26. jan, 2021

Boodschap van Moeder Aarde

Vanmorgen tijdens mijn ochtendritueel trok ik een kaart. Ik kreeg er deze boodschap bij door:

Een boom met een gezicht. Water stroomt eruit. Bomen kunnen niet praten. Spreek of schrijf voor de bomen. Hoe blij ze zijn door de schone lucht, hoe blij de vogels zijn met de zuivere lucht.

Dat je gisteren tijdens je ochtendwandeling al die vogels hoorde in de bomen. Genieten van de warmte zon en op zoek naar voedsel. De natuur herstelt nu wij mensen binnen zijn. We zijn even buiten spel gezet. We mogen in de veiligheid van onze huizen gaan schrijven en tekenen wat we voelen.

De natuur is ook waar wij bij horen. We helpen zo de aarde te herstellen. De aarde zal schoner en mooier worden. De lucht is schoner dus minder kans op COPD of andere longaandoeningen.

Het water wordt schoner, de vissen worden schoner. We eten gezondere vis en krijgen daarom minder schadelijke stoffen binnen. Schadelijke stoffen die ook weer ziektes kunnen veroorzaken. En we worden dus minder ziek. Hoe mooi is dat!! Dat scheelt de ziekenhuizen heel veel kosten en zo werkt dit prachtig door.

Dus tegen iedereen die zo aan klagen is, en negativiteit verspreid. Stop met klagen!

Mijn favoriete uitspraak de afgelopen dagen:

Niet klagen maar dragen en bidden om kracht.

En hou je niet bidden? Dan kan je misschien visualiseren. Visualiseren hoe jouw ideale Aarde er volgens jou uit zou zien. Wat wil je? Waar verlang je naar? En als je daar dan heel veel Liefde naar toestuurt? Wat zou dat dan voor ongelofelijke krachtige positieve boost geven?

En hou je niet van visualiseren? Schrijf een liedje, gebruik jouw bijzonder talen wat je bij je geboorte is meegegeven!! Waar word jij nou ongelofelijk blij van? Waar zit jouw goud?

Mijn goud zit in het zichtbaar maken van de mooie kleuren en wezens die ons Universum bewonen. Zichtbaar maken voor iedereen die het maar wil zien!! Je kunt kennismaken via een tekening van je Gids.

In de webshop kan je makkelijk bestellingen plaatsen, maar mailen mag ook!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

 

31. dec, 2020

Lieve mensen,

Ik ben Moeder Aarde. Het bewustzijn van de planeet waarop jullie nu leven. De Aarde is mijn lichaam en mijn Geest is een energie. De energie is vrouwelijk en ik word vaak afgebeeld als een vrouw in blauw en groen. Mijn energie is pure Liefde en ik wil samen met alles en iedereen op Aarde werken aan een prachtige planeet waarop mensen en dieren en alles en iedereen in liefde en licht kan zijn hier. Dat jullie zielen hier indalen in lichamen en dat jullie daardoor groeien.

De afgelopen eeuwen zijn jullie vaker geïncarneerd. En steeds hebben jullie levenslessen doorlopen en zijn jullie gegroeid. De planeet is omringd door een raster van energielijnen, ook wel de matrix genoemd. Deze matrix wordt vaak negatief over gepraat, maar het is een matrix wat wel door jullie zielen gezamenlijk is gekozen. Dit raster houdt jullie in de derde dimensie. De intentie van jullie was om deze matrix te verlaten. Door energieën van buiten dit zonnestelsel zijn jullie langer in de matrix blijven zitten. Nu er steeds meer mensen bewust weten en deze matrix ook ervaren, is er voldoende energie vrijgekomen om een nieuw raster van energielijnen te maken. Dit raster brengt mij, de planeet en jullie naar de vijfde dimensie. Dit raster is er al. Het is aan eenieder zelf de vrije keuze om hierin te stappen. Om de oude matrix vaarwel te zeggen en de nieuwe matrix te omarmen.

Vandaag merk ik dat veel mensen terugkijken op het afgelopen jaar. Ik merk veel energie die zwaar aanvoelt. Het drukt zwaar op mij. Mensen zijn niet tevreden over hoe het nu gaat. Maar weet dat dit door de natuur is ontstaan. Het virus heeft jullie wakker gemaakt. Het zegt eigenlijk: Dit virus maakt jullie ziek, maar er is iets aan te doen. Als jullie gezond en sterk zijn, wordt je er niet ziek van. Het virus geeft juist een boost aan je immuunsysteem zodat je verder kunt groeien.

Een ziekte doormaken maakt je lichaam sterker. Het zorgt ervoor dat oude vervuiling in je lijf wordt opgeruimd. Dus met vechten tegen wat natuurlijk is. Het dient niet jullie hoogste goed. Het ziek zijn heeft als functie je lichaam schoon te maken. Het maakt ook je energielichamen schoon. Als je niets anders kan dan rust nemen, ervaar je wat er nog in je systeem aanwezig is aan oude patronen. Deze laatste dag van het jaar is bij uitstek geschikt om terug te kijken. Wat heeft deze periode je gebracht? Kijk er eens met een positieve blik naar? Waar ben je anders over gaan denken? Ben je meer naar buiten gegaan? Ben je gezonder gaan eten?

Kijk vandaag of de komende periode eens hoe je dit in 2021 door kunt trekken? Hoe kan je goed voor jezelf zorgen? Zijn er misschien andere mogelijkheden?

Lieve mensen, open uw ogen en zie de waarheid. De waarheid die leeft in je hart. Want jullie harten kloppen met het ritme van mijn hartslag. Voel maar….. Als je echt met je voeten op de aarde staat en mijn ritme kunt voelen. Dan kom je helemaal hier thuis op aarde. Ook mensen die zich spiritueel hebben ontwikkeld mogen dit meer doen. Met de voeten stevig op de grond, het ritme van mij voelen en met het hoofd verbonden met het Universum.

Dan zullen we gezamenlijk gaan evolueren naar een nieuwe wereld. Dit zal niet van de een op de andere dag zijn, maar het zal stap voor stap gaan. Eerst zal er in 2021 nog veel oude en zware zaken naar boven komen. In het nieuws gaan jullie nog veel zwaarte lezen. Hou het nieuws wel bij, maar doe het met mate. Zorg goed voor jezelf!!

Dan en alleen dan gaan we gezamenlijk evolueren naar die nieuwe wereld!! Dat nieuwe wereld er komt staat vast. Alle tijdlijnen gaan daarnaartoe. Alleen hoe en hoeveel tijd is aan ons!! Help mij, help elkaar naar de nieuwe wereld. Een wereld waar iedereen kan leven in vrede en liefde. Met voldoende gezond eten en drinken en een dak boven zijn of haar hoofd. Een wereld waar eenieder kan doen waar zijn of haar hart van gaat zingen!!

Lieve mensen ga mee op deze fantastische reis.

Amen

 

26. jun, 2020

Back to nature…

Vanmorgen heerlijk gewandeld!!!

Ik liep langs een fietspad waar normaal hoog gras met bloemen staat. En nu hadden ze gemaaid. Maar wat me opviel:  Ik zag denk ik wel 40 witte vlinders. Zo mooi, zo geweldig.. maar ze waren wel onrustig en zoekende. Even ging ik stil staan en stuurde ze een plaatje van de tuinen aan de overkant. Daar zag ik wel veel bloemen!

Dit benadrukt voor mij dat het zo belangrijk is voor behoud van de natuur en de insecten dat er voldoende bloemen komen. Nu heeft hier de Gemeente het maaibeleid al aangepast en wordt er veel later dan voorheen gemaaid. Maar het kan volgens mij nog veel beter!

Dus mensen, zet zoveel mogelijk bloemen in je tuin of op je balkon. Ook al is het maar een kleine ruimte, zet er wat neer! We hebben namelijk de insecten heel hard nodig. Insecten zorgen voor de bestuiving van de bloemen en zorgen ervoor dat onze gewassen daardoor vrucht gaan dragen. Ook de landbouw heeft insecten heel hard nodig.

Welke bloemen ga je de komende tijd in je tuin zetten?

25. jun, 2020

Lieve allemaal,

Peinzend zit ik hier in mijn praktijkruimte en ik overdenk wat ik zag afgelopen week. En ook denk ik terug aan de gesprekken die ik had afgelopen dagen.

De rode draad die ik daarin zie, is vooral de onzekerheid bij jonge mensen. Mensen zo tussen de 10 en 20 jaar. Ik zeg bewust mensen. Ik zie het ook als mensen. Alleen hebben ze nog een onvolgroeid lichaam. Maar stuk voor stuk zijn het prachtige mensen. Op weg naar volwassenheid.

Maar wat ik merk en zie bij deze kinderen is een soort gelatenheid…  Een gevoel van, we zijn het kwijt! Wat is nou de zin van het leven? Wat doe ik hier nu eigenlijk? Ik mag zoveel niet, want het is niet veilig!! Ik mag niet sporten, ik mag niet knuffelen, ik mag niet met te veel mensen bij elkaar. Ja wat kan ik hier nou nog doen? Dan blijf ik maar op mijn kamer. Ik ben toch klaar voor dit schooljaar.. Hier op mijn kamer is het lekker veilig. Kan niemand aan mijn hoofd zeuren. Dit is mijn eigen domein. Hier hoef ik gewoon even helemaal niks.

Want ik begrijp niks van die grotemensenwereld! Waarom moet ik zoveel kennis in mijn hoofd proppen. Kennis waar ik later toch niks mee ga doen. Waarom is er geen ruimte om te ontdekken wat ik leuk vind om te doen?

Ik zie het zoveel om me heen. Jongeren die met deze vragen in hoofd zitten. Waar de gedachten maar rond blijven malen. Sommige ouders kiezen ervoor om hulp te zoeken. En dan krijgen deze kinderen een diagnose. Dat is prettig voor de ouders en de mensen eromheen. Ze begrijpen beter wat er aan de hand is en kunnen erover praten en kunnen eventueel oplossingen aandragen. Je begrijpt wel over welke diagnoses ik het heb. ADHD, depressie, autisme enz.

Maar hebben we weleens aan ons kind echt gevraagd en geluisterd wat dit voor hem of haar betekent? Hoe voelt het zich eronder? Wat ik veel om me heen zie en hoor, is dat de kinderen denken dat er iets mis is met ze. Dat ze ziek zijn. En dat idee, geeft nog meer negatieve gedachten over zichzelf. En eigenlijk voelen ze zich daardoor niet beter en niet gehoord.

Maar lieve mensen, volgens mij is er niets mis met deze kinderen!! Ze zijn alleen anders!! Hun hersenen werken anders. Daar is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en inderdaad is er gebleken dat deze kinderen anders prikkels verwerken. Maar hoe zou het zijn als we dit positief gaan gebruiken. Dat we gaan kijken wat deze kinderen nodig hebben? Ze pikken heel veel signalen uit de omgeving op. Sommige kinderen kunnen wel tot 8 km in de omtrek emoties en gedachten van andere mensen oppikken. Je kunt je voorstellen hoe vol het hoofd dan is! Logisch toch dat het kind zich afsluit om dit allemaal niet meer te hoeven merken?

En in deze tijd waarin zoveel gebeurd in de maatschappij is het voor deze kinderen nog lastiger. En wat nu? Wat kunt u uw kind geven, zodat het wat lichter wordt in hun hoofd?

Vanaf 7 juli bent u van harte welkom in mijn praktijk om een Bars sessie te ervaren. Een sessie maakt je hoofd lekker leeg. Je voelt je daarna op zijn minst alsof je een ontspanningsmassage hebt gehad. Maar het kan ook je hele leven veranderen. Een sessie van 1,5 uur is 66 euro. Mocht je na een week serieus niks hebben gemerkt of je omgeving heeft ook niks gemerkt? Dan is de sessie gratis. Je kunt een afspraak maken via e-mail: anitabulk@gmail.com

Tot snel in mijn praktijk.

Liefs Anita

16. jun, 2020

Vandaag was ik tegelijk met mijn dochter op de fiets gestapt. Zij ging naar school en ik deed wat boodschappen. Daarna heb ik nog een stukje gefietst. Gewoon om even heerlijk nergens aan te denken. Ik voelde de wind door mijn haren, en de wind langs mijn gezicht. Heerlijk! Ik genoot van de meerkoeten in de sloot die hun jongen aan het verzorgen waren. En er kwam zo’n vredig gevoel over me heen. Gewoon hoe simpel het leven eigenlijk is!!!

De natuur is zo mooi in zijn perfectie. Alles is op elkaar in gespeeld. De wind beweegt de bladeren van de bomen. De sapstroom wordt zo gestimuleerd. De bomen raken elkaar met hun kruinen en ze zijn samen. Ze zijn in energie met elkaar verbonden. Op het veldje in de buurt staan 2 bomen. En die nodigden mij uit tussen hun in te gaan staan. Het was echt een heel lekker gevoel die energie tussen de bomen te voelen. En ik mocht er zomaar tussen staan. Het voelde echt als samen. Samen de wereld een mooiere plek maken.

Deze boodschap is dan ook een oproep!! Mensen, blijf genieten van de natuur, ook nu je weer in de rat race mee gaat! Ook al is het maar een kwartier per dag. Even na je boodschappen een klein stukje om fietsen en even genieten en ontspannen. Dat is heerlijk om te ervaren en je dag is meteen zo anders!! Je voelt dat je onderdeel bent van de natuur. Dat je bijdraagt aan de cyclus. Het leven met de natuur is zo simpel. Als je stil wordt en even niks denkt en gewoon even aanwezig bent in de natuur. Tussen de bomen met je voeten in het gras, dan voel je het. Dit is zoals het leven is bedoeld. Verbonden met de natuur!!!!

Het was vanmorgen zo duidelijk voelbaar!! Er staat bijna geen wind. De natuur houdt haar adem in. Het is nu tijd dat WIJ mensen gaan beseffen dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben. Het is nu aan ons! Aan ons samen. Om te genieten van de natuur. Om onze energie met de natuur te verbinden. Om te beseffen dat wij zelf de oorzaak zijn, dat we lucht kwaliteit slecht is en dat er veel mensen daardoor longproblemen hebben. Tuurlijk je kunt er medicijnen voor slikken. Maar daarmee wordt de luchtkwaliteit niet beter! Tijdens de lockdown was het zo duidelijk merkbaar! Ik had veel meer lucht. Ik kon langer fietsen. En nu merk ik dat doordat het verkeer en het vliegverkeer weer op gang is, dat ik weer benauwder ben.

Mensen, word wakker! Het is zo simpel!! Ga genieten van de natuur. Wees dankbaar wat Moeder Aarde de afgelopen maanden heeft gedaan. Ze heeft alles op alles gezet om de rust periode zichzelf schoner te maken. De lucht, de bodem. Haar energie is daardoor aan het stijgen. Ben je gevoelig? Dan zal je dit zeker merken!!!

Ik kan het zeker merken. Als ik in een laan rijd, omringd door bomen dan word ik zo blij. Ik voel de energie en het netwerk hiervan. En dan rijd ik verder met een grote glimlach en voel ik in elke vezel van mijn lichaam dat ik me hier hard voor wil maken.

Ik wil zo graag dat mijn kinderen en hun kinderen enz. ook nog kunnen genieten van het leven op onze Aarde. Ook zei willen dat de aarde mooier wordt. Dat er plekken blijven waar kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen. Kinderen horen te kunnen spelen in de natuur. Maar hier in de buurt is er nauwelijks ruimte voor.

Vanmorgen was het fantastisch bij het veldje. Ik stond heerlijk geleund tegen een boom en voelde me één met de boom. De boom zorgt ervoor dat ik vertraag. Dat mijn hersengolven vertragen. En dat ik hoor wat de boom me wil vertellen. De boom gaf aan dat hij genoot van mensen op het veldje. Mensen die buiten aan het sporten zijn en genieten van de schonere lucht en de blauwe lucht. De boom vertelde me ook dat hij hoopt dat de mensen hiervan geleerd hebben. Dat ze meer mogen gaan genieten. Dat het rennen en vliegen helemaal niet nodig is. Dat de angst om buiten de boot te vallen helemaal niet nodig is. Kortom, de rat race is helemaal niet nodig. Als mens hoef je geen angst te hebben dat je zonder geld komt te zitten, dat je mee moet met de rat race om bij te blijven.

NEE!! Als je doet waar je blij van wordt, als je doet waar je hart een sprongetje van maakt, dan is de energie die je daarmee uitzendt zo positief dat je leven veel lichter gaat worden. Dus wees niet bang en SPRING!! Doe waar je blij van wordt en zie hoe alles gaat stromen. Dat je mensen ontmoet die hetzelfde denken. Dat je mensen ontmoet die je helpen. Dat je mensen ontmoet die je producten of diensten willen afnemen. Echt het kan!!! Laat je niet bang maken door het web van regels. Sta erboven en zie hoe alles veranderd!!

Lieve mensen dit was deze blog. Ik wens iedereen heerlijke hartverwarmende dag.

Liefs Anita & Spirits