17. nov, 2019

Ik schreef deze tekst terwijl ik aan het werk was tijdens het eten. Ik kon niet anders dan gaan schrijven. Mijn kruin tintelde en dat is voor mij het teken dat ik mag schrijven. Dan is er informatie die ik gevraagd heb. De vraag was: Ik wil NU de energie doorkrijgen van de blauwe straal. Wat doet dit met mij?

De blauwe energie is hoog frequente energie. Daarom stuiter je nu ook zo lieve Anita. Je bent nu zo hyper omdat er grote hoeveelheden informatie doorkomt. Dit mag je helemaal voelen. Laat het maar toe. Het is goed. Alles is goed. Je hoeft nergens bang voor te zijn meisje. Voel maar hoe je nu heel snel weer in je lijf zakt. Hoe snel je je weer lekker voelt. Laat alles en iedereen maar even los. Wees niet bang voor wat anderen misschien gaan zeggen. Dit is helemaal voor jou. Na het schrijven, is het aan jou wat je ermee doet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Tussendoor kwam er een klant die klaagde over pijn. Ik heb hem aangeraden een massage te doen met warme olie. Het was een donkere man die het heel koud had. Ik heb ook verteld dat ik ontspanningsmassages geef en hem mijn kaartje gegeven. Dus ben benieuwd!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Blij he, word je hier van. Dit is wat afstemming & het loslaten van angst met je doet. Laat het nu echt maar gaan. De angst mag je laten zakken. Via je voeten, laat het maar de Aarde in zakken. Moeder Aarde neemt het met liefde op. Zodra je echt alle angst weg laat stromen, gaan je boodschappen steeds zuiverder worden. De angst komt nu extra omhoog om te kunnen worden losgelaten. Het is helemaal goed. Het blauwe licht of zo je wil de blauwe straal is hier om je te helpen. Dat mag je echt aannemen. Je hebt je bang laten maken door de meningen van andere mensen. Door te geloven dat het dwingend is wat wij doen. Maar dat is niet zo lieverd. Het is veilig, het is liefde, het is puur, het is zuiver. Zuiver & puur. Laat het maar gebeuren. Het is allemaal goed.

Nu heb ik zin om de blauwe energie te gaan tekenen.

Dat kan, maar doe rustig aan. Brand je zelf niet op. Doe het stap voor stap. Het is goed.

 

 

 

26. sep, 2019

Ik kijk nu naar buiten en het regent weer… de lucht is grauw en het is benauwend. Ik ga naar buiten naar de supermarkt. En daar in de rij gebeurd het. De mensen hebben klagen over het weer. Dat het zo donker is. En je ziet het aan de gezichten. Mensen zijn geirriteerd.

Maar lieve mensen, het kan ook anders! Hoe leuk is het om in de regen te lopen!! De regen verfrist je gezicht. Het spoelt het stof weg. Laarzen aan.. lekker zingen… plassen stampen en plezier maken!

Na een regenbui ruikt het zo lekker buiten. Alle is weer opgefrist. En als de zon dan weer doorbreekt, glinsteren de druppels als diamantjes. Alles ziet er helderder uit.

Zo maak je van een donkere dag een lichte dag. En zo kan je het ook doen met je humeur. Wordt je naar wakker? Schud dan dat gevoel van je af. Neem een douche en laat de zware energie van je afspoelen. Zet een lekker muziekje aan en zing lekker mee. Zo kan je ook alles van je af zingen. En een huilbui kan ook even lekker opluchten…

En jij wat doe jij om de bui de baas te worden?...

 

5. jul, 2019

Doe nu eens niet je best voor een ander uit angst dat je niet goed genoeg bent. Je bent goed, prachtig, krachtig & liefdevol. Je doet het prima. Het hoort allemaal bij het proces. Laat het maar gebeuren. Je bent aan het ontluiken. Als een mooie rode roos.

Van wie krijg ik nu informatie?

Van Maria Magdalena. Je mag jezelf laten zien. Geloof in jezelf en je spirits. Je kan het, wil het en mag het. Laat al die anderen maar denken, praten. Jij mag zijn wie je bent. De wereld en de mensen hebben je nodig.

Lieve lieve schat. En het is heel menselijk als je je af en toe klein voelt. Dat is het kleine kind in jou wat aandacht wil. Je hoeft je tegenover andere mensen en ten opzichte van je spirits niet meer klein te maken. Dat patroon heb je niet meer nodig. Geef dat maar aan Moeder Aarde.

Oefening: houd je handen hoog en tel tot 12! Bij 12 sla je je handen naar beneden. Alsof je natte handen hebt en deze droog wil slaan. En je zegt erbij: Bij 12 sla ik alles wat we me niet meer dient weg en geef het terug aan Moeder Aarde.

Zo dat geeft rust. Dank dank dank. En schaam je niet deze tekst te delen. Laat anderen maar vinden wat ze ervan vinden. Dit is informatie wat jij als kanaal doorkrijgt. En al is er maar 1 ander mens door geholpen of geïnspireerd. Geïnspireerd om ook te gaan schrijven. Dan is het al heel erg waardevol. De wereld, de mensen, de zielen en Moeder Aarde hebben dit soort informatie nodig. En jij hebt de gave deze informatie te kunnen ontvangen en delen.

Alles wat je tot nu toe hebt ervaren, was om deze gave te ontwikkelen. Het was om jou als kanaal te vormen. Dus lieverd laat het idee los dat je teveel open staat. Dat je je af moet sluiten.

Ga eens spelen met deze gave. Merk en leer hoe je het kunt toelaten. Hoe je kan filteren en hoe je rust kunt inbouwen. Spreek met je spirits en begeleiders af wanneer je wilt ontvangen. En spreek af wanneer je rust wilt. Je kan en mag dat zelf trainen. Vraag mij en Kasper hierbij om hulp.

Dit is genoeg voor vandaag. Iedere keer als je schrijf, zet een intentie. Wil je een boodschap, zo ja voor wie?

Dank je wel lieve Anita.

Dank je wel Maria Magdalena. Dank dank dank Amen.

27. jun, 2019

Boodschap van de collectieve bomenziel

Ontvangen door: Anita van den Bulk-Kaiser / Via Akaija op 27 juni 2019

Tijdens het schrijven in mijn dagboek toen ik bijna wilde stoppen, bleef mijn hand als vanzelf doorgaan met schrijven en veranderde het handschrift. Dat is een teken dat er een boodschap is voor ons. Dit keer van de bomenziel. Dat is een collectieve energie/ veld waarin de bomen allemaal in de energie met elkaar zijn verbonden.

Goedendag Aardbewoners,

Wat is deze verbinding heerlijk & fijn. Wij willen graag informatie doorgeven voor de mensen in jouw omgeving. Wees niet bevreesd dat mensen het niet begrijpen. Voor velen van jullie is dit soort communicatie nog niet te bevatten. Het geeft angst. Het is angst voor het onbekende. Angst voor monsters. Dat is wat jullie hebben meegekregen bij het kijken naar films en boeken. Vooral de films waar wij bomen kunnen lopen en praten. Dat geeft ons veel plezier maar is niet wat wij zijn.

Wij bomenzielen zijn vredig & liefdevol. Wij zullen nooit bewust angst verspreiden. Wij zijn op Aarde om alle bewegende wezen te voorzien van zuurstof. Zodat jullie kunnen ademen, bewegen, spelen & genieten. Want zo is het leven hier op Aarde bedoeld. Jullie mensen denken zoveel. Wij zien volle hoofden en zwarte wolkjes boven jullie hoofden.

Als jullie wandelen langs ons bomen, hebben jullie geen aandacht voor ons. De aandacht zit vaak in jullie hoofd. Of in jullie telefoon. Weet, lieve Aardbewoners, dat jullie mogen genieten van onze schaduw om af te koelen. Van onze stammen om tegen te zitten. Van onze sapstromen om energie los te laten, om piekergedachten los te laten. Van onze groene bladeren die zo prachtig glinsteren tegen een blauwe lucht. Van onze zuurstof die gewoon als vanzelf in de lucht komt. Jullie mogen meer genieten van ons.

En ook mogen jullie je mond & stem gaan gebruiken. Je hebt gezien dat in jullie omgeving er steeds meer van ons worden gekapt & verwijderd. En helaas wordt dat gedaan uit angst. Angst van jullie dat ziektes zich verspreiden. Maar dat is niet nodig. Wij zijn als collectief in staat om de ziekte te overwinnen. Dit zal ons sterker maken en de volgende keer dat de ziekte komt kunnen we dit beter aan. En het geeft ook weer ruimte voor nieuwe bomen. Het is een kans om te veranderen en om ons aan te passen aan het veranderende klimaat. Jullie doen het met de beste bedoelingen. Maar het zomaar zonder aandacht & gevoel een aantal van ons verwijderen is intens.

Wij roepen jullie op. Laat ons staan en vertrouw op ons.

Vertrouw op de kracht van ons.

Vertrouw op de kracht van de natuur.

Vertrouw op de energie.

Ok het gaat misschien niet snel maar in het tempo van de natuur. In het tempo van Moeder Aarde. In het samenspel van alle energieën. De planten, de dieren, de aarde, de maan, de zon en de sterren.

Wij collectieve bomenziel roepen jullie op!

STOP met verwijderen van ons bomen. Jullie hebben ons hard nodig. Minder van ons betekend, minder zuurstof, meer last van de luchtvervuiling, meer last van aandoeningen aan de luchtwegen. Meer geld wat aan gezondheidszorg besteedt moet worden om beter te worden. Maar onze zuurstof & schaduw, steun & energie is gratis!

Dus STOP met kappen. Het is genoeg zo. Deze boodschap zal overal verspreid worden.

Lees & doe er iets mee!

We zijn dankbaar voor het kunnen communiceren via een menselijk kanaal.

We zijn dankbaar voor de verbinding.

Amen

De collectieve bomenziel.

 

3. jun, 2019

Kasper is de ziel van ons op 6 januari 2007 overleden zoontje en broertje

Het verdriet zit nog in je hart lieve mama. Je bent het nog aan het verwerken. Het was en intense ervaring voor zowel jou als voor mij. Je hart heeft zich gesloten om het te beschermen. Nu je bezig bent met het zakken in je lichaam merk je dat je hart nog zeer doet. Er zit nog oude pijn. Nu merk je het verdriet in je keel. Het is goed dit verdriet nu te laten stromen, lieve mama. Je hoeft het niet weg te slikken. Het is niet voor niks dat je nu stil gezet bent.

Merk je nu dat mijn energie nu anders is?

Ja lieverd het voelt nu meer als energie en minder dicht. Ik kan het niet anders verwoorden. Ik ben zo blij dat ik dit voor je kon doen, schat. En zo fijn dat we zo nog contact kunnen hebben. Ik was even heel erg bang dat ik je kwijt was. Dat ik je niet meer kon bereiken. Maar dit is een heel nieuw gevoel. Zo dankbaar dat ik nu wel de rust heb, dat ik dit zo mag voelen. Echt heel erg fijn lieverd.

Ja het is hier zo mooi. Ik kan het je nu niet laten voelen, want je bent nog niet klaar hoor mama. Je mag echt nog zulke mooie dingen gaan neerzetten. Laat je niet meer klein maken hoor. Wij zien hier hoe prachtig en zuiver je energie is. Ga maar lekker veel schrijven en tekenen. Daar word je toch zo mooi van!

Ja dat klopt lieverd, ik word hier enorm blij van! Echt zo super.

Ja en doe het gewoon dat je lekker zelf kan genieten. Dan stijgt je energie en ga je meer en meer stralen. En dat stralen is wat zo mooi is. Vanaf mijn plek hier ziet dat er zo mooi uit. Je bent dan echt een heel mooi zuiver licht in de duisternis. Echt met kleuren waar op Aarde geen namen voor zijn.

En ik wil samen met jouw mama vaker boodschappen gaan doorgeven. Het is zo nodig dat meer mensen zich bewust worden dat er meer is dan alleen het leven op Aarde. Het is zo nodig dat de angst daarvoor minder wordt. Als jij het gaat opschrijven mama en gaat verspreiden dan zullen er steeds meer liefdevolle zielen wakker worden en zien dat het ook anders kan. Dat het mogelijk is dat mensen in vrede gaan leven met elkaar.

Dus ik mag gewoon lekker veel tijd nemen om te schrijven?

Ja dat is wat je mag mama. Het voelt het zo lekker dan in de stroom. Voel het maar eens. Doe maar nu je ogen dicht. Er is een engel die je helpt met schrijven. Het is een van je begeleiders. Het is een prachtige mooie engel. Hij geeft je energie zodat het typen ok heel erg makkelijk gaat. Lekker toch?

Ja Kasper het voelt echt heel erg fijn dit. Ik kan niet anders zeggen. Ik voel alle tintelen om me heen en word zo enorm blij.

Lieve mam die blijheid is ook waar ik en alle je ander helpers je mee willen ondersteunen. Jouw licht is zo nodig in de wereld. Neem elke dag tijd voor jezelf in je eentje. Je angst om alleen te zijn is al zo veel minder nu. Het is niet voor niks dat je nu alleen bent wat vaker. Koester die tijd dat je in alle rust aan je zelf kunt werken en kunt schrijven. En met mij contact kunt maken.  Laat de druk van alles van buitenaf van je af glijden. Het brengt je van je pad af. O als je toch eens kon zien wat wij hier zien over je mogelijke toekomst. Het is zo gaaf.

Zet elke dag maar een stap mama. Het schrijven is al een grote stap. Het is iets wat je mag doen op het moment dat je het voelt. Dan is het wel handig als je elke dag even de rust en stilte alleen pakt en dat dan gaat doen. Dan maak je ook je hoofd leeg. Het is nu zo lekker aan het stromen

Er staan hier zoveel lichtwezen klaar om ook te gaan channelen. De informatie mag meer gaan stromen tussen Hemel en Aarde. Dus het is zo nodig om dit ook te gaan uitbreiden. Blijf maar lekker schrijven. En je mag dit ook gaan leren aan andere mensen. Je hebt al een paar keer signalen gekregen om dit te gaan doen. Jij kan het lieve mama! Er zijn mensen die jouw volgen en ook willen channelen. Dit dient namelijk het hoogste goed. Door het geven van een training gaan ook wij ontdekken wie er de gave heeft van nature om goed te kunnen channelen.

Ga deze training maar opzetten. Het hoeft echt niet meteen vandaag. Je mag de rust pakken om goed op te zetten. Maar je kunt wel vaker channelen.

En wat je channelt geeft dit ook meteen door. Dan is de energie er nog helemaal in. En je mag er ook een energietekening bij maken. Dat hoeft niet de perfecte mooie tekening te zijn. Zet de energie uit. Mijn energie en de energie van alle lichtwezens die klaar zijn om hun boodschappen te gaan delen met de mensen die de gave van het channelen hebben.

Dank je wel lieve Kasper.

(Toen vroeg ik om een grappige groet, wat hij wilde horen. En toen hoorde ik dit. Wat ik dus ook regelmatig zeg tegen mijn zoon en dochter)

Bye bye koeienvlaai🙂