het. Laat het je hart verwarmen. Laat je hart maar stralen. Vrees het donker niet. Laat de stralen de zwaarte omringen. De zwaarte smelt naar de aarde en jij bent Licht.

Oh lieve Andere, wat ben ik hier blij mee. Dit is wat ik nodig had. Ontzettend bedankt. Ik ga zeker in mijn kracht blijven staan en mijn licht laten stralen. Zodat ik een licht ben voor anderen. Voor mensen die het kunnen gebruiken en die het kiezen. Mensen die het niet kiezen is ook goed. Ik ga die mensen niet pushen. Ik laat het los. Ik ben lief voor me zelf en daardoor ook voor anderen.

Dank je wel lieve Andere.

In Liefde & Licht

Anita