Graag help ik je zodat je op een liefdevolle, bewuste & positieve manier verder kan op jouw levenspad.
 
INFO
Geopend tot 14 december. De rest van 2018 gebruik ik om terug te kijken, te reflecteren en op te laden.
 
CADEAUBONNEN  te verkijgen!! Wil je iemand een healing / reading / tekening cadeau doen? Geeft hem of haar dan een cadeaubon!! 
Bonnen zijn een jaar geldig. En je krijgt het voor de kortingsprijzen! Zie de prijslijst.
Mail naar info@akaijapraktijk.nl om te bestellen.
 
 
Fijne feestdagen iedereen!!!
 
Liefs Anita
______________________________________________________________________________
 
Vroeger was ik (Anita) als een rups. Ik leefde op de automatische piloot en deed wat er van me verwacht werd. Ik zorgde dat ik onder de blaadjes, onder het maaiveld bleef, want de vijand lag op de loer....
 
Ik kreeg ook steeds meer problemen met slapen en de arts wist geen raad meer met mijn vage lichamelijke klachten die ook steeds anders waren.
Deze manier van leven kan je altijd blijven doen, maar op een gegeven moment had ik het gevoel te verschrompelen en uit te drogen. Ik had nergens zin in , geen levensenergie meer en deed werk waar ik geen plezier meer aan beleefde. En op een gegeven moment ben ik er uit gebroken.... Mijn baan opgezegd zonder uitzicht op een andere baan... Niemand begreep het maar ik deed wat mijn hart en ziel mij ingaven.
 
 
Ik ben cursussen gaan volgen: Reiki, stoelmassage, Bars, MTVSS, TSS, voetreflexmassage en er gaan er nog meer volgen. En ik heb zelf heel veel sessies ontvangen! En waar ik achter ben gekomen, is persoonlijke groei en ontwikkeling nooit klaar is! Je komt steeds een laag dieper in het oplossen van oude pijnen en trauma’s. Maar ik voel me nu zoveel beter, energieker en blijer. En dat wil ik voor iedereen!!