Blog 1

27. jan, 2020

Blog 1: Hoe maken we de Aarde een stukje mooier?

Vandaag heb ik gewandeld in het Lage Bergse Bos. Dit was tot voor kort een heerlijk gebied in Bergschenhoek. Het is een bosrijk gebied met veel water, en een kudde schotse hooglanders. Zo vaak als ik kan ga ik daar wandelen. Vooral door de weeks als het heerlijk rustig is.  Het is ook nog eens lekker dichtbij dus is een heerlijke uitvalsbasis om even lekker de natuur in te gaan.

Maar het kostte me vandaag veel moeite om positief te blijven. Het eerste wat ik zag toen ik uit de auto stapte, was een heel kaal stuk, met nog maar een enkele boom. Het voelde eenzaam. Er is namelijk een schimmelziekte, de Essentaksterfte, onder de Essen ontstaan. En uit voorzorg worden de Essen in het gebied gekapt. En het zijn er heel veel. Het ziet er nu kaal en troosteloos uit.

Ik zette me er overheen en ging met een positieve instelling weer verder. En daar stond aan de begin van het pad een bord. Het bord gaf aan waar er wordt gewerkt aan de A16. Een heel stuk van het gebied is opgeofferd zodat de verbinding A13/ A16 er kan komen. Ja want de economie moet wel doorgaan natuurlijk en met deze verbinding lossen we files op en gaat alles sneller. Ik werd nu toch wel een beetje opstandig. Waarom moeten we sneller en sneller? Vergeten we dan niet een heel belangrijk iets? Dat dit ten koste gaat van de natuur en dat wij mensen de natuur ook heel hard nodig hebben?

Ik ging niet verder mee in deze gedachtegang en liet mijn ogen dwalen naar het moois wat er wel was. Ik liet mijn voeten gaan, waar ze wilden gaan. Wel gaf ik de opdracht dat ik ongeveer 3 kwartier wilde lopen. Ik wilde ondanks wat ik had gemerkt eerder, genieten!! Genieten van de rust, de natuur en de energie die ik ervan krijg. Want ja, als sensitief persoon, heb ik het nodig dagelijks in de natuur te zijn. Daar kan ik mezelf zijn. Daar kan ik voelen dat ik een onderdeel ben van de natuur. Ik voel me dan verbonden met alles. Dat geeft me iedere keer weer een heel blij gevoel. Een gevoel dat ik leef en er mag zijn! De bomen, de vogels, het water. Het is er gewoon. Het heeft geen oordeel, het geeft geen zwaarte. En ook vandaag gebeurde dat. Ik liet me dus leiden waar mijn voeten wilde gaan.

Ik liep door een stuk waar nog geen bomen waren gekapt. En mijn blik werd als vanzelf naar een boom getrokken. Ik ging van het pad af en liep tussen de bomen door. Ik kwam bij de boom en boog mijn hoofd. Ik vroeg in mezelf, mag ik mijn handen op je stam leggen? En ik kreeg een ja, dus ik legde mijn handen zachtjes aan weerszijden van de stam. De ja voelt voor mij als een prettige tinteling aan de achterkant van mijn hoofd. Langzaam zakte ik met mijn voorhoofd tegen de stam, die was bedekt met zacht mos. Ik voelde energie stromen via mijn handen. Mijn handen en voorhoofd gingen tintelen. Ik kreeg een onrustig gevoel in mijn hoofd. Ik vroeg me af: Van wie is deze onrust? In een flits zag ik een beeld van een netwerk van bomen. Ze waren via hun wortels met elkaar verbonden en konden zo communiceren. Ik wilde helpen en vroeg om energie vanuit de aarde. Ik voelde energie stromen doordat mijn voeten gingen tintelen. Dit gevoel ging omhoog via mijn benen, romp, armen & handen. De energie ging via mijn handen naar de boom. Langzaam werd de onrust minder. De energiestroom werd minder. Toen ik mijn handen kouder voelde worden, liet ik de boom weer los. Ik bedankte de Aarde. Ik fluisterde nog even: de mensen die hebben besloten een groot deel van jullie te kappen weten niet beter. Maar jullie zijn sterk, het komt goed. Ik zal een stuk schrijven om mensen hiervan bewuster te maken.

En daarom schrijf ik deze blog!! Het netwerk van bomen is sterk genoeg om ziektes te overwinnen. Ja dat denk ik echt! Ze hebben alleen tijd en ruimte nodig dit ook gezamenlijk te doen. De bomen zijn samen met de Aarde krachtig genoeg dit te overwinnen. Wij mensen hoeven hier geen interventies te plegen. We mogen leren dit over te laten aan de natuur zelf. De Aarde is niet alleen een planeet, het heeft ook een eigen bewustzijn. Ik noem dit Moeder Aarde. En Moeder Aarde is enorm krachtig. Als wij met respect met Moeder Aarde omgaan, kunnen we er met zijn allen een prachtige wereld van maken. Wij mensen mogen en móéten ons hier bewust van gaan worden. Wij leven als gasten op de Aarde. Wij leven van de lucht en de grond. Dan is het ook van het grootste belang dat we de lucht en de grond gezond houden. De bomen houden de lucht gezond door CO2 op te nemen en zuurstof af te geven.

Het is nu tíjd om hier bewuster mee om te gaan.

Ik hoop dat ik met deze tekst jullie aan het denken zet. Daarbij doe ik een oproep: Als je bij alles wat je doet en besluit je afvraagt of je daarmee met respect met de Aarde omgaat en of dit bijdraagt aan een gezondere lucht en bodem, is het al een prachtige eerste stap. Welke bijdrage kan jij zijn?

                                       

17. nov, 2019

Ik schreef deze tekst terwijl ik aan het werk was tijdens het eten. Ik kon niet anders dan gaan schrijven. Mijn kruin tintelde en dat is voor mij het teken dat ik mag schrijven. Dan is er informatie die ik gevraagd heb. De vraag was: Ik wil NU de energie doorkrijgen van de blauwe straal. Wat doet dit met mij?

De blauwe energie is hoog frequente energie. Daarom stuiter je nu ook zo lieve Anita. Je bent nu zo hyper omdat er grote hoeveelheden informatie doorkomt. Dit mag je helemaal voelen. Laat het maar toe. Het is goed. Alles is goed. Je hoeft nergens bang voor te zijn meisje. Voel maar hoe je nu heel snel weer in je lijf zakt. Hoe snel je je weer lekker voelt. Laat alles en iedereen maar even los. Wees niet bang voor wat anderen misschien gaan zeggen. Dit is helemaal voor jou. Na het schrijven, is het aan jou wat je ermee doet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tussendoor kwam er een klant die klaagde over pijn. Ik heb hem aangeraden een massage te doen met warme olie. Het was een donkere man die het heel koud had. Ik heb ook verteld dat ik ontspanningsmassages geef en hem mijn kaartje gegeven. Dus ben benieuwd!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Blij he, word je hier van. Dit is wat afstemming & het loslaten van angst met je doet. Laat het nu echt maar gaan. De angst mag je laten zakken. Via je voeten, laat het maar de Aarde in zakken. Moeder Aarde neemt het met liefde op. Zodra je echt alle angst weg laat stromen, gaan je boodschappen steeds zuiverder worden. De angst komt nu extra omhoog om te kunnen worden losgelaten. Het is helemaal goed. Het blauwe licht of zo je wil de blauwe straal is hier om je te helpen. Dat mag je echt aannemen. Je hebt je bang laten maken door de meningen van andere mensen. Door te geloven dat het dwingend is wat wij doen. Maar dat is niet zo lieverd. Het is veilig, het is liefde, het is puur, het is zuiver. Zuiver & puur. Laat het maar gebeuren. Het is allemaal goed.

Nu heb ik zin om de blauwe energie te gaan tekenen.

Dat kan, maar doe rustig aan. Brand je zelf niet op. Doe het stap voor stap. Het is goed.

 

 

 

26. sep, 2019

Ik kijk nu naar buiten en het regent weer… de lucht is grauw en het is benauwend. Ik ga naar buiten naar de supermarkt. En daar in de rij gebeurd het. De mensen hebben klagen over het weer. Dat het zo donker is. En je ziet het aan de gezichten. Mensen zijn geirriteerd.

Maar lieve mensen, het kan ook anders! Hoe leuk is het om in de regen te lopen!! De regen verfrist je gezicht. Het spoelt het stof weg. Laarzen aan.. lekker zingen… plassen stampen en plezier maken!

Na een regenbui ruikt het zo lekker buiten. Alle is weer opgefrist. En als de zon dan weer doorbreekt, glinsteren de druppels als diamantjes. Alles ziet er helderder uit.

Zo maak je van een donkere dag een lichte dag. En zo kan je het ook doen met je humeur. Wordt je naar wakker? Schud dan dat gevoel van je af. Neem een douche en laat de zware energie van je afspoelen. Zet een lekker muziekje aan en zing lekker mee. Zo kan je ook alles van je af zingen. En een huilbui kan ook even lekker opluchten…

En jij wat doe jij om de bui de baas te worden?...

 

5. jul, 2019

Doe nu eens niet je best voor een ander uit angst dat je niet goed genoeg bent. Je bent goed, prachtig, krachtig & liefdevol. Je doet het prima. Het hoort allemaal bij het proces. Laat het maar gebeuren. Je bent aan het ontluiken. Als een mooie rode roos.

Van wie krijg ik nu informatie?

Van Maria Magdalena. Je mag jezelf laten zien. Geloof in jezelf en je spirits. Je kan het, wil het en mag het. Laat al die anderen maar denken, praten. Jij mag zijn wie je bent. De wereld en de mensen hebben je nodig.

Lieve lieve schat. En het is heel menselijk als je je af en toe klein voelt. Dat is het kleine kind in jou wat aandacht wil. Je hoeft je tegenover andere mensen en ten opzichte van je spirits niet meer klein te maken. Dat patroon heb je niet meer nodig. Geef dat maar aan Moeder Aarde.

Oefening: houd je handen hoog en tel tot 12! Bij 12 sla je je handen naar beneden. Alsof je natte handen hebt en deze droog wil slaan. En je zegt erbij: Bij 12 sla ik alles wat we me niet meer dient weg en geef het terug aan Moeder Aarde.

Zo dat geeft rust. Dank dank dank. En schaam je niet deze tekst te delen. Laat anderen maar vinden wat ze ervan vinden. Dit is informatie wat jij als kanaal doorkrijgt. En al is er maar 1 ander mens door geholpen of geïnspireerd. Geïnspireerd om ook te gaan schrijven. Dan is het al heel erg waardevol. De wereld, de mensen, de zielen en Moeder Aarde hebben dit soort informatie nodig. En jij hebt de gave deze informatie te kunnen ontvangen en delen.

Alles wat je tot nu toe hebt ervaren, was om deze gave te ontwikkelen. Het was om jou als kanaal te vormen. Dus lieverd laat het idee los dat je teveel open staat. Dat je je af moet sluiten.

Ga eens spelen met deze gave. Merk en leer hoe je het kunt toelaten. Hoe je kan filteren en hoe je rust kunt inbouwen. Spreek met je spirits en begeleiders af wanneer je wilt ontvangen. En spreek af wanneer je rust wilt. Je kan en mag dat zelf trainen. Vraag mij en Kasper hierbij om hulp.

Dit is genoeg voor vandaag. Iedere keer als je schrijf, zet een intentie. Wil je een boodschap, zo ja voor wie?

Dank je wel lieve Anita.

Dank je wel Maria Magdalena. Dank dank dank Amen.

27. jun, 2019

Boodschap van de collectieve bomenziel

Ontvangen door: Anita van den Bulk-Kaiser / Via Akaija op 27 juni 2019

Tijdens het schrijven in mijn dagboek toen ik bijna wilde stoppen, bleef mijn hand als vanzelf doorgaan met schrijven en veranderde het handschrift. Dat is een teken dat er een boodschap is voor ons. Dit keer van de bomenziel. Dat is een collectieve energie/ veld waarin de bomen allemaal in de energie met elkaar zijn verbonden.

Goedendag Aardbewoners,

Wat is deze verbinding heerlijk & fijn. Wij willen graag informatie doorgeven voor de mensen in jouw omgeving. Wees niet bevreesd dat mensen het niet begrijpen. Voor velen van jullie is dit soort communicatie nog niet te bevatten. Het geeft angst. Het is angst voor het onbekende. Angst voor monsters. Dat is wat jullie hebben meegekregen bij het kijken naar films en boeken. Vooral de films waar wij bomen kunnen lopen en praten. Dat geeft ons veel plezier maar is niet wat wij zijn.

Wij bomenzielen zijn vredig & liefdevol. Wij zullen nooit bewust angst verspreiden. Wij zijn op Aarde om alle bewegende wezen te voorzien van zuurstof. Zodat jullie kunnen ademen, bewegen, spelen & genieten. Want zo is het leven hier op Aarde bedoeld. Jullie mensen denken zoveel. Wij zien volle hoofden en zwarte wolkjes boven jullie hoofden.

Als jullie wandelen langs ons bomen, hebben jullie geen aandacht voor ons. De aandacht zit vaak in jullie hoofd. Of in jullie telefoon. Weet, lieve Aardbewoners, dat jullie mogen genieten van onze schaduw om af te koelen. Van onze stammen om tegen te zitten. Van onze sapstromen om energie los te laten, om piekergedachten los te laten. Van onze groene bladeren die zo prachtig glinsteren tegen een blauwe lucht. Van onze zuurstof die gewoon als vanzelf in de lucht komt. Jullie mogen meer genieten van ons.

En ook mogen jullie je mond & stem gaan gebruiken. Je hebt gezien dat in jullie omgeving er steeds meer van ons worden gekapt & verwijderd. En helaas wordt dat gedaan uit angst. Angst van jullie dat ziektes zich verspreiden. Maar dat is niet nodig. Wij zijn als collectief in staat om de ziekte te overwinnen. Dit zal ons sterker maken en de volgende keer dat de ziekte komt kunnen we dit beter aan. En het geeft ook weer ruimte voor nieuwe bomen. Het is een kans om te veranderen en om ons aan te passen aan het veranderende klimaat. Jullie doen het met de beste bedoelingen. Maar het zomaar zonder aandacht & gevoel een aantal van ons verwijderen is intens.

Wij roepen jullie op. Laat ons staan en vertrouw op ons.

Vertrouw op de kracht van ons.

Vertrouw op de kracht van de natuur.

Vertrouw op de energie.

Ok het gaat misschien niet snel maar in het tempo van de natuur. In het tempo van Moeder Aarde. In het samenspel van alle energieën. De planten, de dieren, de aarde, de maan, de zon en de sterren.

Wij collectieve bomenziel roepen jullie op!

STOP met verwijderen van ons bomen. Jullie hebben ons hard nodig. Minder van ons betekend, minder zuurstof, meer last van de luchtvervuiling, meer last van aandoeningen aan de luchtwegen. Meer geld wat aan gezondheidszorg besteedt moet worden om beter te worden. Maar onze zuurstof & schaduw, steun & energie is gratis!

Dus STOP met kappen. Het is genoeg zo. Deze boodschap zal overal verspreid worden.

Lees & doe er iets mee!

We zijn dankbaar voor het kunnen communiceren via een menselijk kanaal.

We zijn dankbaar voor de verbinding.

Amen

De collectieve bomenziel.