21. mrt, 2019

Dankbaarheid

Is er een boodschap van het Blauwe Genootschap voor de mensen?

De mensen maken zich allemaal heel erg zorgen… voor ons zijn deze zorgen zichtbar in zwarte wolkjes boven de hoofden… ze maken zich zorgen dat het niet meer goed komt. Dat er oorlog komt dat er ongeregeldheden komen… en die angsten drijven de mensen tot beslissingen die niet vanuit de liefde, vanuit het hart wordt genomen…

Gaia is een planeet van stof… van aarde planten, steen en vloeibaar steen. Maar op het niveau dat de meesten van jullie niet kunnen zien, heeft Gaia een bewustzijn. Ze heeft een vrouwelijk bewustzijn.... Bij het ontstaan van deze planeet was het een bruisende stralende ontzettend hete bal in de ruimte. Ontembaar en woest… gedurende lange tijd is de planeet afgekoeld. En op dat moment is er besloten dat het bewustzijn van Gaia zich zou verbinden met de planeet. Deze planeet die zich in de 3 D bevindt. Er ontstond en unieke situatie. Een planeet in de 3 D. Gaia heeft samen met ons en heel veel andere lichtwezens en vanuit de Bron de aarde voorbereid zodat jullie zielen zich hier op aarde konden incarneren.  De eerst tijd leefden de mensen in harmonie met de aarde, met Gaia. Ze leefden van wat de aarde voorbracht. Op dit moment leven mensen in een snelheid. Ze zien niet meer hoe prachtig de natuur nu eigenlijk is. Ze vergeten dankbaar te zijn wat Moeder Aarde allemaal voor ze doet. Moeder Aarde ruimt het afval op, wat jullie produceren. Moeder Aarde heeft bomen die de lucht die jullie uit ademen zuiveren. Jullie kooldioxide is een afvalgas en de bomen zetten dit weer om in zuurstof. Zie hoe mooi dit systeem in elkaar zit. Zie hoe mooi dit alles is.

Ik roep de mensen op dankbaar te zijn naar Moeder Aarde. Dankbaarheid is een prachtige energie die vanuit jullie harten naar Moeder Aarde kan stromen. Moeder Aarde kan met deze energie de het aardoppervlak reinigen, de lucht reinigen. Dit is ook hard nodig. Jullie water en lucht mag zuiverder worden zodat ook de lucht en het water zuiver kan worden.

Zo streven wij naar een prachtige planeet. Een prachtige plek waar de mensen in harmonie, vrede en liefde kunnen wonen en groeien. Groeien als ziel naar het Licht.

Lieve mensen, spreek elke ochtend en elke avond je dank uit aan Moeder Aarde. We hebben respect voor alle geloven en religies. De mensen kunnen ervoor kiezen deze dankbaarheid aan de gebeden toe te voegen.

Wie doet er mee?