Persoonlijke teksten

7. aug, 2020

Goedemorgen Anita, ik ga je even een compliment maken. Wat ben je een doorzetter. Heel erg knap. Ondanks je volle drukke hoofd doe je er alles om je beter te voelen en te doen waarvoor je hier op aarde bent. Kijk eens naar de tekening die je hebt gemaakt. Het roze wezen heeft geen handen. Het is met de polsen aan elkaar gebonden. Zijn helende handen zijn gebonden. Er kan nu even niks mee gebeuren. Eerst mag de zwaarte uit het hart gebied druppelen. Dit gaat over jouw lichaam lieve Anita. Je hebt hele fijne helende handen. En dat weet je als sinds je een klein meisje bent. Denk maar eens terug aan de tijd dat je nog bij je vader op schoot zat. Dat je je handen in zijn pijnlijke nek legde. Je zachte energie gaf ontspanning en troost. Je liet je leiden door je gevoel en dat was goed lieverd.

Wees niet bang dat je daardoor op de plek van je moeder bent gaan staan. Dit was zoals het was. En het was goed. Alles was goed. Alles is gebeurd om jou te doen laten inzien welke richting je op mag gaan. Met welke intentie je prachtige ziel naar de Aarde is gegaan. Vele levens heb je je helende energie ingezet Maar steeds weer werd je dat niet in dank afgenomen. Menig leven is niet op een hele zachtzinnige manier geëindigd.

Lieve Andere, goeiemorgen. Zo, wat een stroom aan informatie. Ik kan het bijna niet bijhouden met typen. Nu weet ik wel waarom ik zo goed heb leren typen. Dat scheelt een stuk. Maar ik wil heel graag dat de informatie wat geleidelijker en rustiger naar me toekomt. Je bent een prachtig wezen en ik ben ook ontzettend blij met dit contact. Ik ben zo blij omdat ik als kind zo bang was voor alle energieën die ik merkte. Ik heb me afgesloten en klein gemaakt. Maar dat is verleden tijd. Nu kan ik mezelf beter afschermen en vragen om hulp. Wat wil je me nog meer vertellen? Wat is belangrijk nu?

Adem maar even diep door. Voel je voeten op de grond. Voel hoe de energie uit je hoofd naar je voeten gaat en de aarde in gaat. Laat het maar gaan lieverd. Het is goed. De aarde vangt het met liefde op en transformeert het naar wit puur zuiver kristallijne licht.

Ja heerlijk he. Nu ben je rustig. En zit je als het ware in het midden van de storm. Het stormt nu in de energie op aarde. De aarde is door het heelal aan het gaan en komt morgen aan bij de Leeuwenpoort. Op 8 augustus 2020. Dit zal een bijzonder dag zijn. Wees er maar rustig onder. Je wordt geholpen door al je spirits lieverd. Laat het maar gebeuren. Geef je eraan over.

Verder ook wel belangrijk dat je heel veel rust neemt. En laat anderen maar denken wat er ze ervan mogen denken. Het gaat heel goed met je. Zeg dat maar een paar keer tegen jezelf, nu.

En wat je net zag in de tekening klopt. De zwaarte (het zwarte) loopt uit je hart zo naar de Aarde. Je hart huilt al het vuil eruit. Je handen zullen loskomen van de binding en je zult je handen weer mogen gebruiken voor healing. Want weet je nog hoe ongelofelijk blij je hiervan wordt? Ja precies, voel het. Laat het je hart verwarmen. Laat je hart maar stralen. Vrees het donker niet. Laat de stralen de zwaarte omringen. De zwaarte smelt naar de aarde en jij bent Licht.

Oh lieve Andere, wat ben ik hier blij mee. Dit is wat ik nodig had. Ontzettend bedankt. Ik ga zeker in mijn kracht blijven staan en mijn licht laten stralen. Zodat ik een licht ben voor anderen. Voor mensen die het kunnen gebruiken en die het kiezen. Mensen die het niet kiezen is ook goed. Ik ga die mensen niet pushen. Ik laat het los. Ik ben lief voor me zelf en daardoor ook voor anderen.

Dank je wel lieve Andere.

In Liefde & Licht

Anita

26. jun, 2020

Back to nature…

Vanmorgen heerlijk gewandeld!!!

Ik liep langs een fietspad waar normaal hoog gras met bloemen staat. En nu hadden ze gemaaid. Maar wat me opviel:  Ik zag denk ik wel 40 witte vlinders. Zo mooi, zo geweldig.. maar ze waren wel onrustig en zoekende. Even ging ik stil staan en stuurde ze een plaatje van de tuinen aan de overkant. Daar zag ik wel veel bloemen!

Dit benadrukt voor mij dat het zo belangrijk is voor behoud van de natuur en de insecten dat er voldoende bloemen komen. Nu heeft hier de Gemeente het maaibeleid al aangepast en wordt er veel later dan voorheen gemaaid. Maar het kan volgens mij nog veel beter!

Dus mensen, zet zoveel mogelijk bloemen in je tuin of op je balkon. Ook al is het maar een kleine ruimte, zet er wat neer! We hebben namelijk de insecten heel hard nodig. Insecten zorgen voor de bestuiving van de bloemen en zorgen ervoor dat onze gewassen daardoor vrucht gaan dragen. Ook de landbouw heeft insecten heel hard nodig.

Welke bloemen ga je de komende tijd in je tuin zetten?

25. jun, 2020

Lieve allemaal,

Peinzend zit ik hier in mijn praktijkruimte en ik overdenk wat ik zag afgelopen week. En ook denk ik terug aan de gesprekken die ik had afgelopen dagen.

De rode draad die ik daarin zie, is vooral de onzekerheid bij jonge mensen. Mensen zo tussen de 10 en 20 jaar. Ik zeg bewust mensen. Ik zie het ook als mensen. Alleen hebben ze nog een onvolgroeid lichaam. Maar stuk voor stuk zijn het prachtige mensen. Op weg naar volwassenheid.

Maar wat ik merk en zie bij deze kinderen is een soort gelatenheid…  Een gevoel van, we zijn het kwijt! Wat is nou de zin van het leven? Wat doe ik hier nu eigenlijk? Ik mag zoveel niet, want het is niet veilig!! Ik mag niet sporten, ik mag niet knuffelen, ik mag niet met te veel mensen bij elkaar. Ja wat kan ik hier nou nog doen? Dan blijf ik maar op mijn kamer. Ik ben toch klaar voor dit schooljaar.. Hier op mijn kamer is het lekker veilig. Kan niemand aan mijn hoofd zeuren. Dit is mijn eigen domein. Hier hoef ik gewoon even helemaal niks.

Want ik begrijp niks van die grotemensenwereld! Waarom moet ik zoveel kennis in mijn hoofd proppen. Kennis waar ik later toch niks mee ga doen. Waarom is er geen ruimte om te ontdekken wat ik leuk vind om te doen?

Ik zie het zoveel om me heen. Jongeren die met deze vragen in hoofd zitten. Waar de gedachten maar rond blijven malen. Sommige ouders kiezen ervoor om hulp te zoeken. En dan krijgen deze kinderen een diagnose. Dat is prettig voor de ouders en de mensen eromheen. Ze begrijpen beter wat er aan de hand is en kunnen erover praten en kunnen eventueel oplossingen aandragen. Je begrijpt wel over welke diagnoses ik het heb. ADHD, depressie, autisme enz.

Maar hebben we weleens aan ons kind echt gevraagd en geluisterd wat dit voor hem of haar betekent? Hoe voelt het zich eronder? Wat ik veel om me heen zie en hoor, is dat de kinderen denken dat er iets mis is met ze. Dat ze ziek zijn. En dat idee, geeft nog meer negatieve gedachten over zichzelf. En eigenlijk voelen ze zich daardoor niet beter en niet gehoord.

Maar lieve mensen, volgens mij is er niets mis met deze kinderen!! Ze zijn alleen anders!! Hun hersenen werken anders. Daar is wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en inderdaad is er gebleken dat deze kinderen anders prikkels verwerken. Maar hoe zou het zijn als we dit positief gaan gebruiken. Dat we gaan kijken wat deze kinderen nodig hebben? Ze pikken heel veel signalen uit de omgeving op. Sommige kinderen kunnen wel tot 8 km in de omtrek emoties en gedachten van andere mensen oppikken. Je kunt je voorstellen hoe vol het hoofd dan is! Logisch toch dat het kind zich afsluit om dit allemaal niet meer te hoeven merken?

En in deze tijd waarin zoveel gebeurd in de maatschappij is het voor deze kinderen nog lastiger. En wat nu? Wat kunt u uw kind geven, zodat het wat lichter wordt in hun hoofd?

Vanaf 7 juli bent u van harte welkom in mijn praktijk om een Bars sessie te ervaren. Een sessie maakt je hoofd lekker leeg. Je voelt je daarna op zijn minst alsof je een ontspanningsmassage hebt gehad. Maar het kan ook je hele leven veranderen. Een sessie van 1,5 uur is 66 euro. Mocht je na een week serieus niks hebben gemerkt of je omgeving heeft ook niks gemerkt? Dan is de sessie gratis. Je kunt een afspraak maken via e-mail: anitabulk@gmail.com

Tot snel in mijn praktijk.

Liefs Anita

16. jun, 2020

Vandaag was ik tegelijk met mijn dochter op de fiets gestapt. Zij ging naar school en ik deed wat boodschappen. Daarna heb ik nog een stukje gefietst. Gewoon om even heerlijk nergens aan te denken. Ik voelde de wind door mijn haren, en de wind langs mijn gezicht. Heerlijk! Ik genoot van de meerkoeten in de sloot die hun jongen aan het verzorgen waren. En er kwam zo’n vredig gevoel over me heen. Gewoon hoe simpel het leven eigenlijk is!!!

De natuur is zo mooi in zijn perfectie. Alles is op elkaar in gespeeld. De wind beweegt de bladeren van de bomen. De sapstroom wordt zo gestimuleerd. De bomen raken elkaar met hun kruinen en ze zijn samen. Ze zijn in energie met elkaar verbonden. Op het veldje in de buurt staan 2 bomen. En die nodigden mij uit tussen hun in te gaan staan. Het was echt een heel lekker gevoel die energie tussen de bomen te voelen. En ik mocht er zomaar tussen staan. Het voelde echt als samen. Samen de wereld een mooiere plek maken.

Deze boodschap is dan ook een oproep!! Mensen, blijf genieten van de natuur, ook nu je weer in de rat race mee gaat! Ook al is het maar een kwartier per dag. Even na je boodschappen een klein stukje om fietsen en even genieten en ontspannen. Dat is heerlijk om te ervaren en je dag is meteen zo anders!! Je voelt dat je onderdeel bent van de natuur. Dat je bijdraagt aan de cyclus. Het leven met de natuur is zo simpel. Als je stil wordt en even niks denkt en gewoon even aanwezig bent in de natuur. Tussen de bomen met je voeten in het gras, dan voel je het. Dit is zoals het leven is bedoeld. Verbonden met de natuur!!!!

Het was vanmorgen zo duidelijk voelbaar!! Er staat bijna geen wind. De natuur houdt haar adem in. Het is nu tijd dat WIJ mensen gaan beseffen dat wij een grote verantwoordelijkheid hebben. Het is nu aan ons! Aan ons samen. Om te genieten van de natuur. Om onze energie met de natuur te verbinden. Om te beseffen dat wij zelf de oorzaak zijn, dat we lucht kwaliteit slecht is en dat er veel mensen daardoor longproblemen hebben. Tuurlijk je kunt er medicijnen voor slikken. Maar daarmee wordt de luchtkwaliteit niet beter! Tijdens de lockdown was het zo duidelijk merkbaar! Ik had veel meer lucht. Ik kon langer fietsen. En nu merk ik dat doordat het verkeer en het vliegverkeer weer op gang is, dat ik weer benauwder ben.

Mensen, word wakker! Het is zo simpel!! Ga genieten van de natuur. Wees dankbaar wat Moeder Aarde de afgelopen maanden heeft gedaan. Ze heeft alles op alles gezet om de rust periode zichzelf schoner te maken. De lucht, de bodem. Haar energie is daardoor aan het stijgen. Ben je gevoelig? Dan zal je dit zeker merken!!!

Ik kan het zeker merken. Als ik in een laan rijd, omringd door bomen dan word ik zo blij. Ik voel de energie en het netwerk hiervan. En dan rijd ik verder met een grote glimlach en voel ik in elke vezel van mijn lichaam dat ik me hier hard voor wil maken.

Ik wil zo graag dat mijn kinderen en hun kinderen enz. ook nog kunnen genieten van het leven op onze Aarde. Ook zei willen dat de aarde mooier wordt. Dat er plekken blijven waar kinderen heerlijk onbezorgd kunnen spelen. Kinderen horen te kunnen spelen in de natuur. Maar hier in de buurt is er nauwelijks ruimte voor.

Vanmorgen was het fantastisch bij het veldje. Ik stond heerlijk geleund tegen een boom en voelde me één met de boom. De boom zorgt ervoor dat ik vertraag. Dat mijn hersengolven vertragen. En dat ik hoor wat de boom me wil vertellen. De boom gaf aan dat hij genoot van mensen op het veldje. Mensen die buiten aan het sporten zijn en genieten van de schonere lucht en de blauwe lucht. De boom vertelde me ook dat hij hoopt dat de mensen hiervan geleerd hebben. Dat ze meer mogen gaan genieten. Dat het rennen en vliegen helemaal niet nodig is. Dat de angst om buiten de boot te vallen helemaal niet nodig is. Kortom, de rat race is helemaal niet nodig. Als mens hoef je geen angst te hebben dat je zonder geld komt te zitten, dat je mee moet met de rat race om bij te blijven.

NEE!! Als je doet waar je blij van wordt, als je doet waar je hart een sprongetje van maakt, dan is de energie die je daarmee uitzendt zo positief dat je leven veel lichter gaat worden. Dus wees niet bang en SPRING!! Doe waar je blij van wordt en zie hoe alles gaat stromen. Dat je mensen ontmoet die hetzelfde denken. Dat je mensen ontmoet die je helpen. Dat je mensen ontmoet die je producten of diensten willen afnemen. Echt het kan!!! Laat je niet bang maken door het web van regels. Sta erboven en zie hoe alles veranderd!!

Lieve mensen dit was deze blog. Ik wens iedereen heerlijke hartverwarmende dag.

Liefs Anita & Spirits

8. jun, 2020

Vandaag heb ik gewandeld direct vanuit mijn huis. Het was heerlijk buiten. De lucht was wat vochtig, er stond bijna geen wind en een heerlijk zonnetje. Het is zo mooi dan, nog heerlijk rustig. Ik genoot van het gevoel van vrijheid. Van mijn voeten op de grond, van de tintelingen die door mijn lijf gingen. Door het lopen maak je beter verbinding met de aarde en zo voelde ik de energie via mijn voeten, mijn lijf in stromen. Heerlijk.

Gisteravond had ik ook een heerlijke ervaring. Ik was het hondje Timo, van onze wat oudere overbuurvrouw, aan het uitlaten. En opeens voelde ik een stilte neerdalen. Het was een heel apart moment. Het was om ongeveer over 9 uur. Er was even helemaal niemand te zien, de wind was stil. Er bewoog bijna niets. De hond hief ook zijn kop op en stond helemaal stil. Het was stil… ik kreeg ook even helemaal geen gedachten… zo puur en zuiver voelde het…

En toen kwam er een zachte stem… de stem van Moeder Aarde. Ze zei: De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met opruimen en schoonmaken. Jullie mensen zijn even stilgezet. En in deze periode heb ik heel hard gewerkt om alle onzuiverheden uit de bodem, de lucht en het water te halen. Alles is nu een stuk schoner. En de mensen, de dieren en de planten profiteren hier ook heel erg van. Dit is veel beter voor jullie lichamen. De schone lucht zorgt dat je beter kunt ademen. Schonere lucht zorgt voor meer zuurstof in je lichaam. Je organen profiteren ook van de gezondere lucht.

De onzuiverheden in jullie lichamen kunnen beter afgevoerd worden. Daardoor zal het milieu in en om jullie lichaamscellen verbeteren. Dit zorgt voor een beteren energiedoorstroming en spijsvertering. Dit zorgt ervoor dat er minder ziektes kunnen ontstaan. Want ziekte is eigenlijk het gevolg van energie die niet goed kan doorstromen. Het niet goed kunnen schoonhouden van het milieu rond en in de cellen. Dat zorgt voor ziektes. En het begint bij de stoffen die jullie eten, drinken en inademen. Ik heb heel hard gewerkt hiervoor. Zodat jullie en alle volgende generaties ook hier nog mogen en kunnen leven.

Maar nu roep ik jullie op mensen!! Nu is het aan jullie!!!!  Hoe gaan jullie het doen, om het anders te gaan doen? Het kan niet zo zijn, dat het harde werken weer teniet wordt gedaan, omdat jullie weer in de ratrace stappen en de vervuiling van de bodem, de lucht en het water weer opnieuw begint. Want dat kan echt níét zo langer doorgaan. Het milieu wordt onleefbaar voor alle wezens. Dus het is nú tijd. Tijd om het ANDERS te gaan doen.

Wees jullie bewust lieve mensen wat je allemaal doet op een dag. Hoeveel water gebruik je? Wat eet je en welke stoffen krijg je daarbij binnen? Zijn deze stoffen puur en zuiver zodat je lichaam ook zuiver wordt en blijft?

Ga het de komende tijd maar onderzoeken. Welke stoffen werken goed voor JOU!!! Waar voelt jouw lichaam zich prettig bij? En dan ben ik zo benieuwd wat dit ook voor jullie immuunsysteem doet. Dit zal ook sterker worden. Dan kan de angst om ziek te worden minder worden. Want ziekte is geen straf. Ziekte is een teken dat je lichaam uit balans is. Dat je signalen krijgt dat er iets niet klopt. Dat je de dingen anders kan doen, zodat je goed zorgt voor je lichaam.

En met een beter immuunsysteem kan je ook nog eens heel goed besparen op de gezondheidszorg. Je hebt minder doktersbezoek nodig, minder medicijnen.

En stel je voor dat 1% van alle mensen op Aarde dit zouden doen. Wat zou dat betekenen. Dan wordt de wereld mooier en mooier. Dan kunnen mensen die nog wel in de ratrace blijven lopen, naar die 1% kijken en denken. Daar zit toch wel iets van waarheid in. Als het met die mensen zo goed gaat. Hoe doen ze dat! En wordt het percentage gezonde en veerkrachtige mensen steeds hoger en hoger.. En wat gaat dat betekenen voor de wereld? Dan zijn we stappen aan het zetten naar een wereld waarin het voor mensen, dieren en planten goed leven is.

Kortom mensen: Wordt wakker!! HET IS DE HOOGSTE TIJD