De healing vindt plaats met de kleding aan op een massage tafel. De ruimte wordt heerlijk verwarmd dus je kan je heerlijk ontspannen. 

Voel je je gespannen, heb je burn out achtige klachten, last van slapeloosheid, spanning, psychische klachten?

Kom dan een healing ervaren! Daarna voel je je op zijn minst alsof je een ontspanningsmassage hebt gehad. Of je leven veranderd en je word steeds meer jezelf.  Minimaal 5 healingen is aan te raden voor een optimaal effect.

Tijdens een healing maak ik gebruik van alles wat ik tot nu toe heb geleerd:

Access Bars®: een heerlijke ontspannende, verruimende behandeling van Access Consciousness®. Je voelt je minimaal alsof je een heerlijke ontspannende massage hebt gehad. Maar het kan heel veel oude trauma's, emoties, patronen en overtuigingen opruimen. Je hoofd voelt lichter en je voelt je meer thuis. Het kan zijn er dat er hele mooie dingen gaan gebeuren! Kom het ervaren!

MTVSS is een lichaamsproces van Access Consciousness®. Je kunt het gebruiken om je immuunsysteem een boost te geven. Ons lichaam is een ingenieus instrument dat het vermogen heeft zichzelf te regenereren. Deze bijzondere eigenschap wordt ook wel het zelfherstellende vermogen genoemd. Door allerlei omstandigheden (stress, overbelasting, slechte eetgewoonten, te weinig slaap) kan het immuunsysteem verzwakt raken, waardoor de machine haperingen gaat vertonen. 

Het goede nieuws is dat er iets aan te doen is. Je kunt het zelfhelende vermogen in ere herstellen. Door een aantal gebieden op het lichaam aan te raken, die corresponderen met onder meer het endocriene systeem en het hormonale systeem, zet je de energie weer 'aan' en gaat alles weer stromen.

Als gevolg daarvan kunnen pijnklachten afnemen en soms zelfs helemaal verdwijnen, je energie neemt toe en je gaat als vanzelf beter voor je lichaam zorgen. Een man stopte spontaan met roken na een behandeling met MTVSS. Een vrouw meldt dat zij na de behandeling bewuster ging eten, omdat zij beter aanvoelde wat haar lichaam nodig had. Daardoor viel zij kilo's af zonder een dieet te volgen.

MTVSS zorgt ervoor dat je beter gaat luisteren naar de signalen van je lichaam. Je lichaam krijgt een stem en je voelt dat je die niet meer kunt en wilt negeren. Wanneer jij goed zorgt voor je lichaam, zorgt je lichaam goed voor jou. Klinkt logisch, toch?
Je kunt MTVSS inzetten voor de behandeling van allerlei fysieke klachten, maar bijvoorbeeld ook voor allergieën, gewrichtspijnen, spijsverteringsklachten en omgevingsgevoeligheid.

Acces facelift

Bij deze behandeling lig je lekker in een stoel waardoor je helemaal kan ontspannen. Met mijn handen raak ik zachtjes je hals, gezicht en hoofd aan. De energie die zorgt er voor dat je de cellen van je borst, gezicht en hoofd worden verjongd. Ze laten oude energie los en waardoor er ruimte kom voor nieuwe frisse energie. Daarna zie je er veel ontspannener uit, de lijntjes in je gezicht worden minder. Als je kiest voor meerdere behandelingen (strippenkaart!!) ga je er zoveel jonger uit zien. Je zult ook merken dat mensen je veel jonger gaan schatten. 

Boodschappen 

Tijdens een behandeling kunnen er boodschappen door komen van overleden dierbaren en informatie die het lichaam mij doorgeeft. Als je hier prijs op stelt, vertel ik de boodschappen na de healing. 

Reiki 

Tijdens een healing maak ik gebruik van Reiki. Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het kracht van de zon. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door middel van verschillende handposities wordt de energie vanuit het universum en de aarde via mijn handen aan je doorgegeven. 

Reiki werkt ontspannend en rustgevend. Het werkt zeker nog enige tijd door. Het is mogelijk dat je niet direct iets merkt maar dat je bijvoorbeeld wel een hele goede nachtrust hebt.

Er in geloven hoef je beslist niet, het is er gewoon, Reiki stroomt altijd!
Reiki stroomt door je hele lichaam, naar eventuele aanwezige blokkades, geeft energie waar het nodig is. Blokkades ontstaan doordat je angsten, negatieviteiten en emoties onbewust verdrongen hebt, maar toch in je onderbewustzijn hebt opgeslagen.
Reiki pakt vooral de oorzaak aan, het gevolg is dan vaak dat ook de pijn verdwijnt.

Reiki werkt ook heel goed op afstand als je niet in gelegenheid bent naar mijn praktijk te komen.

 

ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment),

Eenvoudig gezegd is ESSE een energetische bindweefsel massage. 

ESSE geeft ruimte, ontspanning en rust.

Het kan een positief effect hebben op een scala aan lichamelijke en geestelijke klachten:

  • stress
  • slapeloosheid
  • gebrek aan energie
  • hoofdpijn en migraine
  • buik- en borstkastaandoeningen
  • maag- en darmaandoeningen
  • doorbloedingsstoornissen
  • chronische verkoudheid
  • gewrichtsproblemen
  • littekenweefsel en andere huidaandoeningen, zoals cellulitis en striae

ESSE is een uniek lichaamswerk dat Access Consciousness™ combineert met hands-on manipulatietechnieken, gericht op het verbindende fasciale weefsel (bindweefsel) en energetische systemen, verspreid over elke centimeter van het lichaam.
ESSE is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam te creëren. Dit geeft meer gemak met beweging, functie en de energetische lichaamssystemen.

De tools van Access Consciousness™ nodigen je uit om in alle aspecten van je leven en je lichaam in de vraag te zijn. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat het fasciale systeem op een vraag reageert.


Hoe werkt het?
Delen van het lichaam staan met elkaar in verbinding via bindweefsel. Bindweefsel bevindt zich o.a. tussen de spieren, botten en de huid. Het beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Via bindweefsel worden bloedvaten en zenuwen naar de organen geleid of botten en spieren op hun plaats gehouden. Door pijn, het niet goed werken van het lichaam en door emoties en overtuigingen ontstaat er een verstoring in de energetische doorstroming. Is dit langdurig dan spreken we over blokkades. De blokkades liggen dus aan de basis van allerlei klachten als pijn, functiebeperkingen en geestelijke problemen.

Door de behandeling worden ze letterlijk in beweging gezet en energetisch beïnvloed. Hierdoor creëren we ruimte en ontspanning waardoor de blokkade veranderd. Hierdoor wordt de pijn minder en emoties en overtuigingen kunnen worden los gelaten. Bij de behandeling geeft het lichaam aan waar het startpunt is voor het beïnvloeden van deze blokkades en welke beweging, druk of rek het daar voor nodig heeft. Massage van het bindweefsel zorgt ervoor dat ook de klieren, organen en andere lichaamsdelen beïnvloedt worden. De ESSE energie zorgt dat dit volledig doordringt in het lichaam. Blokkades kunnen hierdoor veranderen en of verdwijnen.

Een voorbeeld. Op het moment van een ongeluk, was er een bepaalde emotie en had het lichaam, en dus ook het bindweefsel een bepaalde houding. Dit wordt opgeslagen in het bindweefsel. Later ontstaan rugklachten of last van een arm en misschien een probleem met de verwerking van het ongeluk en de gevolgen. Tijdens de behandeling geeft het lichaam aan dat een arm, been of rug beweging nodig heeft. Samen maken we die beweging.

Tijdens de behandeling?

Je kunt wat druk, spanning, stramheid en intensiteit voelen. Als het intens voelt, geef je dit aan, net als gevoelens die tijdens de behandeling naar boven komen. We zullen hier dan met de tools van Access Consciousness™ nog verder op in gaan waardoor de behandeling nog effectiever wordt.

Na de behandeling?

Het kan zijn dat je pijn hebt omdat net als bij fitness of yoga je lichaam een work-out heeft gehad. Door de beweging kunnen er afvalstoffen vrij komen die afgevoerd gaan worden Drink daarom voldoende water. Heb je trek in zoet of zout, geef daar dan aan toe.