12. mei, 2016

Tekst

 

 

Lieve mensen,

De eerste channeling van Moeder Maria… ik ben er voor jullie allemaal… ik ben hier in het licht en kan iedereen helpen. Vraag hulp als je wil! Dan kunnen ik en de Engelen voor jullie gaan creëren. Ik ben de moeder van de engelen. Ik ben meer dat de moeder van Jezus. Dat is wat de kerk er van heeft gemaakt.

De helende energie is zo krachtig!!! Vraag om hulp en ik zal er zijn. Gewoon vanuit je eigen veilige thuis. Maar ook in jullie land en vlakbij zijn er zo veel mooie plekken waar je naartoe kan gaan. Kom en geniet!! Voel de energie en laadt je weer op… Er zijn geen beperkingen.. er is energie in overvloed… dus VRAAG!!!!

En als je last hebt van beperkende gedachten… gooi ze aan de kant!!! En vraag mij om hulp…  Wij hier in de lichtsfeer zijn er altijd.. wij hebben geen beperkingen van een aards lichaam. We zijn nooit moe, we hoeven niet te rusten of te eten.  Wees lief voor jezelf en anderen.. Laat het licht toe in je hart.. en zend dit licht vervolgens naar de mensen die het licht nodig hebben. Het zijn heftige tijden en de negatieve zware energie hoeft er niet meer te zijn! Je hebt de keuze om voor het licht te gaan kiezen… Vraag om hulp aan anderen. Je zal zien dat er hulp is uit onverwachte hoek… heel veel mooie zielen zijn er nu op de Aarde om de mensen bij te staan…

Open uw harten en ontvang….

Amen