16. aug, 2017

Innerlijke kracht en groei

In deze blog wil ik jullie meenemen in de energie en het inzicht wat ik de afgelopen weken heb gekregen in me zelf en in Via Akaija.

Het begon op vakantie in Zweden. Alles in mij wilde zo graag naar Zweden. Dit land trekt me al een hele tijd. Ik voel me daar puur en zuiver. Door de zuivere lucht, de bomen, het water van de vele meren, de vriendelijke mensen en ook heel belangrijk: de Ruimte!

En ondanks dat een kampeer vakantie met kinderen toch ook wel veel energie kost, was het fantastisch dit jaar. Ik was een paar keer vroeg wakker en bleef niet liggen denken, maar sloop zachtjes de tent uit en ging lekker het bos in of liep naar het meer. Op één van die ochtendwandelingen vond ik een stuk mos met een stokje er in. Het lag midden op het pad en ik raapte het op. Het rook heerlijk naar het bos. Ik ervaarde de energie van het bos. Even verderop zag ik een hele mooie boom met tussen de wortels precies een mooie plek waar ik met mijn rug tegen de boom kon leunen. Een hele tijd heb ik zo gestaan. De energie van de boom voelde ik langs mijn rug naar beneden stromen. En alles wat ik “op mijn nek had genomen” van energieen / emoties van andere mensen, of iets anders (bijvoorbeeld Moeder Aarde) voelde ik verder naar beneden stromen via mijn voeten de grond in. Ik nam afscheid en bedankte de boom en Moeder Aarde voor hun bijdragen.

Eenmaal weer in de tent pakte ik mijn kleurpotloden een papiertje en ging tekenen met de energie van dat stukje mos. “Levensboom” kwam er in mij op. Wow dat voelde goed! Mijn dochter vond het ook mooi en zei: “Mama het doet me denken aan de Heilige boom van de film Avatar” Wat een mooie bevestiging en wijsheid. Wow. Ik gaf haar een dikke knuffel en liet haar weten dat ik dit geweldig vind als ze de wijsheid die ze ontvangt met mij deelt. Mijn dochter moet nog 9 worden maar ze vind die film geweldig! Nog niet gezien: Doen!!! Ze is in dit leven bijna 9 maar haar ziel is al ouder en is ook hier om mij te helpen met de inzichten te horen en te versterken.

Een paar dagen gingen we met het hele gezin Goudzoeken. Een activiteit midden in het bos. Een prachtige plek met een kabbelende stromende beek. De eigenaar heeft er iets prachtigs van gemaakt. En bij de introductie liet hij ook edelstenen en mineralen zien die je in Zweden kunt vinden. Citrien, allerlei soorten kwarts. Ik vond het super interessant en had wel uren naar hem kunnen luisteren.

Wat een prachtige plek zeg. Echt ongelofelijk mooi. Grote stenen, zachte bos grond, de geur van mos in een zuivere lucht. Ik kwam er helemaal van bij. Ik dacht bij mezelf: Als dit zo goed voelt, zou ik hier willen wonen! En nog een mijlpaal! Er was daar helemaal geen toilet!! En natuurlijk moest ik grote boodschap doen. J

En wat voelde dat ook zo bijzonder! In de pure natuur, afvegen met droge mos… als je het kan toelaten weegt dat voor mij niet op tegen de prachtigste toiletten in een duur hotel. Echt back to basic. En toen ik eenmaal toeliet, voelde het zo één met de natuur. Het gaf me een enorm licht ruim gevoel.

En het gebied nodigde uit nog verder te wandelen. Het was heerlijk. Er lagen zoveel stenen dus we gingen vlak langs het beekje stenen zoeken. En opeens komt mijn zoon van 12 naar me toe met een prachtige steen.

Kijk mama het lijkt wel kwarts en met roze. Misschien is het wel roze kwarts. Later vertelde hij dat hij op de grond lag op een bedje van mos. Geweldig toch. Alsof hij op ons lag te wachten. Hij voelde heerlijk en kreeg plekje op de kast in de tent.

Na nog meer genieten kwam er toch een eind aan de vakantie en pakte we alles weer op. Normaal wil ik graag naar huis maar nu was het erg dubbel. Ik mistte nu al de energie van die plek, van het land…..

Maar thuis dacht ik.. ik kan de energie hier in huis ook zo maken dat het als Zweden voelt. Met de potloden en de mandela die ik in Zweden heb gekocht, ging aan de slag. Ik koos puur op intuitie de kleuren….  Geen moment twijfelde ik of het wel mooi zou staan of had ik andere gedachten. Mijn hoofd was heerlijk rustig.

Mijn dochter zei meteen: Mama dat is super mooi en zelfs ook het zwart! Normaal zou ik nooit voor zwart hebben gekozen. Zwart staat voor mij voor donker, angst, zware energie en daar wilde ik niet meer aan denken en aandacht aan geven. De binnencirkel heeft de kleuren van de 7 chakra’s gekregen. Dat ben ik dus met mijn energie. Het wordt omringd door zwart en donkerblauw in de buitencirkel. Dat staat voor de negativiteit in de wereld, het nieuws wat de media over ons uitstort, de emoties en zwaarte van andere mensen, waardoor ik me klein maakte. Als kind wilde ik niet opvallen en het liefst niet zichtbaar zijn. Ik hield me stil en was daardoor vaak het buitenbeentje.

Met behulp van een heleboel fijne tools, met alle cursussen die ik gedaan heb, alle hulp die ik gezocht heb, word ik stap voor stap steeds meer zichtbaar. En het gevoel dat ik dan krijg als de omgeving dan ook anders op me reageert? Wow…..  Ik geef niet langer de omgeving “de schuld” maar keer naar binnen en kijk wat er gebeurd. Dan word ik ook fitter en kan ik een nog betere mama zijn voor mijn kinderen, en een steun voor mijn man die ook in een groei proces zit. De kleuren roze en lichtblauw zijn de kleuren van Via Akaija. Mijn praktijk. Je ziet die kleuren de negatieve cirkel doorbreken!! Ik ga me niet meer klein maken en ga stralen!! En het stralende licht van de Engelen doorgeven aan de mensen en de boodschappen doorgeven die ik steeds beter ga horen.

Toen ik dit helemaal kon doorvoelen, voelde ik een enorme drang dit te delen. En niet geheel toevallig was het dinsdagmiddag en dinsdagavond ga ik live op facebook met nieuws, inzichten en kaartjes voor de mensen die het willen. Echt binnen 10 minuten had ik een basis tekst opgeschreven, alles klaar gezet. En wat een energie voelde ik!! Het spatte er uit !!! En iedere keer als ik nu Live ga zal het er nog meer van af gaan spatten!!

Ook kwam er een gevoel dat ik door mag gaan met het healen van mensen die via mij naar Via Akaija toe getrokken worden. Met een techniek Energy pull trek ik de energie vanuit het Universum door me heen en trek zo de mensen aan die op mijn unieke energie combinatie (ander woord?) naar mij toe mogen komen! Heerlijk!!

En tijdens de live uitzending op Facebook van afgelopen dinsdag kreeg ik ook door dat ik een nieuw pakket mag aanbieden daarvoor!! Mensen die in een donker stuk zitten, last hebben van lichamelijke klachten, depressies, burn-out, slapeloosheid, faalangst, psychische klachten, stress etc. zullen hier heel veel baat bij hebben! De komende tijd werk aan dit pakket en zodra het compleet is, laat ik het jullie weten!

Dus hou deze site en mijn Facebookpagina in de gaten!!!

Website: www.akaijapraktijk.nl

Facebook: https://www.facebook.com/via.akaija/?ref=bookmarks